2777
2789

قبل برداشت خال گوشتی آزمایش گرفتن یا فقط با دست معاینه کردن من بدون خال گوشتی دارم صورتم می‌خوام اونو بردارم ولی از این ورم میترسم چون باعث سرطان هم میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم اگ خالی گوشتی رو برداری بعد دوباره اون خال برگرده اون خال  خطرناک هست دیگ نباید برش داری 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

دوست من ی گنده کنار دماغش داشت مثل پورنگ.آزمایش گرفتن برش داشتن

پس آزمایش گرفتن من از دیوار یدونه کلینیک پیدا کردم اونم گفت که خانوم دکتر معاینه می‌کنه آزمایش نمیگیره منم میترسم خالم از اون خالای خطرناک باشه خدای نکرده به خاطر همین وقت نگرفتم به نضرت به متخصص مراجعه کنم؟

شما در هر صورت باید پیش چند تا پزشک معتبر بری و مشورت کنی. 

حالا اگر واسه دیگران مشکلی پیش نیومده، دلیل نمیشه که آدم خیالش راحت بشه و محکم کاری نکنه، چون بدن با بدن فرق می کنه. حتی توی کوچکترین عمل های جراحی. 

آهان دوباره برمیگرده تا حالا برنداشتم و اصلا دوسش ندارم

شاید حالا برو برش دار اگ دوباره برگشت دیگ برش ندار

برو پیش متخصص پوست

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شما در هر صورت باید پیش چند تا پزشک معتبر بری و مشورت کنی. حالا اگر واسه دیگران مشکلی پیش نیومده، دل ...

اینا درست میگین اینترنت بزنم متخصص شهرمون بیاد از اونا ویزیت بگیرم 

شاید حالا برو برش دار اگ دوباره برگشت دیگ برش ندار

از دیوار یکیشون پیدا کردم گفت معاینه می‌کنه آزمایش نمگره و به خاطره همین استرس دارم و وقت نگرفتم تو اینترنت زدم چن تا متخصص شهرمون اومد متخصص پوست و مو از اونا وقت بگیرم

از دیوار یکیشون پیدا کردم گفت معاینه می‌کنه آزمایش نمگره و به خاطره همین استرس دارم و وقت نگرفتم تو ...

نه گلم پبش متخصص برو