2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
بچه ها من این ماه فقط شب چهاردهم و شب نوزدهم تونستم اقدام کنم. فایده نداره نه؟ تازه اصن ترشحاتم مث م ...

بستگی به روز تخمک‌گذاری خودت داره بدم نیست؛ مخصوصا چهارده اوکیه.. نوزده شاید دیر شده باشه.. اما همه چی بستگی به بدنت داره بعضیا دیر ازاد میکنن یا چندتا تخمک دارن به ترتیب بالغ و ازاد میشه، امید به خدا.. اگه قسمتت باشه همینا هم بخواد میگیره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم خداروشکر که الان خوبین و انشالله به سلامتی دختر گلتونو بغل میکنین ❤️ نارسایی دهانه رحم و ...

واسه خودم ریپلای نمیشد اینو جواب دادم..

مرسی عزیزم، الهی آمین.. 🤲♥️

درمورد نارسایی دهانه رحم هم.. دهانه رحم ما کلا کمی بازه، مخصوصا دوران پریود که خون و ترشحات خارج شه؛ وقتی باردار میشیم یه ماده‌ای تولید میشه فضای خالیش رو پر میکنه و اصطلاحا بسته میشه و تا ماه اخر بارداری باید همونجور بسته بمونه، برای ما اون ماده مثل ترشحات خالی میشه، یا در اثر فشار وزن جنین ارتفاع کم میشه و دهانه رفته رفته باز میشه، همون کاری که قراره ماه اخر انجام بشه؛ باید با استراحت مطلق بودن فشار رو از روی این دهانه برداریم، نشستن ایستادن راه‌رفتن باعث باز شدنش میشه! از طرفی هم سرکلاژ باید کنیم که دور دهانه رحم رو با نخ بخیه میبیندن، که کمک منه باز نشه، تقذیبا کار همون ماده ترشح شده رو انجام میده، اما باز روش صددرصدی نیست خیلیا نخ سرکلاژشون‌ باز شده، یا کیسه ابشون با سرکلاژ هم پاره شده؛ یکم کمک میکنه به شرایطوگرنه اونجور نیست که بگی انجام بدی خیالت راحت شه.. تو دوران بارداری تو‌ سونو هرماهی که میری طول سرویکس چک بشه خیلی موثره اما منم ازین سونو تا اون سونو باز شدم، وگرنه طولش تو همه سونوها اندازه بود 😔

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه خودم ریپلای نمیشد اینو جواب دادم.. مرسی عزیزم، الهی آمین.. 🤲♥️ درمورد نارسایی دهانه ...

امیدوارم هرجور هست برات اولا بی دردسر بگذره دوما نی نی رو کاملا صحیح و سالم بغل بگیری. واقعا لیاقت یه تجربه ی خوب و عالی رو داری. 🙏🌺برات اون قشنگ ترین خاطره رو آرزو میکنم😘😘😘🌺🌺🌺

واسه خودم ریپلای نمیشد اینو جواب دادم.. مرسی عزیزم، الهی آمین.. 🤲♥️ درمورد نارسایی دهانه ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت ❤️🤍 الهی برای هیچ کس اتفاق نیوفته 

الان که گفتی اسمشو نمیدونستم ولی یادم اومد که یکی از فامیل های نزدیکمون هم بچه دومش رو همین کارو کردن رحم رو دوختن ولی بازم هفته ۲۹ به دنیا اومد خیلی سختی کشید خیلی 

ولی خداروشکر خوبه الان 💚

سلام عزیزم خوبی مبارکه ب سلامتییی دخترمنم کوچووولوو بود نگران نباش زودتپل میشه لناک تپل مپل شده ...

سلام حدیث جون، قربونت❤️

مرسی تو خوبی؟ لنا خوبه؟

نه من شیر داشتم ظاهرا فقط مشکل اینجاس از یکیش خیلی خوب میگیره میخوره ازونیکی اصلا ، هم اشک منو در میاره هم اشک خودشو🫠

سینه هامم افتضاح زخم شده ، کرم شقاق سینه خریدم یدونه برا هیدرودرمه انگار ..میزنم ولی فعلا اثر خاصی ندیدم

تو پماد زدی چند روزه خوب شد؟

یعنی درد سینه هام از یه طرف، ورم افتضاح پاهام از یه طرف، اینم همه ش میگه شیر بده بخورم🫠 گفتم شوهرم ظهر قطره شیرافزا بخره بلکه ازونیکی سینه مم شیر بیاد بخوره 

حالا امروز میبرم دکتر ببینم زردی داره یا نه

لنا از روز چندم زردیش مشخص شد!؟

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
منم روزای اول باقطره چکون دادم بهددیگ دورازجون پسرت زردی گرقت دکترگف یه وعده شیرخودت یه وعده شیرخشک ...

