2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید داداشم از ازدواج با این دختره منصرف شه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسرت زندگی خوب چی دختره بشدت عصبی و زبون دراز

ما که ازون بنده خدا بیخبریم ولی شما زبونتون خیلی تیزه و حرفای نیش دار بزنید یکم از کارما بترسید انشالله هرچی ب صلاح اتفاق بیفته براتون

من همیشه بیادت میمونم ...

یعنی میخای بگی داداشت  عاشق یه  دختر زبون دراز عصبیِ پول پرست  شده !!

مگه ممکنه !

این صفت ها از روی خشم شمای خواهرشوهر میاد یا داداشتون مشکل داره عاشق این صفات شده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یعنی میخای بگی داداشت عاشق یه دختر زبون دراز عصبیِ پول پرست شده !!مگه ممکنه ! این صفت ها از روی خ ...

عاشق شده عیب هاش نمیبینه دقیقا یه چیزای دیدم که مطمن شدم بدردنمیخوره

...
عاشق شده عیب هاش نمیبینه دقیقا یه چیزای دیدم که مطمن شدم بدردنمیخوره

رفتاری که با شما یا خانوادتون داشته دلیل به بدی عروستون نیست  ممکنه اونم یه گارد ویژه داشته باشه مهم اینه با داداشتون چطور باشه

الان هم که انتخاب برادرته ،اگه به لحاظ عقلی قبولش دارید بزاریدبا کسی که میخاد ازدواج کنه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

هر کدوم چندسالشونه؟

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

از کجا میدونی بددهنو عصبیه

مگ شناخت داری ازش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