2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
من تا حالا این دارو رو نخوردم ک . عکسشو میدی برام

منم بارداری اولم همینو میخوردم، همراه اینفولیک 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
منم بارداری اولم همینو میخوردم، همراه اینفولیک

سلام الی جان خوبی ؟ من اینوفولیک رو میخورم هر روز ولی این رو تا حالا نخورده بودم باید برم بخرم امروز

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان من كه اخر پريود شدم با دو روز تاخير كه توي عمرم نداشتم گفت بخاطر استرست بوده دو سري ازما ...

اشکال نداره.. همین که پریود اومد و تکلیفت مشخص شد باز خوبه! استرس خیلی موثره همونقدر که برای جابه‌جایی دوره، همونقدرم برای بارور شدن! سعی کن به هر طریقی که خودت میدونی و بدنت رو میشناسی آروم باشی، خیلی کمک میکنه زودتر مثبت شی، ایشالله به زودی قسمتت 🤲♥️

دارو اولی رو نمیشناسم نمیدونم درمانیه یا مکمل! اما دومی مکمل پیش از بارداریه! بخور ایشالله با این دارو جدیدا همین ماه مامان شی ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام الی جان خوبی ؟ من اینوفولیک رو میخورم هر روز ولی این رو تا حالا نخورده بودم باید برم بخرم امروز

سلام عزیزم ممنونم ♥️

اوابوست نمیخوری؟ فقط به دونه اینفولیک؟

فرقی نداره برای چه برندی باشه کلا قبل از بارداری یه مکمل روزانه بخوری خوبه.. هم خودت هم همسرت! برای اقایون ولمن یا فرتیل آید، برای خانوما اوابوست یا پرگناکر یا ولوومن! اینا اسمهای تجاریشه! البته رنج قیمتی همه مکمل ها تو یه سطحیه... فرتیل آید و اوابوست گرون‌تر! باقیش تصمیم با خودت یا دکترته!

مگه نگفتی اگه این ماه باردار نشدی میخوای با همسرت بری دکتر؟ نخر اینو بزار نتیجه اقدامت مشخص شه ایشالله که همین ماه باردار میشی، نشد بعد برید هر دو مرکز ناباروری برای همسرت آز اسپرم برای خودت هم باقی چکاپا انجام شه! خود دکتر با توجه به جواب براتون تجویز میکنه! الکی الان هزینه نکن! این واسه اولای اقدامه که سرخود این مکملارو بخوری شما که چند ماهه منتظری و میخوای بری دکتر بهتره با مشورت دکتر دارو بگیری! شاید اول احتیاج به درمان داشته باشید، هر موقع رنج اسپرم اینا اوکی شد بعد مکمل بخورید! البته خود دکتر حتما در کنار داروی درمانی، مکمل تقویتی هم میده اما شاید لازم باشه چیزای قوی تر مثل فرتیل آید مصرف کنین

