2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
عزیزم تا آخر بارداری استراحت مطلق بودید؟ آخر سر هماتوم رو چیکار کردید؟

من ۷ هفته رفتم واسه قلبش هنوز هماتوم داشتم،هفته یازدهم هماتومم از بین رفته بود ولی متاسفانه سقط شد.البته بخاطر هماتوم نبود قلبش وایساده بود.

از همون ۵ هفته شیاف میذاشتم و استراحت مطلق بودم.اگه رعایت کنی ۴،۵ هفته ای از بین میره چیز خاصی نیس نگران نباش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

عزیزم به سلامتی قدم نو رسیده مبارک😍😍

ایشالا زودتر سرپا میشی پسر گلتم وزن میگیره نگران نباش خدا رو شکر سالمه😍

قدر تک تک لحظه هاتو بدون و لذت ببر ❤️

مرسی که یاد ما بودی عزیزم ❤️

سلام عزیزم خوبیییی😍😍 قدم نو رسیده مبارک باشه 😍😍♥️ عزیزممم کوچولوووو دیدی چقدحس  قشنگ ...

ممنونم رویا جون❤️اره خیلیییی🥲🥲درسته که بلاخره سختی خودشو داره ولی خیلی بهتر از بارداریه🫠البته هنوز باورم نشده🤣

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
عزیزممممم مبارک باشه کوچولوی گردالیت خداروشکر به سلامتی زایمان کردی مواظب خودتو نی نی باش ❤️🥰

ممنونم عزیزم❤️ان شالله به سلامتی شمام بغلش بگیری نی نی تو🩵

سلام عزیزمممم اووخودا کوچولو‌موچولو ‌خان 🥺♥️  مهم همینه که خداروشکر سالمه چش بهم بزنی وزن می ...

ممنونم الی جون❤️❤️

والا من چون فشارم حین عمل هم ۱۴-۹ اینا بود یکم بی حسی رو کم زدن بهم، البته حین عمل اصلا درد نداشتم ولی اثر بی حسی زودتر رفت، بخاطر همون شکممو بعدا که فشار میدادن خیلی اذیت شدم ، و الان حجم خونریزیم خیلی کم و نرماله، نمیدونم خوبه یا بد؟! قراره زیاد شه یا نه! و اینکه کم بودنش بخاطر اینه که شکممو خیلی فشار دادن یا نه..

شکم بند هم گفته بعد ده روز ببند

امروز خیلی بهتر بود راحت تر راه رفتم، خودم دوش گرفتم، فقط پاهام به طرز افتضاحی ورم داره، دستامم همینطور ولی کمتره،.

امیدوارم فردا بهتر شه🫠

سلام دوستان خوبین 

میشه کمکم کنین😭😭

دو روز مونده به موعدم خیلی علایم دارم،حس تهوع ام دارم اصلا هم تلقین نیست چون همش هست و شب وروزنداره.ب بو حساس شدم ترشح های متفاوت داشتم.زیر دلم وکمرم دردهای پریودی میاد ومیره.حتی حس میکنم زیردلم سفت میشه.

۳.۴ روز پیش هم تست زدم هاله نشون داد.اما الان نه کلا منفی بود.بخوام ازمایش بدم چیزی مشخص میشه؟

ممکنه کیست باشه ک شکمم درد میگیره؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
خدا کنه بتونم یه دفعه یادم به این افتاد که گرمی زیاد میخورم و زایمان زودرس ممکنه داشته باشم وسط یه ب ...

نه به این چیزا نیست، از من مراقب‌تر و رعایت بکن‌تر نبود، نفهمیدم چی شد، زایمان زودرس شدم! تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته، به این چیزای منفی فکر نکن! لذت ببر از بارداریت 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دوستان سلام  ازمایش گلوکز بارداری رو چند هفته میتونم انجام بدم؟  قبل 24 میشه؟  اخه ...

برای من فک کنم ۲۵ هفته نوشته بود، ۲۴ تموم شد بعد!

نمیدونم زود و دیرش تاثیری داره یا نه.. 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنونم الی جون❤️❤️ والا من چون فشارم حین عمل هم ۱۴-۹ اینا بود یکم بی حسی رو کم زدن بهم، البته حین ع ...

ای بابا بدون بیحسی پس چرا انقد زیاد فشار دادن، ببین منم خیلی خونریزی‌م کم بود، دکترم گفت تو‌ سزارین دیواره داخلی رحم رو با گاز استریل تمیز میکنیم که اگه پولیپی کیسی چیزی باشه هم کنده شه، یه دور پاکسازی میشه، با دستگاه ساکشن هم تمام خون و اینا تمیز میشه، واسه همین اکثرا خونریزی کمه! من که شاید ده روز اول اونم با حجم خیلی کم، بیشتر واسه من ترشح بی‌رنگ‌بود که یکم صورتی بود؛ بعش تا یکماه هم لکه‌بینی طور، یا مثلا چند ساعت نبود بعد اندازه یه نقطه میومد در همین حد،، بعدشم کامل قطع شد! اما تو‌چون شیردهی داری نمیدونم کم و زیادش کنه یا نه، چون تاثیر داره، راستی راحت شیر خورد؟ وسایل و لباسات اندازه بود؟ چیدمان و پذیرایی اینات همون جور که برنامه‌ریزی کرده بودی پیش رفت؟ همه رو نمیخواد الان جواب بدیا هر موقع فرصت شد بیا بنویس 🤭

سلام دوستان خوبین  میشه کمکم کنین😭😭 دو روز مونده به موعدم خیلی علایم دارم،حس تهوع ام دارم ا ...

سلام عزیزم، تا از موعدت‌ نگذره بی‌بی چک دقیق نیست و مثبت و منفی کاذب میده؛ فک نمیکنمم کیست باشه تو اقدام سیستم بدن آدم بهم میریزه احتمالا درد برای اونه! در هر صورت الان نمیتونی کاری کنی جز صبر..

وایسا موعدت رد شه ایشالله که بی‌بی چک مثبت میشه، بعد میری دنبال ازمایش و سونو، اما اگه خدایی نکرده پریود شدی و دردت زیاد بود برو دکتر برات سونو روز سوم بنویسه چک کنه ببینه درد از چیه، کیسته یا نه، که خیالت برای اقدام ماه‌های بعد راحت بشه!

نه به این چیزا نیست، از من مراقب‌تر و رعایت بکن‌تر نبود، نفهمیدم چی شد، زایمان زودرس شدم! تا خدا نخو ...

ممنون عزیزم بابت دلداریت خیالم راحت شد 🥰❤️

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ماهای اخر مامانم میگه گرمی نباید بخوری بخاطر زردی و زایمان زودرس خدا کنه بتونم تا اخراش برسونم همش ح ...

سلام عزیزم منم این حس و دارم 

یاد گل شب بو جان میوفتم که اونم اینو میگفت 

ولی حس خیلی بدیه 🥲

سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

سلام عزیزم

به سلامتی و دل خوش ، چه خوب که خبر دادی از خودت کلی به فکرت بودم 😍

خداروشکر که گل پسرت و سالم و سلامت بغل گرفتی 

انشالله بهتر میشی عزیزمم استراحت کن و به خودت و پسرت برس😍

ممنون که برای همه دعا کردی 🥰🥲