2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
خیلی ممنونم الی جون حق با شماست سعی میکنم خودمو اروم کنم😢

خیره ایشالله ♥️ امیدوارم زودی انقباضات قطع شه ✨🥺

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

سلام خوبین؟ من امروز آخرین سونومو رفتم ۳۶ هفته و شش روزم بود وزن جنین ۳۰۲۷ گرم بود

فردام باید برم دکتر که برام نوبت عمل بزنه

۲۸ شهریور روز تولد همسرمه تمایل داریم این روز باشه که تاریخشون یکی شه تا اون موقع میشم ۳۸ هفته و ۲ روز

دکترم میگه بهترین تایم ۳۸ هفته و ۴ روزه

بنظرتون چیکار کنم دوروز عقبتر بندازم؟ یا همون ۲۸ ام خوبه؟ 

تو گهواره میبینم اکثر مامانا دکتر ۳۸ و دو روز نوبت بهشون میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هنوز شکمم ترک نخورده میترسم بیشتر بمونه پر ترک شم😩😅خودمم چند روزه اذیتم سنگین تر میشه فشار بیشتری میاد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام خوبین؟ من امروز آخرین سونومو رفتم ۳۶ هفته و شش روزم بود وزن جنین ۳۰۲۷ گرم بودفردام باید برم دکت ...

سلام عزیزم‌خوبی خداروشکر که وزن گل پسر عالی شد نگران بودی انقد 🙂تازه این یک هفته اخر بیشترم‌میشه انشالله 🥰من یادمه سر پسرم دکترم واسه دو روزم میگفت بزار بمونه همین دو رزو کلی وزن میگیره رشد میکنه خیلییی تاکیید داشت اصلا راضی نشد حتی دو روز زودتر بیاد ،به نظر من بزار روز تولدشون یکی نباشه بعدا بزرگ شه میگه چرا با هم تولد میگیریم منو بابا🫢بزار دو روز اختلاف باشه بهتره البته نظرا من هست بازم‌نظر خودته عزیزم💓

عزیزم شما عدد مایعت چنده؟منم روزای تو رو گذروندم. ولی تا الان دووم اوردم خداروشکر. خدا میدونه چقدر ا ...

من مایعم ۲۱ بود دیروز ک سونو انجام دادم گفت شده ۲۰

البته خیلی خیلی کم اب میخوردم ک بیاد پایین اما الان حجم قرصام زیاد شده مجبورم بیشتر اب بخورم از طرفی نگرانم باز حجم اب نره بالا

شما در روز حدودا چنتا لیوان اب میخوردی ک کم شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم‌خوبی خداروشکر که وزن گل پسر عالی شد نگران بودی انقد 🙂تازه این یک هفته اخر بیشترم‌میشه ان ...

بنظرت تا اخر شهریور چقدر دیگه اضافه میشه؟ دکتر سونوگراف امروز میگفت بذار بمونه مهر بدنیاش بیار ولی میترسم درد بیاد سراغم همش استرس زایمان دارم

اولویتم سلامتیشه همسرمم میگه اگه چند روز تو سلامتیش تاثیر داره بذار بمونه حالا فردا برم ببینم دکتر چی میگه

مولتی آقایون برای اقدامه! مثل ولمن یا فرتیل‌آید

من همسرم فرتیل اید خریدم میخوره به نظرتون اسپریژن هم خوبه بگیرم؟

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
من مایعم ۲۱ بود دیروز ک سونو انجام دادم گفت شده ۲۰البته خیلی خیلی کم اب میخوردم ک بیاد پایین اما الا ...

دکتر من میگه مایع دور جنین ربطی به حجم مایعاتی که میخوریم نداره

هفتت پایینه بچه کوچیکه حجم اب زیاد بنظر میاد بزرگ که میشه حجم اب کم میشه البته اگه دیابت بارداری نداری

من سی هفته حجم اب ۱۸ بود دکترم میگفت زیاده شاید دیابت گرفتی ازمایش دادم قندم نرمال بود ۳۴ هفته سونو دادم شده بود۱۳

بنظرت تا اخر شهریور چقدر دیگه اضافه میشه؟ دکتر سونوگراف امروز میگفت بذار بمونه مهر بدنیاش بیار ولی م ...

به نظر من میتونه تا ۵۰۰گرم‌هم اضافه بشه شایدم ۳۰۰گرم شایدم اصلا بیشتر ولی دکتر من میگفت روزای اخر خیلی خلیییی رشدشون عالی میشه حیف زود به دنیا بیان میگفت توی شکم هر ۱روزش معادل اینکه ۱هفته بیرون رشد میکنه انقد خوبه بیشتر بمونه توی شکم رشدش چون شما تا ۸هفته ۵الی ۶روز جا داری نگهش داری نترس اصلا

به نظر من میتونه تا ۵۰۰گرم‌هم اضافه بشه شایدم ۳۰۰گرم شایدم اصلا بیشتر ولی دکتر من میگفت روزای اخر خی ...

فردا برم دکتر ببینم چی میگه یهو دیدی شد دوم مهر😅😅

دکتر من میگه مایع دور جنین ربطی به حجم مایعاتی که میخوریم ندارههفتت پایینه بچه کوچیکه حجم اب زیاد بن ...

چقدر نظر دکترا باهم متفاوته بمن گفتن مایعات کم بخور ک بیشتر نشه ادم گیج میشه از دست این دکترا

راستی ی سوال اگر من ان اس تی انجام بدم و تو اون تایم ک نوار میگیرن انقباض نداشته باشم یعنی اوکی هست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خوبین؟ من امروز آخرین سونومو رفتم ۳۶ هفته و شش روزم بود وزن جنین ۳۰۲۷ گرم بودفردام باید برم دکت ...

سلام عزیزم خوبی 

بسلامتی خداروشکر که همه چیز خوبه . ان شاالله هر زمان که مناسبه خدا رقم بزنه برات و بسلامت نی نی رو بغل کنی😍🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
چقدر نظر دکترا باهم متفاوته بمن گفتن مایعات کم بخور ک بیشتر نشه ادم گیج میشه از دست این دکتراراستی ی ...

اره فک کنم ولی انقباض باشه از روی نوار قلب میفهمن و تکوناش