2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518692 بازدید | 37276 پست
مرسی عزیزم.. فعلا که درگیر عفونته، تبش ادامه داره باز امروز رفتیم دکتر.. هر سری کلی سرم و آمپول و آن ...

سلام عزیزم الی جان چرا از طریق سنتی درمان نمیکنید مشکل شوهرتون به احتمال زیاد از طریق سنتی درمان میشه وقتی از آنتی بیوتیک جواب نگرفتید چرا مجدد دارید تکرار میکنید تازه کلی هم ضرر داره . دکتر داوود از دکتر های خیلی تحصیل کرده وکار درست طب سنتی هست بزنید تو اینترنت دکتر داوود میاره براتون خیلی معروفه وکلی هم جواب میگیرن همه من خودم خیلی جواب گرفتم از داروهاش وتوصیه هاش

مرسی عزیزم.. فعلا که درگیر عفونته، تبش ادامه داره باز امروز رفتیم دکتر.. هر سری کلی سرم و آمپول و آن ...

باید از طریق ایتا یا اینستاگرام برید و ویزیت بشید وجواب آزمایش ها ویه سری چیزای دیگه بفرستید براشون .واقعا تشخیصش عالیه من وچند نفر از اقوام قش دیدیم که درد را تشخیص داد ومشکل را از ریشه حل کرد. دکتر های طب مدرن تو بعضی موارد اصلا تشخیص درستی ندارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم زودتر سلامتیش رو به دست بیاره و از این وضعیت راحت شید. سخته میدونم. امیدوارم راحت بگذره براتون. حتما دعا میکنم اگه قابل باشم😘😘😘

خط سی خط کنترل هست که اگه پر رنگ بشه یعنی تست سالمه. خط تی هم که مخص میکنه بارداری یا نه.  سی ...

مرسی عزیزم

امیدوارم شماهم به زودی از این اضطرابا تجربه کنید و نتیجش خوشایند و مثبت باشه براتون💐

به نظر من میتونه مثبت باشه.. اگه تونستی فردا با ادرار اول صبح یه تست دیگه بزن اگه دو خط شد حتی ...

مرسی الی جون

انشاا… که همسرت خیلی زود بهتر بشن

و هروقت شرایطتون روبراه بود خدا ی کوچولوی سالم و خوشگل بهتون بده

بچه ها اصلا الان نگران اینم هستم که اگر باردار باشم لتروزول ضرر نداره خوردنش یا حتی اگر نباشم اما ت ...

لتروزول هورمونی هستش بنظرم نباید خورد. بنظرم صبح برو  آزمایش بده مطمئن بشی بعد گه میخوای بخوری بخور. 

آخه زعفرون چرا خوردی؟😐

لتروزول هورمونی هستش بنظرم نباید خورد. بنظرم صبح برو  آزمایش بده مطمئن بشی بعد گه میخوای بخوری ...

یک هفتس لک بینی دارم

فکرکردم پریود شدم

بلیط گرفتیم رفتیم سفر

منم اونجا شروع کردم لتروزول خوردن

سفر تموم شد بسته قرص لتروزولم تموم شد من هنوز لک بینی دارم

دیگه امروز گفتم ی بیبی بزنم نکنه داستانی هست

که اونم خط تی کمرنگ شد با خودم گفتم ی مشکلی پیدا کردم

قبلا حداقل یدونه خط پررنگ میفتاد ایندفعه اونم کمرنگه

ول کردم رفتم،الان شب یدفعه چشمم خورد دیدم دوتا خطه

هنوزم لکه بینی دارم

سری قبلی روزی که رفتم آزمایش دادم شبش پریود شدم که گفتن بارداری شیمیایی بوده،با خودم عهد کردم دیگه نرم آزمایش برم سونوگرافی،حالا فردا صبح بی بی بزنم ببینم چی میشه

چون من باید به محض مثبت شدن آمپول انوکساپارین بزنم😒

یک هفتس لک بینی دارم فکرکردم پریود شدم بلیط گرفتیم رفتیم سفر منم اونجا شروع کردم لتروزول خوردن س ...

خیر باشه انشالله. قرار نیست همیشه تجربه ها یکسان باشه که. انشالله ایندفعه شیرین باشه و مثبت بشی. بعد هی دلت بخواد هر روز آزمایش بدی ذوق کنی😅😅😅

خیلی هم تفاوت قیمت ندارن. من سی عدد اووبوست رو گرفتم نزدیک سیصد. سه ساشه اینوفولیک هم همونقدر شد تقر ...

چرا گرونتره. ۳۰ تا ساشه اینفولیک مصرف یک ماهه، روزانه یک عدد ساشه، که هر ساشه ۲۰۰۰ میواینوزیتول داره و قیمت ۳۴۳۴۰۰ در ماه میشه.

اوابوست ۱۲۰ تا قرص مصرف یک ماهه، روزانه ۴ عدد قرص، که هر ۴ عدد قرص ۲۰۰۰ میواینوزیتول و سایر چیزها داره، و قیمت ۱۵۷۱۲۰۰ در ماه میشه.

اوابوست ۴.۵ برابر بیشتر حتی از قیمت اینفولیک هست. چطور حساب کردی که تفاوت قیمت ندارند!؟

یک هفتس لک بینی دارم فکرکردم پریود شدم بلیط گرفتیم رفتیم سفر منم اونجا شروع کردم لتروزول خوردن س ...

ان شاء الله که بارداری.

دکتر من یادمه دائم میگفت تا زمانیکه بی بی چک مثبت نشده، هر دارو بخوری ایرادی نداره، تا بی بی چک مثبت دیدی قطع کن. اگر لکه ها رو حساب لانه گزینی بزاری، همون زعفرون هم بی تاثیره. آزمایش تیتر بتا بده. ولی اینکه ۸ روز عقب انداختی همراه با لک، بی بی چک ات کمرنگه، یا لقاح دیر گرفته، یا همون مثل قبلی بارداریت شیمیاییه و دفع میشه.

ان شاء الله که بارداری. دکتر من یادمه دائم میگفت تا زمانیکه بی بی چک مثبت نشده، هر دارو بخوری ایراد ...

اره دلارام جون فکرکنم دوباره شیمیایی

اخه بی بی چکای امروزی باز کمرنگ تر از دیروزیه،صبح دوتا بی بی چک زدم

نمیدونم باید چکار کرد الان،برم آزمایش بتا بدم،نرم،دکتر برم،نرم

اخه چرا هی شیمیایی میشه😔😔😔

فرصتام همینجور داره کمتر میشه،۳۴ سالمه بچه ندارم

اگر پارسال شیمیایی نبود الان بچم بدنیا اومده🥴

بنظرتون چکار کنم الان

اره دلارام جون فکرکنم دوباره شیمیایی اخه بی بی چکای امروزی باز کمرنگ تر از دیروزیه،صبح دوتا بی بی چ ...

برو متخصص نازایی، حتما تخمک و اسپرم یک کدوم ضعیفه، هر دو سالمین، آزمایش دادین، تقویت کنین هر دو خودتونو