ای جانم یک ماهش شد؟🥹❤️

عادت نکرده به شیشه؟ سینه تو میگیره همچنان؟ اینجوری باشه خوبه

راسی منم خونریزیم خیلی کم بود  صورتی بودتاده روز خون مانندبود بعدش تا یه هفته پیش حالت ترشحی ...

عه خب منم همینم

خیلی کم و روسن و گهگاه زرد

حالا نمیدونم خوبه یا بده اینجوری! 

راستی پاهات ورم نداشت تو؟

دوستان دعا کنید من این ماه دوم باردار شم تولد شوهرمه میخام لوس بازی درارم 😂میدونم خیلی خزه ولی کنار کادو تولدش میخام بهش بیبی چک بدم با جوراب نی نی تورو خدا هر کی میتونه ی صلوات برام بفرسته اگه صلاحمه این ماه بگیره مهر تولد شوهرمه

خودم که اصن حس میکنم نداشتم این ماه😔

امیدتو از دست نده، هرچی خیره ایشالله برات پیش بیاد 🤲♥️

امیدوارم هرجور هست برات اولا بی دردسر بگذره دوما نی نی رو کاملا صحیح و سالم بغل بگیری. واقعا لیاقت ی ...

مرررررسی عزیزمممم 🥺♥️✨

الهی برای همه چشم انتظارا 🤲

ممنون عزیزم از توضیحاتت ❤️🤍 الهی برای هیچ کس اتفاق نیوفته  الان که گفتی اسمشو نمیدونستم ولی ی ...

الهی آمین.. اره واقعا سخته

ایشالله همه سریع و بی دردسر باردار شن، و دوران بارداری راحتی رو بگذرونن، و سر وقت نی‌نی رو سالم بغل بگیرن و بزرگش کنن 🥰♥️

دوستان دعا کنید من این ماه دوم باردار شم تولد شوهرمه میخام لوس بازی درارم 😂میدونم خیلی خزه ولی کنار ...

عزیزممم ایشالله که همین ماه به خواسته دلت میرسی و بهترین کادو تولد رو به همسرت میدی 🤲♥️

سلام حدیث جون، قربونت❤️ مرسی تو خوبی؟ لنا خوبه؟ نه من شیر داشتم ظاهرا فقط مشکل اینجاس از یکیش خیلی ...

خوبم فداتشم لنام خوبه

خودت روالی،؟،پسرگلت خوبه

پمادوزدم یه روزه خوب شد

منم شیرداشتم ولی کم بود 

دقیقا یه سینم وبهترمیگرفت ب مروز خوب میشه

فقط چون شیرکمه الان بزار قشنگ زیرسینه بمونه بچه بیس دیه تاچهل دقه خوب شیریخوزه زردی نمیگیره 

دکترلناروگفت شیرکم خوزده دلیل زردیش و 

روز اول گفتن مشکوک ب زردی ازمایش گرفتن ۶بود گفتن زردی نداره

۴روزش بود برذمش متخصص ک پرونده درست کنم براش براچکاپ ماهانش دکتردیدگف ارمایش زردی ک ۱۸بووود

نگران وزنشم نباش امروز لنار بردم دکتر۳ و۸۰۰ شده 

زودرشدمیکنن بچها

🫀👶🧿
ای جانم یک ماهش شد؟🥹❤️ عادت نکرده به شیشه؟ سینه تو میگیره همچنان؟ اینجوری باشه خوبه

نه خداروشکر عادت نکرده البتع من کم میدم دوسه وعده توروز

شیشه شیرشم ک طرح سینه مادره

ولی خب شیرخشک بیشتردوس داره🤣ازملچ ملوچش معلومه

اره عزیزم یک ۳۲ روزشه امروز

🫀👶🧿