ممنونم از راهنماییت عزیزم چشم امروز میرم💋

چشمت بی‌برا مامانی قشنگ 😍♥️

اره گذاشتم یکم بهتر شم بعد برم اخه خونشون پله داره ترسیدم الان برم بد باشه

پریا جون خداروشکر خوندم پیاماتو... ایشالله که با همین شیاف انقباضات کم شه، حتما حتما استراحت کن! هیچ چیز با ارزش‌تر از سلامتی خودت و نی‌نی نیست! خونه مامانت نرفتی یا ایشون نتونست بیاد هم تو طول روز بلند نشو از همسرت بخوا براتون غذا درست کنه، یا یکم خونه رو مرتب کنه! به بهم ریختگی و کثیفی اطراف اهمیت نده اصلا... خدایی نکرده به این فکر کن هر یه قدمت ممکنه به شرایط بد قبل برت گردونه! میدونم خیلی سخته خودم تجربه استراحت مطلق داشتم و جز دستشویی جایی نمیرفتم! بدنم خشک میشد اما چاره‌ای نیست، حداقل تا ۲۸ هفته مطلق بگذرون بعد امپول ریه بزنی خیالت راحت‌تر میشه، دوهفته بعدشم استراحت کنی سی رو رد کنی دیگه عالی میشه بعدش میتونی استراحت نسبی کنی! تا سی هفته سفت و سخت رعایت کن! یه ماه خونه تمیز نشه یا غذا اماده نباشه هیچی نمیشه! دکتر من بهم گفت هر هفت تا ده روز یکبار برم حموم، اگه تونستی یکم فاصله رو بیشتر کن، اصلا دوش آب گرم نگیر محرکه برای انقباض و زایمان! دوش ده دقیقه‌ای سریع و بدون بخار! خیلی سرپا واینس، حتی تونستی تو خونه به جای نشستن همش لم و دارکش باش! در حد ناهار شام بشین! یکم به خودت سخت بگیر عوضش خیالت راحته راحت شه، خداروشکر که تا الان به خیر گذشت، ایشالله ازین بع بعد هم همینطور میشه 🤲♥️

[QUOTE=353073102]آزمایش خون بارداری؟ بتا ست دیگه! تیتر بتا فرق داره که عدد دقیق میده! اوکیه پس دکتر ...

نه عزیزم فک نکنم ربطی داشته باشه.. هر کدوم به سمت نمیرن که.. به علایم اصلا توجه نکن، شایدم دوقلو باشه اما علایم دوقلویی اینا نیست! بلاخره تو پریود، اقدام، بارداری.. محیط شکم و لگن درگیره.. رحم و تخمدان به نحوی دارن کاری انجام میدن و این انقباضات و گرفتگیا و دردا طبیعیه! واسه همین اصلا علایم خاصی نیست! باید فقط صبوری کنی تا روز موعد! ایشالله که از نتیجه خوشحال بشی ♥️✨

سلام عزیزم ممنونم ♥️اوابوست نمیخوری؟ فقط به دونه اینفولیک؟فرقی نداره برای چه برندی باشه کلا قبل از ب ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

من این ماه اوابوست و کیوتن خوردم و اینوفولیک همسرمم فرتیل اید . آره حق با شماست باید صبر کنم اگ پریود شدم برم مرکز ناباروری

نه عزیزم همیشه گرمم بود . دیشب بیبی چک زدم منفی بود . فردا باید پری بیاد . این ماه فکر نکنم امیدی با ...

خیره ایشالله.. منتظر موعد باش ببین چی میشه! ایشالله که خبری از پریود نمیشه و مثبت میشی همین ماه، امید به خدا ♥️✨

ممنونم از راهنماییت عزیزم من این ماه اوابوست و کیوتن خوردم و اینوفولیک همسرمم فرتیل اید . آره حق با ...

اوابوست به مراتب قوی‌تر از پرگناکره! همه رو باهم قاطی پاطی نخوری بهتره.. همون برو دکتر ایشالله خیلی زود نتیجه میگیری ♥️ شایدم همین ماه مثبت بودی چه معلوم 😊✨ 

اوابوست به مراتب قوی‌تر از پرگناکره! همه رو باهم قاطی پاطی نخوری بهتره.. همون برو دکتر ایشالله خیلی ...

خدا کنه این ماه مثبت بشم من دیگه طاقت ندارم 

♥️🥰😍💋

سلام عزیزم خوبی تبریک میگم دیدی گفتم بارداری

بنظر من صبر کن جمعه یا شنبه باز برو بتا بده ببین چقدر بالا میره بعد برو مطب دکتر سونو شی

احتمالا لقاح دیر انجام شده  ۴۸ ساعت بعد اگه بتا دوبرابر بشه یعنی همه چی خوبه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم خوبی تبریک میگم دیدی گفتم بارداریبنظر من صبر کن جمعه یا شنبه باز برو بتا بده ببین چقدر با ...

مرسی لاله جون♥️اره شنبه میرم دوباره ازمایش میدم خدا کنه عددش بالا بره اینم یه استرس جدید 🥲میگم عدد بتای اولیه شما یادت هست چند بود؟؟

این نیز بگذرد....