2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520667 بازدید | 37359 پست
عزیزم ان شاالله ک مثبت واقعیه ب خودت استرس نده برو ازمایش بتا😍

مرسی عزیز دلم 🥺♥️ بزارم چند روز دیگ بگذره اگ پری نشدم میرم از . میترسم بازم امید الکی ب خودم بدم از ازمایشم میترسم یبار دادم منفی بود

این نیز بگذرد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میگن این مارک مثبتاش کاذبه الی جون😭 امیدوارم مثبت باشم🥺

امید به خدا 🤲♥️ من چون تو کار بی‌بی چک نبودم تجربه استفاده از بقیه مارکارو‌ ندارم، خودم دوتا مدیکور زدم که اولیش کامل منفی بود دومی دو خط پررنگ مثبت، اصلا هاله ننداخت! اما الان میگن همه‌شون بگیر نگیر داره! ایشالله که برای تو واقعیه واقعیه.. اگه برات مقدوره فردا برو آز بتا یه دفعه خیالت راحت شه! چون زمانش خوبه باردار باشی حتما مشخص میشه 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اخه میگن این مارک مثبتاش کاذبه الی جون😭 امیدوارم مثبت باشم🥺

امید به خدا 🤲♥️ من چون تو کار بی‌بی چک نبودم تجربه استفاده از بقیه مارکارو‌ ندارم، خودم دوتا مدیکور زدم که اولیش کامل منفی بود دومی دو خط پررنگ مثبت، اصلا هاله ننداخت! اما الان میگن همه‌شون بگیر نگیر داره! ایشالله که برای تو واقعیه واقعیه.. اگه برات مقدوره فردا برو آز بتا یه دفعه خیالت راحت شه! چون زمانش خوبه باردار باشی حتما مشخص میشه 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم بازم بهم نامه نداد🤣🤣گفت برو دوشنبه بعدی بیا یه سونو دیگه نوشت😂میخواد تا اخرین لحظه نگه ...

نامه که از الان نمیدن! آخرین ویزیت نامه میده که مثلا فردا یا پسفردا برو بیمارستان! باز دکتر تو خوب گفته دوشنبه بری.. من میرم مطب میبینم مامانا طفلیا که هفته های آخرن هر روز میان 🥴 خوبه باز یه هفته نمیری! بعدم نگران نباش ۳۸ هفته که دستگاه نمیره.. از ۳۶/۳۷ بسته به جنین دیگه تکمیل میشن، تاریخ تو بعد ۳۸ میشه قطعا دستگاه نمیره.. هر روزی که بیشتر نگه میدارن هم برای رشدشه! قد و وزن و ریه و مثلا فک که بتونه راحت‌تر شیر بمکه و ... درشت‌تر میشه! دیدی بعضی بچه‌ها ظریفن دنیا میان بعضیا درشت! رو اون تاثیر میزاره! یکی از آشناهای ما ۴۱ هفته بچه‌ش دنیا اومد! نگاه میکردی انگار بچه چند ماهه بود، از حالت نوزادی و ظریفی درومده بود دیگه کسی نمیترسید بغلش کنه یا بلندش کنه 😂

من یدونه شبا میدم بهش بخوره . از اونجایی ک شوهرم راضی ب ازمایش دادن نشد منم سر خود گرفتم از داروخونه ...

تا آزمایش نده مشخص نمیشه! بعضیا که آزمایششون عالیه اصلا احتیاجی ندارن! بعضیا که مشکل دارن علاوه بر روزی سه تا باید داروهای دیگه هم بخورن! نمیشه اینجوری نظر داد متاسفانه 🥲 به جای دارو سعیتو کن به هر روشی شده بفرستیش آزمایش! مهمترین کار همینه.. با خودت ببرش مراکز ناباروری بگو نوبت دکتر خودمه تو هم بیا باهام داخل! خود دکترای مراکز ناباروری اجباری آز اسپرم میخوان تا پرونده رو تکمیل کنن، شاید تو رودروایسی آزمایش داد!

سلام عزیزم من ماه اولیه که به طور جد اقدامم ... و قرص و امپول هاچ سی جی ... دو روز مونده به موعدم . ...

سلام عزیزم.. ایشالله که بارداری ♥️ چاره ای نیست چند روزم صبر کن از موعدت بگذره! چون علایم بارداری و پریود یکیه!

سلام عزیزم.. ایشالله که بارداری ♥️ چاره ای نیست چند روزم صبر کن از موعدت بگذره! چون علایم بارداری و ...

قربونت برم گلم . اینک دستو پاهام سرد شده میتونه جزو علائم بارداری باشه؟؟یا پری میخواد بیاد

سلام عزیزم.. ایشالله که بارداری ♥️ چاره ای نیست چند روزم صبر کن از موعدت بگذره! چون علایم بارداری و ...

اها اینم بگم پاهام گز گز میکنه بعضی روزا از اقدامم بمدت دو سه ساعت پشت سر هم

میشه نظرتون رو راجب این بی بی بگین با امروز دو روز تاخیره مارک ویتا ساین ، همین الان زدم 🥺

والا من تجربه هاله با ویتاساین و چندتا مارک دیگه هم داشتم که بعدش پری اومده

ایشالا برا شما مثبت واقعی باشه وما هم خوشحال بشیم خیلی وقته بی بی مثبت نبوده

بسلامتی بغلش کنی لاله جون😍 ایشالا روزی ماها ک نی نی نداریمم بشه این روزا

ایشالا عزیزم دیگه ماها که پشت سرهم مثبت شدیم داریم فارغ میشیم وقتشه شماها مثبت شین  به امید خدا همتون پشت سرهم بزودی خبرای خوب میدین

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
والا من تجربه هاله با ویتاساین و چندتا مارک دیگه هم داشتم که بعدش پری اومدهایشالا برا شما مثبت واقعی ...

مرسی عزیزم🥺🥺اره خیلی خوندم ک هالش کاذبه حالا دبگ توکل بر خدا 🥲

این نیز بگذرد....
نامه که از الان نمیدن! آخرین ویزیت نامه میده که مثلا فردا یا پسفردا برو بیمارستان! باز دکتر تو خوب گ ...

اخه خودش گفته بود امروز نامه میده حتی نامشم دراورد که بنویسه باز پشیمون شد گفت اگه اذیت نمیشی یه سونو دیگه برو بعد بیا پیشم دیگه قطعی نامتو میزنم😂😂گفتم باشه میرم یه قرصم نوشته واسه ریه و رسیدن کامل گفت اینو بخوری دیگه خیالم راحت میشه هرروزی خواستی عملت میکنم

هی میگه دوم مهر عمل کن من گفتم نمیخوام همون شهریور خوبه دیگه ۳۸ هفته رو رد کردم وارد۳۹ شدم

من همش میترسم یهو دردم بگیره از اتفاقای یهویی بدم میاد میخوام سر حوصله اماده شم تازه هنوز تختشم نیومده اگه خوش قول باشه ۲۵ ام تحویلم بده

بعد مهری بشه من از سال بعد میرم مدرسه بچم تولداش خراب میشه🤣اخر شهریور باشه پارتی تابستونمو میگیرم پرانرژی میرم سر کلاس

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نامه که از الان نمیدن! آخرین ویزیت نامه میده که مثلا فردا یا پسفردا برو بیمارستان! باز دکتر تو خوب گ ...

خواهر زادم تا۴۲ هفته موند تو شکم خواهرم بدنیا نمیومد🤣ولی بدنیا اومد۳۸۵۰ بود میخواست طبیعی بیاره نشد اخرم سز اجباری شد