2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
چه قشنگ.. 😍 ایشالله که هم اون اتفاق خوبه میفته هم نی‌نی دار میشی، واقعا همینه حتما منتظر یه زمان عا ...

توکل به خدا ایشالا واسه هممون تو بهترین زمان اتفاق میوفته

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لتروزول خورده بودم دوشنبه امپول زدم دوتا ولي اصلا ترشح زيادي نداشتم نميدونم چرا  دوشنبه شب ...

منم دقیقا وقتی دارو میخورم ترشحاتم خیلی کمتره. الانم که کیت میزارم از چهارشنبه که آمپول زدم همش منفیه

سلام دوستان من برات تعیین جنسیت پسر ۳ ماه رژیم گرمی گرفتم و اون ماه ای یو ای شدم ولی منفی شد سه ماه ...

درباره تعداد اقدامات دکتر من گفت پنج تا از زمان زدن آمپول ازادسازی یک شب درمیون اقدام برم

سلام خانوما من پنج روز لتروزول خوردم با سه تا hmg روز شش هفت هشت . امروز سونو واژینال دادم روز دوازدهم فولیکول فقط یدونه فولیکول پونزده داشتم. دکترم دوباره دو تا hmg نوشت برای امشب و فردا و سه شنبه هم hcg باید بزنم . به نظرتون امیدی هست سایز فولیکول بزرگتر بشه. دفعه قبل متفورمین هم خورده بودم با چهار تا hmg یدونه فولیکول ۲۰ داشتم روز چهارده این دفعه بدتر شده 🥺

کسی بااین شرایط باردار شده این جا؟

درباره تعداد اقدامات دکتر من گفت پنج تا از زمان زدن آمپول ازادسازی یک شب درمیون اقدام برم

من برای پسر زایی میخام اون دیگه دو روز بعد تخمک گذاری دختر که 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
منم دقیقا وقتی دارو میخورم ترشحاتم خیلی کمتره. الانم که کیت میزارم از چهارشنبه که آمپول زدم همش منفی ...

اره وقتايي ك هيچي نميخورم ترشح دارم و فولي بزرك و ازادهم ميشه

ولي دكترم كفت شايد فوليات كيفيت نداره بايد دارو بخوري

نميدونم ديكه چيكاركنم

@دلارا_م.     سلام عزیزم خوبی ؟رفتین واسه غربالگری به سلامتی  حالت نی نی چطوره؟

سلام عزیزم، خوبی؟

حالش خوب بود، فقط خیلی تکون میخورد، دکتر به سختی سونو کرد. فقط طول دهانه رحم سرویکسم ۳۴ بود، دکتر سونو گفت مراعات کن، یک هفته کلا پله نرو، سرویس فرنگی برو، چیز سنگین بلند نکن(نهایت ۳ هفته) تا بچه بزرگ شه بکشه بالا خودشو، جفت ام خلفی نزدیک دهانه رحمم هست. مادرم اومده پیشم مراقبمه. گفت بچه تکونش زیاده جنسیت زیاد معلوم نیست ولی احتمال ضعیف داد دختر هست