2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

سلام عزیزمممم قدم نو رسیده مبارک باشه گلم انشالله خودتم زودتر سرپا میشی ❤❤

همه چیم اوکی بود، سونو ۲۳ هفته رفتم بدون هیچ علایمی گفت دهانه رحمت باز شده خودتو برسون به دکترت، منم ... : /discussion/topic/8571661/%d8%a7%d9%82%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c?postId=309234504

سلام الی جان.

امیدوارم آروم شده باشین.

من زمان اقدامم و اقدام شما و حدیث تو تاپیک بودم، اما فعال نبودم،

بابت اتفاقاتی ک افتاده متاسفم و قلبا درکت میکنم.

من تجربه شمارو دوبار داشتم.

گذاشتم زمان بگذره ، کمی آروم بشی ،بعد درموردش باهات صحبت کنم.

عزیزم سوای نظر همه متخصصین محترم، شما مشکلت نارسایی دهانه رحم هست، من هم مث شما طول طرویکسم خوب بود، اما نارسایی رحم از نوع شلی دهانه،نه کوتاهی دهانه رحم، رو من و شما داریم.

در ماه های بالا، با اندکی وزن گرفتن جنین، دهانه رحم کم کم باز میشه،کیسه آب وارد دهانه شده و پاره میشه.

من هم بار اول غافلگیر شدم،۲۲ هفته، مث شما دکترها اما و اگر و دلایل مختلف گفتن،و گفتن دفعه بعد سرکلاژ کن یا پساری بزار.

بار دوم چون طول سرویکسم خوب بود، دکتر بعد سونوی آنومالی، با طول سرویکس ۳۵ برای احتیاط برام عمل زد،متاسفانه همون ۱۸ هفته بعد بیهوش شدن برای سرکلاژ،متوجه باز شدن دهانه رحمم شدن.

این خیلی برام بدتر بود،چون استراحت کرده بودم،رعایت کرده بودم اما بازم این اتفاق تلخ افتاد.

بعد ۶ سال ، برای بار سوم اقدام کردم.

الان باردارم.هفته ۳۶.

۱۲ هفته با تقاضای و اصرار خودم با نامه اورژانسی علی رغم طول سرویکس بالا، سرکلاژ شدم.استراحت کردم و جوجه خانوم هنوز مونده.به جز برای عمل و سونو از خونه بیرون نرفتم.حتی برای ویزیت دکتر همسر سوالام ، داروهام و سونوهامو میبرد دکتر نشون میداد،و نسخه میاورد برام.

من فقط برای داشتن و موندن جوجم دیگه ب حرف هیچ دکتری ک نگران نباش و وضعیتت خوبه گوش نکردم و فقط توی خونه موندم.

شرایطم مث شرایط شماس بعد پساری.جزئیات رعایت کردن هارم خاستی میگم.

برو بچرخ، روحیه تو قوی کن، و اماده شو برای خاب و داشتن ی جوجه جیجل😁😃و بعد بی خابی.

خ دوس داشتم همه جزئیاتو برات بنویسم، الان صرفا خاستم بگم ک تنها نیستی،من کاملا درکت میکنم🌺🌸🪴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باردار باشی، بستگی به میزان آزاد شدن هورمون بی‌بی چک و ازمایش اینا نشون میده، وقت لقاح صورت بگیر ...

مرسی مهربون ممنونم ازت🙏🌺🌺🌺

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام الی جان. امیدوارم آروم شده باشین. من زمان اقدامم و اقدام شما و حدیث تو تاپیک بودم، اما فعال ن ...

