2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی من عاشق این سطح از قطعیت در علم پزشکی هستم.  تست تخمک گذاری من امروز که روز شونزدهم هست م ...

واای خوب میگن مثل اینکه ۲۴تا۳۶ساعت بعد امپول ازاد میشه😐🥴ادم اصلا نمیدونه واقعااا🤦🏻‍♀️

واای خوب میگن مثل اینکه ۲۴تا۳۶ساعت بعد امپول ازاد میشه😐🥴ادم اصلا نمیدونه واقعااا🤦🏻‍♀️

اره. میگن قبل ازاد شدن هم هاله میاندازه. ولی برا من اصن هاله ننداخت امروز پر رنگ شد. قاعدتا طبق آمپول بایستی نهایت تا روز چهاردهم ازاد بشه ولی روز شونزدهم ازاد شده. اینجا گذاشتم که تجربه بشه برا اونایی که اقدامن یوقت زود دست از کار نکشن. واقعا تا چند روز بعد امکان ازاد سازی هست

اره. میگن قبل ازاد شدن هم هاله میاندازه. ولی برا من اصن هاله ننداخت امروز پر رنگ شد. قاعدتا طبق آمپو ...

منم این ماه کیت زدم

وقتی پررنگ میشه ازاد میشه یا وقتی رو به کمرنگی میره؟

من دو‌روز پیش دو خطه پررنگ شد دیروز خط دوم کمرنگ تر شد امروز از دیروز کمرنگ تر

امروز اقدام کردم حالا موندم این تخمک کی ازاد شده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام بچه ها این ازمایش قند بارداری رو تا چند هفته مهلت داریم ؟ 

کارهایی که میتونه کمک کنه به اینکه قندمون بالا نباشه و نرمال باشه رو هم میگین 

ممنونم    یه کم نگرانم 

سلام خانوما ممنون میشم راهنماییم کنید

من ۵ روز قبل تاریخ پریودیم صبح و عصر لکه خیلی کم قهوع ای روشن دیدم و از فرداش یعنی ۴ روز قبل پریودیم تا تاریخی که باید پریودیم تموم میشد(ینی ۱۱ روز ) ترشح سفید چسبناک بدون بو داشتم گاهی زیر دلمم یکم درد میگیره و حالت گرفتگی داره تا روز ۱۳ عقب افتادن پریودم رفتم ازمایش منفی بود و بعدش رفتم سونو کامل رحم و تخمدان و... همه چی اوکی بود😐 حتی گفت فولیکول بالغ ۱۸ دارم (یعنی کیست هیچی نداشتم ضخامتم خوب بود و... هیچی مشکلی نبود اصلا)

و الان ۱۴ روزه که پریودم عقب افتاده و جز یکم درد جزئی و گرفتگی اونم‌گاهی اوقات ! دیگهههه هیچ علائمییی از پریودی ندارم عفونتم ندارم چون نه خارش ن سوزش نه ترشح بد رنگ و بو هیچی ندارم همیشه هم پریودم منظم و ۲۸ روزه بوده

اردیبهشت هم ازمایش تیرویید و دیابت و چربی و اهن و... دادم همه چی اوکی بود

بنظرتون از چی میتونه باشه؟ و چکار کنم که پریود شم؟

منم این ماه کیت زدم وقتی پررنگ میشه ازاد میشه یا وقتی رو به کمرنگی میره؟ من دو‌روز پیش دو خطه پررن ...

منم دقیق نمیدونم کی ازاد میشه.فقط میدونم وقتی دو خط پر رنگ میشه دو روز قبل یا دوروز بعدش امکان آزاد سازی هست. ولی من یگی گه دیگه به این تعاریف اعتماد ندارم. بنظرم یه شب در میون اقدامتو بروتا دو سه روز بعد بی رنگ شدنش

من که خودم یکی دو تا اضاف تر هم میرم😅

منم دقیق نمیدونم کی ازاد میشه.فقط میدونم وقتی دو خط پر رنگ میشه دو روز قبل یا دوروز بعدش امکان آزاد ...

دیگه حوصله اقدام ندارم😮‍💨

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم این ماه کیت زدم وقتی پررنگ میشه ازاد میشه یا وقتی رو به کمرنگی میره؟ من دو‌روز پیش دو خطه پررن ...

من میخوندم هر وقت دو خط پر رنگ شد، ۱۲ تا ۳۶ نهایت ۴۸ ساعت بعد آزاد میشه. بهتره ۱۲ ساعت، ۳۶ ساعت، ۴۸ ساعت بعد اقدام کنین

سلام شاید احتمالش باشه اما معمولا نزدیک موعد میشه لانه‌گزینی واسه شما ده روز جلوتر شده یکم فاصله دار ...

سلام خوبی الی جون

من سارا ام،منو شناختی؟

من قبلا تو تاپیکت بودم..الان یه چند ماهی هست نیومدم نی نی سایت،تا اونجایی بودم که متاسفانه متوجه شدم بچتو از دست دادی..دیگه کلا از اون روز اومدم بیرون چون منم باردار بودم بشدت ناراحت شدم..ولی نمیدونستم چند وقت بعدش چه بلایی سر خودم میاد😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
سلام بچه ها این ازمایش قند بارداری رو تا چند هفته مهلت داریم ؟  کارهایی که میتونه کمک کنه به ا ...

سلام 

میگن 25 تا 29 هفته بهترین زمانشِ

کار خاصی نمیخواد فقط روز قبلش شیرینی و نوشابه و... نخورید

حدودا 10 ساعتم ناشتا باشین

من هفته پیش رفتم

سلام  میگن 25 تا 29 هفته بهترین زمانشِ کار خاصی نمیخواد فقط روز قبلش شیرینی و نوشابه و... نخو ...

عزیزم به سلامتی    من نرفتم هنوز 

نه چون من قندم اون ازمایش اولی که دادم مرز بود میگم رعایت کنم یه هفته قندم بالا نباشه   

سلام  میگن 25 تا 29 هفته بهترین زمانشِ کار خاصی نمیخواد فقط روز قبلش شیرینی و نوشابه و... نخو ...

عزیزم برای زایمان انتخاب کردی به سلامتی طبیعی بیاری یا سزارین ؟‌من و شما فکر کنم کمتر یک هفته اختلافمونه    الان ورزش انجام میدی ؟ ممنون میشم اگر دوست داشتی از روتینت بگی