2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
خدا کنه بتونم یه دفعه یادم به این افتاد که گرمی زیاد میخورم و زایمان زودرس ممکنه داشته باشم وسط یه ب ...

نه انشالله چیزی نمیشه و به خوبی طی میشه

شما آزمایش گلوکز رفتی عزیزم ؟  چند هفته؟ بعد سونو آنومالی سونو رفتی دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

مبارک باشه گل شب بو

انشاا.. با سلامتی و شادی و خوشبختی کنار شما و پدرش بزرگ بشه

خداروشکر که جفتتون سالمید

خواهر من ۲/۵ بدنیا اومده بود

اما اینقدر تپل شده بود که پارسال رفت اسلیو انجام داد😂😂😂

بزرگ میشه و قوی،مهم سلامتیه

برای من فک کنم ۲۵ هفته نوشته بود، ۲۴ تموم شد بعد! نمیدونم زود و دیرش تاثیری داره یا نه.. 

ببخشید الی جان میپرسم قصد اذیت شدنتونو ندارم اگر دوست داشتین جواب بدین 

من اون موقع توی پیج نبودم فکر کنم 

شما یعنی یک دفعه درد زایمان گرفتین؟ هیچ علائمی نداشتین؟ خونریزی یا مثلا فشار بالا یا ....

سونوگرافی هاتونم خوب بود ؟ موقعیت جفت و سرویکس و ...؟

سلام عزیزم منم این حس و دارم  یاد گل شب بو جان میوفتم که اونم اینو میگفت  ولی حس خیلی بد ...

اره واقعا حس بدیه ناخوداگاهه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
نه انشالله چیزی نمیشه و به خوبی طی میشه شما آزمایش گلوکز رفتی عزیزم ؟  چند هفته؟ بعد سونو آنوم ...

ممنون عزیزم واسه توام همینطور ...نه گفته توی بیستو پنج هفته فردا قراره برم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ببخشید الی جان میپرسم قصد اذیت شدنتونو ندارم اگر دوست داشتین جواب بدین  من اون موقع توی پیج نب ...

همه چیم اوکی بود، سونو ۲۳ هفته رفتم بدون هیچ علایمی گفت دهانه رحمت باز شده خودتو برسون به دکترت، منم رفتم چون هفته‌م بالا بود دیگه نمیشد سرکلاژ کنن، پساری گذاشت برام، یه وسیله سیلیکونی از داخل واژن میزاره دهانه رحم که سنگینی جنین رو نگه داره رحم بیشتر باز نشه! استراحت مطلق خیلی شدید شدم، فقط دستشویی فرنگی اونم با احتیاط و کوتاه، حموم کوتاه ده روز یه بار، فقط باید دراز میکشیدم؛ سه هفته گذشت نصف شب کیسه آبم پاره شد.. بدون علت!

اما دکتر اطفال بهم گفت احتمالا برای جنین مشکلی پیش اومده بدن سعی به دفعش داشته که دهانه رحم باز شده، پساری گذاشتیم جلوش گرفته شده اونم کیسه اب رو پاره کرده، یه همچین سیستمی داره بدن بخواد دفع کنه میکنه، یا ارتباط عروقی رواز جفت قطع میکنه مثلا.. اما جنین هیچ مسئله‌ای نداشت همه سونوها عالی بود! هیشکی دلیل صددرصدی بهمون نداد، فقط گفتن طبیعیع برای خیلیا پیش میاد!

اما هیشکی نگران نباشه قرار نیست واسه همه این مشکلا پیش بیاد، من خودم اولین بارم بود دیدم و شنیدم تو اقوام و دوستا و .. هیشکی نبوده! استرس نداشته باشین 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم، تا از موعدت‌ نگذره بی‌بی چک دقیق نیست و مثبت و منفی کاذب میده؛ فک نمیکنمم کیست باشه تو ا ...

مرسی مهربونم ممنونم ک جواب دادی 

خداکنه با این همه علائم و حس مادرشدنم یهو تو ذوقم نخوره وپریود نشم🥺😭

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام عزیزم، تا از موعدت‌ نگذره بی‌بی چک دقیق نیست و مثبت و منفی کاذب میده؛ فک نمیکنمم کیست باشه تو ا ...

فک کن انقد مطمعنم که حتی جگر و اب هویج هم نمیخوردم🥺🥴🥲

چ بی بی چکی بهتره؟

مدیکور دارم نوشته یه هفته بعد تاخیرقادرب تشخیص

گودسنس منفی شد که نوشته یک روز بعد تاخیر

فردا ازمایش برم اگه باردار باشم مشخص میشه؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اره ازمایش مشخص میشه ولی به نظرم‌بزار بی بی مثبت شه بعد برو عزیزم

چند روز قبل چندتازدم.سه تا بی بی دارم ک هاله دارن.

ولی دیشب ببخشید رابطه داشتم.ممکنه تو نتیحه تست هم تاثیر بزاره؟

اخرشب هم اب زیاد خوردم.

همش حس میکنم دارم خودمو گول میزنم تا امیدوارباشم.

مرسی ک جواب دادین.برام دعاکن شرمنده نشم🙏🙏

چند روز قبل چندتازدم.سه تا بی بی دارم ک هاله دارن. ولی دیشب ببخشید رابطه داشتم.ممکنه تو نتیحه تست ه ...

عزیزم انشالله که مثبت واقعی باشه 🙏🙏

میای اگه دوس داری میتونی ازمایش بدی مشخص میشه 

ولی اگه میتونی صبر کن چند روز دگه دوباره بی بی بزن ،☺️

عزیزم انشالله که مثبت واقعی باشه 🙏🙏 میای اگه دوس داری میتونی ازمایش بدی مشخص میشه  ولی اگه ...

مرسی گلم🌺🌺

مرسی مهربونم ممنونم ک جواب دادی  خداکنه با این همه علائم و حس مادرشدنم یهو تو ذوقم نخوره وپریو ...

الهی آمین.. که همین ماه به خواسته دلت برسی 🤲✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
فک کن انقد مطمعنم که حتی جگر و اب هویج هم نمیخوردم🥺🥴🥲 چ بی بی چکی بهتره؟ مدیکور دارم نوشته یه ه ...

اگه باردار باشی، بستگی به میزان آزاد شدن هورمون بی‌بی چک و ازمایش اینا نشون میده، وقت لقاح صورت بگیره یه تایمی لازم داره هورمون بارداری ازاد بشه و وارد خون و بعد ادرار بشه! بستگی داره چند روز قبل از موعدت لقاح صوزت گرفته باشه و چه میزان هورمون ازاد کرده باشی، بعضیا قبل موعد هم مثبت واقعی میشن، بعضیا دچار تاخیر میشن و بعد یواش یواش هورمون بالا میره… قطعا آزمایش خون قطعی‌تره ولی به نظرم بعد موعد بری بهتره، اما باز هرجور خودت صلاح میدونی ✨