2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
متاسفم بابت تجربه تلخی که داشتی.. امیدوارم به زودی یه بارداری سالم رو تجربه کنی 🤲✨ خب پس تحت نظری ...

نه اون سری رفتم بهش گفتم خیلی طولانی شده . چیزی نگفت . گفتم سنم میره بالا گفت سنت خوبه . تازه رفتم تو ۳۳

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  

سلام خانما من چندروز پیش رفتم پیش دکترم واسه ۵ روز دیگه که میشم ۳۷ هفته و یک روز واسم نوبت عمل داد الان خیلی استرس اینو دارم که ریه های بچه کامل نباشه به نظرتون احتمال داره کامل نباشه یا کامله دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  ميشه راهنماييم كنيد  من ٤ روزه پريودم عقب افتاده همون روز اول بي بي چك گذاشتم منفي ...

سلام به نظرم تا بی بی چک مثبت نشده نرین آزمایش بدین یک مقدار دیگه صبر کنین شاید لانه گزینی دیر تر انجام شده باشه.. ایشالا که باردارین❤️

سلام خانما من چندروز پیش رفتم پیش دکترم واسه ۵ روز دیگه که میشم ۳۷ هفته و یک روز واسم نوبت عمل داد ا ...

زیر 37 هفته خطر داره. ولی اگه میتونی به تعویق بندازی بهتره. الانم زایمان کنی مشکلی پیش نمیاد ولی برای رشد مغز و بقیه اندامها هرچه دیرتر زایمان کنی بهتره

سلام خانما من چندروز پیش رفتم پیش دکترم واسه ۵ روز دیگه که میشم ۳۷ هفته و یک روز واسم نوبت عمل داد ا ...

عزیزم من ۳۷ هفته و ۵ روز زایمان کردم ولی ۹ دوز بتا زده بودم ۶ دوز هفته ۳۰ و ۳ دوز شب قبل زایمان

با اینکه وزن بچه م کم بود نرفت تو‌ دستگاه

اگه بتا زدی ان شالله کامله نگران نباش

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
عزیزم من ۳۷ هفته و ۵ روز زایمان کردم ولی ۹ دوز بتا زده بودم ۶ دوز هفته ۳۰ و ۳ دوز شب قبل زایمان با ...

نه گل شب بو جان من بتا نزدم مشکلی نداشتم تو حاملگی که ترس از زایمان زودرس داشته باشم دکترمم زیاد ندیدم واسه کسی بنویسه الانم ترسم اینه که واسه راحتی خودش که اونروز بیمارستانه بخواد نوبتمو اون روز بزنه و اینکه این روزای آخر دلم نمیخواد درگیر عوض کردن دکتر باشم

نه گل شب بو جان من بتا نزدم مشکلی نداشتم تو حاملگی که ترس از زایمان زودرس داشته باشم دکترمم زیاد ندی ...

ان شالله که ریه هاش کامل شده عزیزم❤️

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

سلام بچه ها من امروز رفتم ازمایش پرولاکتین و استرادیول هم دادم تا جوابش بیاد 

ازمایش کامل هم دادم همه چیم اوکی بود کم خونی اینا هم نداشتم 😊من فک کنم کلا همه چیم اوکی هست پس چرا باردار نمیشم 😭

سلام بچه ها من امروز رفتم ازمایش پرولاکتین و استرادیول هم دادم تا جوابش بیاد  ازمایش کامل هم د ...

احتمالا استرس داری

باید بیخیال شی ورزش کن ایشالا بزودی اوکی شه

منم مثل شما هردفعه چکاپ دادم همه چی خوب بوده ولی باردار نشدم تا الان

اگه این ماهم نشم باز میرم دکتر بعدم اووابوست میخرم با همسرم بخوریم

البته اینم بگم یه اتفاق خفن داره واسمون میوفته که اگه اوکی شه زندگیمون زیرو رو میشه حس میکنم خدا تو بهترین زمان میخواد بهم بچه بده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️