2777
2789
عنوان

بيايد دعوای خودمو و شوهرمو سر سفره صبحانه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 90 پست
میدونم حتی میدونمم اول لحظه اروم موندن خیلی هنرهولی نزار خانواده شوهرت به سرت شاد بشن

باشه عزیزم ممنونم❤️❤️

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دست ای حوسه بک فیلمیه انصافا

خخخ دیشب میگفت که تو جلو پدر و مادرم ابرومو بردی من بخدا به پیر به پیغمبر شوهی کردم منم دیگه پیشو نگرفتم کلا بیخیال شدم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
خخخ دیشب میگفت که تو جلو پدر و مادرم ابرومو بردی من بخدا به پیر به پیغمبر شوهی کردم منم دیگه پیشو نگ ...

نه بابا آبرو چیه.

باورت میشه الان یادم رفته چی شده؟باید دوباره بخونم متن رو

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

نه بابا آبرو چیه.باورت میشه الان یادم رفته چی شده؟باید دوباره بخونم متن رو

ببین بزار خودم بهت میگم

من داداشم ۱۰ سالشه

اونوقت دیروز من به مادرشوهرم گفتم که داداشم کت و شلوار خریده برای مهمونی تالار 

یهو شوهرم‌گفت که ای اون که قرار نیست بیاد تو مردا انقد خجالتی تو زنا کت شلوار برا چیشه مگه میخوا از مامانت جدا بشه اصلا  مردی‌ نیست

منم گفتم اون باز خوبه بچه ای تو که بزرگی چرا جدا نمیشی از مامانت ک یهو مادرشوهرم گفت که خدا کنه مثل حسین بشه بزرگ بشه

شوهرم گفت که نه اون مثل من ازش در نمیاد 

منم گفتم هرکسی پیش خودش خیلی خوبه

بعدش گفت ک اصلا غیرت پسر عموش خیلی بیشتر از اینه داداشت غیرت نداره 

همون موقعه مادرشوهرم گفت که بابا بیخال این از داداشا همه ایراد میگیره(قبلش داشت میگفت که داییش خیلی آدم بدیه و فلان)منم گفتم که من داداش دارم ازش مایه میزارم تو هم از داداشت مایه بزار داداشت کو؟(شوهرم تک پسره)

بعدش دیگه رفتم دستشویی حالا تا دیشب قهر بودیم دیشب گفت ک من شوخی کردم نزاشتی حرفم از گلوم بره پایین منم گفتم که تو خودتو با سه بچه ۱۰ ساله در میندازی همش قسم و قرآن که من شوخی کردم هیچ نمیزاری حرف بزنم آبرومو پیش مامان و بابام بردی.

حالا مشکلم دوتا چیه یکی اینکه نمیخوام از داداشم زده بشه یکی اینکه بنظرت خیلی تند رفتم؟

چرا انقدر بد تایپ کردی؟!

ابن پیام آخر بخون طولانی واسه همون نمیتونستم بهتر بنویسم

شما لرین؟

عزیزم لک چر?

اگه با همین لحنی که نوشتی باهاش صحبت کردی احتمالا اصلا متوجه نشده 😂

لطفا لایک نکنید❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°