2777
2789

دوستان فردا شب یکی از آشنا ها به مناسبت اینکه بچه داره شده میخواد فردا شب توی تالار نذری بده. 

حالا من الان داشتم تعريف میکردم برا مادرشوهرم ک داداشمم میخواد کت و شلوار بپوشه(۱۰ سالشه)

که یهویی شوهرم برگشت گفت ک مگه اون میخواد بیاد تو مردا مگه اون زنی نیست هنوز نمیدونه من کیشم بعد از چند سال ، 

میخوا وایسه پیش مامانت (داداشم خیلی خجالتی)

منم گفتم تو هم هر وقت مامانتو ول کردی اونم ول میکنه تو بزرگی هنوز بدون مامانت جایی نمیری (پدر شوهر و مادرشوهرمم بودن) از اون چه انتظاری داری

گفت ای دردی بزنه بهش غیرت علی(پسر عموم که اون ۷ سالشه) بیشتر از اونه

منم گفتم دردی بزنه به خودت چیکار به اون داری

که مادرشوهرم گفت که ای نه خدا کنه بشه مثل حسین (حسین شوهرمه)

بعد شوهرم گفت ک اون اصلا مگه در میاد از تو زنا مگه مردی

منم 

گفتم هركسی پیش خودش خیلی آدم خوبیه.

بعدش مادرشوهرم گفت که از بابا این از داداشا همه ایراد میگیره همش هم از داداش من ایراد میگیره.

منم گفتم که میدونی چیه داداش خودت کو از داداش خودت مایه بزار(شوهرم تک پسره)

دیگه اینجا خودم پاشدم رفتم دستشوویی

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

همینقدر که شعورش نمیرسه با بچه ۱۰ ساله درمیفته

دیگه باید سکوت کرد 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینقدر که شعورش نمیرسه با بچه ۱۰ ساله درمیفتهدیگه باید سکوت کرد

کلا اصلا موندم چیکار به این داره من اصلا با اون حرف نزدم چش بود خودشو انداخت وسط

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

چه لزومی داره شما مسائل مربوط به خانواده خودت برای 

مادر شوهر و جمع خانواده همسر تعریف بدی که این تنش و دلخوری ها پیش بیاد ؟

مقصر شما هستید که نمی‌دونید کجا در مورد چی صحبت کنید 

اینکه همسرتون هم بی ادب هست شکی درونش نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چه لزومی داره شما مسائل مربوط به خانواده خودت برای مادر شوهر و جمع خانواده همسر تعریف بدی که این تنش ...

اصلا حرف خاصی نزدم فقط گفتم کت شلوار میخواد بپوشه 

چقدر شوهرت بچه اس چطور تحملش میکنی

خوب چون واقعا بچش ۲۳ سالشه

خیلی بد تعریف کردیبعدشم هیچ وقت حرفا و کارای خانوادتو جلو خانواده شوهر نگوجلو خانواده شوهرم دعوا نکن ...

خیلی بهم برخورد کلا آرومم اینجوری نيستم اصلا

اصلا حرف خاصی نزدم فقط گفتم کت شلوار میخواد بپوشه

شما همسرت را بنشون باهاش صحبت کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خوب چون واقعا بچش ۲۳ سالشه

اتفاقا سنش کمه باید بیشتر برادرتون درک میکرد الان باید مثل دو تا دوست باشن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شما همسرت را بنشون باهاش صحبت کن

فعلا رفت بیرون اوضاع بهتر بشه باهاش صحبت ميکنم 

اتفاقا سنش کمه باید بیشتر برادرتون درک میکرد الان باید مثل دو تا دوست باشن

🤷‍♀️🤷‍♀️