2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519487 بازدید | 37306 پست

این بی بی چک صبحانه

الان که نگاه میکنم انگار از پیروزی پررنگتره

خودم میگم برم ازمایش بدم که بعدا یوقت پشیمون نشم

فقط امیدوارم لب مرزی نباشه که احتیاج به تکرار باشه

اگر لکه بینی نبود نمیرفتم،البته وقتی با دستمال خودمو چک میکنم دستمال یکم کثیف میشه وگرنه احتیاج به پد و اینا ندارم

شماها بودید چکار میکردید؟

برو متخصص نازایی، حتما تخمک و اسپرم یک کدوم ضعیفه، هر دو سالمین، آزمایش دادین، تقویت کنین هر دو خودت ...

دکترا فقط اینوفولیک بهم دادن سری قبلی

ماه پیش که دکتر بودم دکتر گفت اما برید دوباره ازمایشاتونو چک کنید جفتتون اونم حتما مرکز ناباروری

من خودم اپابوست خریدم بخورم،برای همسرمم فرنیل اید میخرم این ماه شروع کنیم خوردن،اینجوری خیلی بده موقعیتامون‌داره از دست یمره😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا گرونتره. ۳۰ تا ساشه اینفولیک مصرف یک ماهه، روزانه یک عدد ساشه، که هر ساشه ۲۰۰۰ میواینوزیتول داره ...

من چون خودم روزی یه دونه میخورم اووبوست رو همون سی تا هست در ماه. اگه اینجوری که شما حساب کردی درسته گرونتره

دکترا فقط اینوفولیک بهم دادن سری قبلی ماه پیش که دکتر بودم دکتر گفت اما برید دوباره ازمایشاتونو چک ...

بخاطر لکه بینی ای ک داری حتمن بروازمایش و بعدشم دکتر

انشالله ک بارداری و سالمه

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
بخاطر لکه بینی ای ک داری حتمن بروازمایش و بعدشم دکتر انشالله ک بارداری و سالمه

مرسی از راهنماییت

اره دارم میرم آزمایش بدم که عصر برم دکتر

دعام کنید بچه ها

باز خوبه اینجا هست من از دیشب دارم هی سوال میپرسم

مرسی از راهنماییت اره دارم میرم آزمایش بدم که عصر برم دکتر دعام کنید بچه ها باز خوبه اینجا هست من ...

دوتا تیتر بتا به فاصله ۴۸ ساعت بده. اگر مقدارش دوبرابر شده باشه، بارداری و دکتر بهت شیاف میده تا جاش سفت بشه و اون آمپولم باید بزنی اگر گفته.

ولی اگر مقدارش تغییر نکرده باشه، کمتر شده باشه، شیمیایی هست و این لکه نشون میده داره سقط میشه.

اگر مقدارش خیلی زیاد شده باشه بارداری خارج رحم هست. باید سریعا بررسی بشه.

یک سری ها هماتوم دارن لکه بینی از اونه که دکترها شیاف و استراحت میدن.

بی بی چک میگه بارداری، و نگران اون زعفرون و لتروزول نباش چون جنین تازه ارتباط خونی باهات گرفته، ولی بعد از این رعایت کن. دکتر رفتی خبر بده چطور شد.

من چون خودم روزی یه دونه میخورم اووبوست رو همون سی تا هست در ماه. اگه اینجوری که شما حساب کردی درسته ...

درستش اینه

۴ تا اوابوست= ۱ ساشه اینفولیک.(هر کدام ۲۰۰۰ میواینوزیتول دارن)

تو دستور روزانه اش اینه. 

این بی بی چک صبحانه الان که نگاه میکنم انگار از پیروزی پررنگتره خودم میگم برم ازمایش بدم که بعدا ی ...

سلام عزیزم

منم ماه پیش بارداری شیمیایی داشتم.روز موعد بی بی چک کمرنگ بود و بتام ۵۰. فردا و پسفرداش باز بی بی چک کمرنگ بود بتامم دو برابر نشد.خلاصه یه هفته بعد موعد پریود شدم و تمام.منم موقع خشک کردن لکه بینی داشتم.به نظرم برو بتا بده و هر ۴۸ ساعت تکرار کن که اگه لکه بینیت از هماتومه شیاف بذاری اگه نه متوجه میشی بارداریت خدای نکرده شیمیاییه یا نه.

مرسی بچه ها

رفتم آزمایش دادم تا ببینم جوابش چنده عدد بتا

فعلا که کلی دلدرد پریودی دارم

اصن ی بلاتکلیفی هستم که نگو

حتی نمیدونم نمازامو چکارکنم باید بخونم نخونم،

نمیخوامم فعلا به مامانم اینا بگم که استرس بگیرتشون

بعدم کلی سرزنش میکنن که رفتی سفر اینجوری شدی😒