2777
2789
عنوان

از بعد افسردگی

70 بازدید | 16 پست

افسردگی شدید گرفتم یه دوره دو ساله از بعد اون حتی با دارو هم زندگیم بی نظمه هر کاری میکنم انرژیم کمه خانوادم ازم دل کندن دیگه گذاشتن بمیرم هیچ کاری باهام ندارن، یجوری شده انگار دیگه به این خونه و خونواده تعلق ندارم کلن هر اتفاقی میفته هیچکی به من نمیگه روابطم باهاشون با اینکه تو خونم صفره ، حس بی کس بودن میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینارو ندارم افکارم مثبته ولی انرژی ندارم کاری انجام بدم خستگی و بی حالی نمیزاره

متاسفانه عوارض دارو هاست پس اسم خودت رو افسرده نزار برو‌ دکتر داروهات تغییر بده دوزش یا مدلش 

متاسفانه عوارض دارو هاست پس اسم خودت رو افسرده نزار برو‌ دکتر داروهات تغییر بده دوزش یا مدلش

نگفتم افسردم گفتم یه دوره افسردگی داشتم ولی الان انرژیم کمه اراده ندارم قبلنم پر خوابی داشتم هنوزم دارم حالا تو راه حلت چیه

نگفتم افسردم گفتم یه دوره افسردگی داشتم ولی الان انرژیم کمه اراده ندارم قبلنم پر خوابی داشتم هنوزم د ...

ببین منم دارم دارویع لاموتریژین میخورم انقد خوابم میومد کسل بودم خدا می‌دونه رفتم دکتر باز داروهام تغییر داد بهتر شدم 

نگفتم افسردم گفتم یه دوره افسردگی داشتم ولی الان انرژیم کمه اراده ندارم قبلنم پر خوابی داشتم هنوزم د ...

خودمم موندم بخدا از طرفی دوستدارم دارو هام قطع کنم میترسم حالم بد بشع