2777
2789

تو یه ساختمونیم شوهرمم  انتظار داره هر بار چای و میوه بیارم پذیرایی کنم عین بختک افتاده وسط زندگیم وقت و بی وقت میاد در میزنه دیگع حالم به هم می‌خوره یه روز خوش ندارم چیکار کنم بهش محترمانه حالی کنم نیاد یا رو ندم واقعا موندم از یه طرفمم اخلاقم یه جوریه نمیتونم رو ندم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوراکی های خشک رو بچین روی میز حتی استکان و قندان و اینا رو بذار زیر میز عسلی و یه تیکه پارچه بنداز روش خاک نگیره

وقتی اومد خونه ت کتری قوری رو بیار بذار بغل دستت چای بریز بذار جلوش و خودتم بشین تخمه بشکن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

تازه عروسی؟ برامن اوایل روزی دوبارم میومد با اینکه چندکوچه فاصله داشتیم الان چند ماهی یه بار سرمیزنه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