2777
2789

عزیزم دخترم ۳سالو نیمشه سه هفتس این ویروس لعنتیو گرفته سرفه شدید استفراغ بدن درد دلدرد گوش درد عفونت چشم ابریزش بینی کیپ شدن بینی تب شدید یعنی همه علایمو داره باهم شده پوستو استخون هیچیییی نمیخوره ی ذره ک هم میخوره بالا میاره هیچ داروییم اثر نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دخترم ۳سالو نیمشه سه هفتس این ویروس لعنتیو گرفته سرفه شدید استفراغ بدن درد دلدرد گوش درد عفونت ...

آخی.. دکتر بردیش؟ سرم نزده؟ دختر منم پوست و استخوون شده

چجور خوب میشن.. دقیقا چشم دختر منم میسوزه. چی بهشون دادی؟

بردم دکتر اصن داروی یکسان نداد بهشون. همون دارو هایی ک دکتر مبده رو بده براگلوش هم حتما بهش دم نوش اویشن بده. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
آخی.. دکتر بردیش؟ سرم نزده؟ دختر منم پوست و استخوون شده

اره عزیزم بردم پلارژین سیتریزین دمپریدون اسپری بینی قرص مونته لوکاست براش نوشت سرمم براش زدیم اونقد دستشو تکون میداد سرمه قطع میشد یسره هم گریه میکرد دیگه درش آوردن

اره عزیزم بردم پلارژین سیتریزین دمپریدون اسپری بینی قرص مونته لوکاست براش نوشت سرمم براش زدیم اونقد ...

ویروس دخترم بیشتر گوارشیه اسهال و استفراغ.. بی حوصله شده.. دختر منم زیرسرم طاقت نداره.. گفتم شریت مترونیدازول بهش بدم.. کلافم 

آنتی بیوتیک مترونیدازول بهش بدم؟

ن اگه تازه گرفته ازیترومایسین ۲۰۰بده بهش اگه بیشتر از ۵ روزه گرفته اموکسی سیلین بده.   به نسبت وزنش بده کم و زیاد نده فقط.

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!