2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
سلام خانما من ۳۰تیر تاریخ اخرین پریودیم بود الان چند هفته میشم؟زوده برا سونو تشکیل قلب؟

سلام عزیزم الان هفت هفته و دو روزته

میخوای خیالت راحت بشه بزا پنج روز دیگه برو که هشت هفته کامل شده باشه

سلام عزیزم الان هفت هفته و دو روزتهمیخوای خیالت راحت بشه بزا پنج روز دیگه برو که هشت هفته کامل شده ب ...

ممنون عزیزم باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبین؟ من امروز آخرین سونومو رفتم ۳۶ هفته و شش روزم بود وزن جنین ۳۰۲۷ گرم بودفردام باید برم دکت ...

سلام عزیزم دکتر من که به هیچ عنوان قبول نکرد منم میخواستم با پدرش تو یک روز باشن ولی سه روز فاصله شد

دقیقا سی وهشت هفته و چهار روز تاریخ زد

حالا برا شما وزنش خوبه شاید قبول کنه 

من باشم ریسک نمیکنم 

ایشالا که به سلامتی بغل بگیریش

من مایعم ۲۱ بود دیروز ک سونو انجام دادم گفت شده ۲۰البته خیلی خیلی کم اب میخوردم ک بیاد پایین اما الا ...

من تقریبا شش لیوان اب میخوردم یه نصف لیوان هم چای میخوردم

نمک رو هم حذف کردی؟استراحت هم خیلی تاثیر داره حتما استراحت کن

فک کنم من بیست و یک بودم شدم بیست الانم پونزده هستم. یعنی نرمال. ضمن اینکه بیست و بیست و یک اصلا تو محدوده ی خطر ناک نیست فقط باید مراقبت.کنی. اصلا نترس

ببین 

چقدر نظر دکترا باهم متفاوته بمن گفتن مایعات کم بخور ک بیشتر نشه ادم گیج میشه از دست این دکتراراستی ی ...

دکتر من هم میگفت هرچقدر میخوای اب بخور ولی من تحلیلم این بود وقتی به کسی که آبش کمه میگن زیاد بخور قطعا تاثیر داره. جالا دیگه نمیدونم چطوره

چقدر نظر دکترا باهم متفاوته بمن گفتن مایعات کم بخور ک بیشتر نشه ادم گیج میشه از دست این دکتراراستی ی ...

عزیزم انشااللله که تو بهترین زمان ممکن به دنیا میاد❤️❤️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر من هم میگفت هرچقدر میخوای اب بخور ولی من تحلیلم این بود وقتی به کسی که آبش کمه میگن زیاد بخور ق ...

ولی دکتر من گفت مایعات کم بخور 

نمک هم تا حدی ک بشه مصرف نمیکنم فقط ی مقدار کم توی خورشت 

من خیلی شیرینی میخوردم احتمالا بخاطر همون بود ک زیاد شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر سخته تو هفته ۱۶ که هیچ حرکتی نداره و آدم حس نمیکنه، همش نگرانم. نکنه اتفاقی افتاده باشه برای بچم. 

غیر از سونوگرافی بقیه جاها هم که میرم صدای قلبش و بشنوم میگن دستگاه ما ۱۸ به بالا صدا و میتونه بشنوه

سلام خوبین؟ من امروز آخرین سونومو رفتم ۳۶ هفته و شش روزم بود وزن جنین ۳۰۲۷ گرم بودفردام باید برم دکت ...

سلام لاله جون، خداروشکر که وزنش بالای ۳ شد تا روز زایمان بیشترم میشه، نگران بودی! ♥️

دکتر من که تا جایی که بشه نگه میداره، میگه یه روزم یه روزه 😅 حتی بعضی مامانا که دهانه رحمشون بسته‌ست و هیچی انقباض و ... ندارن رو بیشترم نگه میداره میگه هر روز برن مطب سونو و ویزیت تا جنین بیشترین رشد رو کنه، هر موقع حس میکنه ریسکی داره میشه، قبل از ورود بچه به کانال زایمان میفرسته سزارین، اما کلا زور نمیکنه کسی مثل شما اصرار داشته باشه دو روز زودتر هم برمیداره! حالا ببین ترجیح خودت چیه.. تاریخ تولد برات مهمه ۲۸ بگو نوبت بده، وزن و رشدش بیشتر مهمه دیرتر! البته الان تایمیه که دنیا بیاد هم چیزی سلامتیش رو تهدید نمیکنه! اول خودت فکراتو کن.. بعد برو دکتر ببین چه تاریخی میده اگه دیرتر داد پیشنهاد ۲۸ بده ببین چی میگه! اگه مایل نبود بدون بهتره بیشتر نگهش داری!

شکمت هم تا الان ترک نخورده دیگه نمیخوره! جنس پوستت اوکی بوده، بعد زایمان ببند که جمع شه، اگه خیلی بزرگ شده چون ترک نداره ممکنه چروک بیفته مخصوصا اطراف ناف.. بهتر شدی بعد زایمان هم چرب کن و گن ببند تا چند ماه راحت و سالم جمع شه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من همسرم فرتیل اید خریدم میخوره به نظرتون اسپریژن هم خوبه بگیرم؟

نه هر دو یه حدوده! روزی چندتا فرتیل‌آید میخوره؟

اگه روزی سه تاش رو میخوره کافیه! اگه یکی میخوره از دکتر یا داروخونه بپرسین میشه یکی اسپریژن هم در کنارش مصرف کنه، نمیدونم تداخل دارن یا دوز دارو زیاد نشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