سلام عزیزم، ممنون از اینکه برام نوشتی و اطلاعات خوبی بهم دادی 😍 دکتر منم بهم گفت بارداری بعدی استراحت مطلقه مطلقی، همون اولا هم سرکلاژ میکنم و هم پساری ‌محض اطمینان میزارم برات ولی فقط باید بخوابی.. احساس میکنم خیلی ترسناکه برام، فکرشم اذیتم‌ میکنه، نه ماه خیلی زیاااده! اما انگار چاره‌ای جز این ندارم، فرصت آرامش فکری هم ندارم چون سنم بالا میره! دکترم گفت اولین فرصت که بدنت اوکی شد باید باردار شی، خیلی نگرانم! مرسی که برام نوشتی خیالم راحت‌تر شد، خداروشکر که دختری قشنگ شما هم سالم مونده تو دل مامانش و قراره سر وقت به دنیا بیاد و‌ همه رو خوشحال کنه 😍 ایشالله که به سلامت و‌ سر وقت بیاد بغلت 🤲♥️

اگه سختت نبود و هر موقع فرصت داشتی خوشحال میشم تجربیاتت رو از سرکلاژ و استراحت بعدش و ماه‌های استراحت مطلق برام بنویسی، خیلی سخته؟ کارات چیکار میکنی؟ کمکی داری؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ای بابا بدون بیحسی پس چرا انقد زیاد فشار دادن، ببین منم خیلی خونریزی‌م کم بود، دکترم گفت تو‌ سزارین ...

فکر کنم مجبورن فشار بدن که کامل خالی بشه دیگه شکم

ولی هم خونی که میاد نسبتا کم و رقیقه و هم روشنه رنگش

مگر اینکه زیادتر بشه رفته رفته

اره سینمو گرفت از همون ریکاوری خداروشکر

خودشم انگار بلد بود😅پرستاره میگفت چه خودش میگیره زبر و زرنگه😅 ولی خب فعلا همراهش با قطره چکون شیر خشکم میدیم چون هم وزنش کمه هم به نظرم شیرم کمه

ملاقاتمم خوب بود خداروشکر

فقط نتونستم لباسمو عوض کنم ، ۱۲ رسیدم اتاقم ولی گفتن که بهتره عوض نکنی خونریزیت زیاد میشه.

ولی انقدر ملاقاتیم زیاد بود که اصلاااا انتظار نداشتم😐هر چی خریده بودیم تموم شد رفتن شارژ کردن دوباره😂😂

دیزاین و اینا هم خوب شده بود خداروشکر❤️

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
فکر کنم مجبورن فشار بدن که کامل خالی بشه دیگه شکم ولی هم خونی که میاد نسبتا کم و رقیقه و هم روشنه ر ...

عزیزم آفرین به پسر باهوش.. کار خودشو مامانشو راحت کرده، کمکی خوبه بدی برای وزنگیری فقط بعدا بهش مزه نکنه و تنبلیش نیاد برای گرفتن سینه که شیر خودتو بخوره حتما 👌

خداروشکر که همه چی خوب بود، دیگه گفتی بیان بیمارستان احتمالا همه میان که تا چند وقت مزاحمتون نشن، همه درک میکنن مادر تازه زایمان کرده و نی‌نی و اطرلفیان به استراحت احتیاج دارن، راحت شدی رفت تا مهمونی نمیدونم دهم میگیری چهلم میگیری حالا طبق رسم خودتون 😍 تا اون موقع هم رایان کوچولو، بزرگت‌تر میشه و راحت‌تره ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزم آفرین به پسر باهوش.. کار خودشو مامانشو راحت کرده، کمکی خوبه بدی برای وزنگیری فقط بعدا بهش مزه ...

از دکتر پرسیدم گفت با شیشه بدی عادت میکنه نمیگیره سینه تو

برا همون با قطره چکون میدم فعلا

نه به هیشکی که نگفته بودم بیاین🫢 اخه ما رسممونه میان ملاقات نزدیکا برا همون

ولی خب انتظار اینهمه ادم نداشتم🫠🤣

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
فکر کنم مجبورن فشار بدن که کامل خالی بشه دیگه شکم ولی هم خونی که میاد نسبتا کم و رقیقه و هم روشنه ر ...

