2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520989 بازدید | 37363 پست
طی تحقیقاتی که انجام دادم رفتیم کلینیک ناباروری ابن سینا که از بدو ورود کلیه آزمایش ها رو از ما گرفت ...

همونجا بهت کدوم راه رو پیشنهاد دادن؟ چون با توجه به شرایطتون اونا بهتر تشخیص میدم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اون سری رفتم بهش گفتم خیلی طولانی شده . چیزی نگفت . گفتم سنم میره بالا گفت سنت خوبه . تازه رفتم ت ...

نمیدونم راستش.. باز تصمیم با خودته اگه اوکی‌ای که با صبر پیش همین ادامه بده، اگه عجله داری برو پیش یه دکتر دیگه.. من یکسال ازت بزرگترم اما همش احساس میکنم داره دیر میشه 😔

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانما من چندروز پیش رفتم پیش دکترم واسه ۵ روز دیگه که میشم ۳۷ هفته و یک روز واسم نوبت عمل داد ا ...

سلام به سلامتی عزیزم ♥️

احتمالا دکتر همه جوانب رو از روی سونو اینا بررسی کرده دیگه، حتما نی‌نی خوب وزن گرفته! آمپول ریه زدی؟

چون معمولا ۳۸ هفته به بعد سزارین میکنن، معاینه‌ت کرده؟ احتمال زایمانت بالا بوده ؟! بعد چرا بین دوتا شیفتش انقد فاصله‌ست !؟ 🤔

سلام میشه منو راهنمایی کنید  من سیکلم 31 روزس امروز که میشه 21 سیکلم لک بینی دارم کسی اینجور ش ...

سلام شاید احتمالش باشه اما معمولا نزدیک موعد میشه لانه‌گزینی واسه شما ده روز جلوتر شده یکم فاصله داره؛ اما هرچیزی تو اقدام ممکنه.. اگه در حد لکه‌بینی باقی بمونه شاید لانه‌گزینی باشه، چون از تخمک‌گذاری که گذشته! به پریودم خیلی مونده!

سلام  ميشه راهنماييم كنيد  من ٤ روزه پريودم عقب افتاده همون روز اول بي بي چك گذاشتم منفي ...

یه هفته بعد پریود باز بی‌بی چک بزار اگه نشد برو آزمایش!

بچه ها من چهارشنبه شب آمپول آزادسازی زدم الان سه روزه دارم کیت میزارم منفی هست. بنظرتون قضیه چیه؟ م ...

کیت واسه چی میزاری؟! بعد امپول حتما ازاد میشه الکی ذهن خودتو درگیر نکن، اقداماتو برو.. من ندیدم با امپول آزاد نکنه

احتمالا استرس داری باید بیخیال شی ورزش کن ایشالا بزودی اوکی شه منم مثل شما هردفعه چکاپ دادم همه چی ...

چه قشنگ.. 😍 ایشالله که هم اون اتفاق خوبه میفته هم نی‌نی دار میشی، واقعا همینه حتما منتظر یه زمان عالیه 👌

الی جون خواستم ازتون تشکر کنم برای ساخت این تاپیک من هر شب پیام های بچه ها رو میخونم ..گاهی که دلسرد میشم میام اینجا تلاش بقیه رو میبینم دوباره دلم گرم میشه..خدا بهتون سلامتی و شادی بده عزیزم

سلام دوستان من برات تعیین جنسیت پسر ۳ ماه رژیم گرمی گرفتم و اون ماه ای یو ای شدم ولی منفی شد سه ماه کیت میزارم روز ۱۲ ام دو تا خط  پررنگ میشد ...حالا این ماه کیت گذاشتم ۱۲ پررنگ شد ولی خوب من شب ۱۱ . ۱۲..۱۳ سه شب پشت سر هم اقدام کردم کسی می‌دونه کافیه ؟ مشکل بارداری نداشتم البته دخترم ۴ سالشه نمیدونم مثل قبل سریع باردار بشم یا نه چون اون ماه ای یو ایم منفی شد ...و برای لانه گزینی چکارا باید کرد ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