سلام عزیزم خوبی

مبارکه ب سلامتییی

دخترمنم کوچووولوو بود نگران نباش زودتپل میشه

لناک تپل مپل شده

منواصلاشکمم وفشارندادن شایدم تواتاق عمل فشاردادن نمیدونم 

سینه منم لنازودگرفت اولاش کلاشیرکمه من روز دوم دکتربهم گفت قطره شیذافزابخر

خریدم روز سوم خوردم

چنساعت بعدشیرم اومد 

خداروشکر که پسرگلت سالم وسلامته خودت حالت خوبه و به سلامت گذروندی

انشالله قدمش برات پرارخیروبرکت باشه نامدارباشه

لنابچم هم خیلی کوچولوبود اصلادهنش زور نداشت خوب شیربخوره بخاطرهمین زردی گرف 

اگ حس میکنی شیرت کمه باقطره چکون شیرخشک بده ولی مواظب حجم معدش باش خیلی کوچکه روزای اول دلدردنشه

مواظب سینهام باش برامن ک زخم شد🤦‍♀️شوهرم یه پمادگرف ازداروخونه عالی بود انشالله ک برات پیش نیاد ولی اسمش ومینویسم اینجااگ یوقت خدانکرده سینت دردگرقت بخربزن عالیه1

کرم شقاق سینه ریپوژن ژنوبایوتیک

🫀👶🧿
از دکتر پرسیدم گفت با شیشه بدی عادت میکنه نمیگیره سینه تو برا همون با قطره چکون میدم فعلا نه به هی ...

منم روزای اول باقطره چکون دادم

بهددیگ دورازجون پسرت زردی گرقت دکترگف یه وعده شیرخودت یه وعده شیرخشک 

دیگ شیشه دادم بهش

الان روزی ۳ وعده کمکی بهش شیرخشک میدم

مولتی وینامینم میدم بهش

فردا تایم چکاپ ماهانشه برم بببنم چقد وزن گرفته جوجه

🫀👶🧿

راسی منم خونریزیم خیلی کم بود 

صورتی بودتاده روز خون مانندبود

بعدش تا یه هفته پیش حالت ترشحی ولکه مانندبود

الان تادیروز ترشح زرد شده ببخشیدالیته

ازدیروز قط شده ۳۱ روزه لنا دنیااومده

🫀👶🧿
همه چیم اوکی بود، سونو ۲۳ هفته رفتم بدون هیچ علایمی گفت دهانه رحمت باز شده خودتو برسون به دکترت، منم ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت 🌻🌹

خدا به دلت آرامش بده و یه نی نی و ناز و خوشگل به زودی بزاره توی بغلت 😍🤍

سلام الی جان. امیدوارم آروم شده باشین. من زمان اقدامم و اقدام شما و حدیث تو تاپیک بودم، اما فعال ن ...

سلام عزیزم خداروشکر که الان خوبین و انشالله به سلامتی دختر گلتونو بغل میکنین ❤️ نارسایی دهانه رحم و ادم چجوری میفهمه ؟ قبل بارداری هم میتونه ادم بفهمه ؟

بچه ها من این ماه فقط شب چهاردهم و شب نوزدهم تونستم اقدام کنم. فایده نداره نه؟ تازه اصن ترشحاتم مث ماه های قبل نبود. خیلی هم درد تخمک گذاری نداشتم. این یکی دو روزه هم همش دردای پریودی دارم. ماه بعدم نمیدونم میتونم اقدام داشته باشم یا نه. خیلی اعصابم.خورده😭

تازه شب چهارده هم همسرم بعد از تقریبا سه هفته تخلیه داشت. اصن فک کنم اونم حساب نیست😭😭😭

از دکتر پرسیدم گفت با شیشه بدی عادت میکنه نمیگیره سینه تو برا همون با قطره چکون میدم فعلا نه به هی ...

عزیزممم خداروشکر که خوش گذشته و همه چی همونجور که میخواستی پیش رفته 😘