2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520983 بازدید | 37363 پست
سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

عزیزممممم مبارک باشه کوچولوی گردالیت خداروشکر به سلامتی زایمان کردی مواظب خودتو نی نی باش ❤️🥰

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

سلام عزیزمممم

اووخودا کوچولو‌موچولو ‌خان 🥺♥️ 

مهم همینه که خداروشکر سالمه چش بهم بزنی وزن میگیره و بزرگ میشه 😍 خیلی خوب کاری کردی خبر دادی.. 

قدمش پر از خیر و ‌برکت و ‌نور باشه براتون 🥰✨

چقد زیاد فشار دادن 🥴 منو یه بار ریکاوری تازه من بیحس هم نبودم ماما بنده خدا فک میکرد بیحسی نخایی‌ام مثل بقیه اومد فشار داد دادم رفت هوا، بقیه که بیحس بودن متوجه نمیشدن! مگه درد داشتی بعد عمل؟ من اصلا اذیت نشدم، بلند شدن نشستن از کسی کمک بگیر سنگینیتو بنداز روشون بگو کنار تخت وایسن بگیرشون بلند شو دردت کمتر میشه، اگه دکتر اجازه شکم‌بند هم داد ببند دردتو‌ خیلی کم‌ میکنه 👌

به سلامتی میگذره این روزا این همه روزای سخت و با استرس رو تحمل کردی این که فقط یه کوچولو ‌سوزشو درده، الان که مامان شدی قوی‌تر از قبلم هستی اینارو هم میگذرونی چندماه دیگه همه چی یادت میره و عادی میشه!

بعدا بیا بیشتر تعریف کن، الان استراحت کن ریکاوری شه بدنت، و به خودت و رایان جون برس 😘

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهای اخر مامانم میگه گرمی نباید بخوری بخاطر زردی و زایمان زودرس خدا کنه بتونم تا اخراش برسونم همش ح ...

نه بابا چرا.. مطمئنن میتونی، استراحت کن به چیزای خوب فکر کن.. خودتو سرگرم کن؛ چیزی نمونده دیگه.. ایشالله سرموقع به سلامت بغل میگیریش 😍♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نه بابا چرا.. مطمئنن میتونی، استراحت کن به چیزای خوب فکر کن.. خودتو سرگرم کن؛ چیزی نمونده دیگه.. ایش ...

خدا کنه بتونم یه دفعه یادم به این افتاد که گرمی زیاد میخورم و زایمان زودرس ممکنه داشته باشم وسط یه بحث دیگه 😂😂

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

سلام عزیزم 

خداروشکر حالتون خوبه.😍

ان شاءالله خوش قدم باشه براتون و نامدار 🥺🤗

عزیزم بسلامتی مبارک باشه خداروشکر هردوتون خوبو سلامتین

ایشالا که منم یادت بودمو دعام کرده باشی

سختی های زایمان زودگذره یادت میره سعی کن ازش لذت ببری وزنشم زود تپلی میشه غصه نخور

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

عزیزم قدم گل پسرت مبارک باشه. امیدوارم تن هر دوتون سالم و سلامت باشه. و حسابی اینروزا خوش بگذرونید

نگران وزنشم اصن نباش. چون واقعا کم نیست. خوبه خداروشکر انشالله بعدا بیشتر هم میشه. مهم سلامتی کلیش هست که خداروشکر خوبه. و خوبید هردو😘

وای خداروشکر که اومدیو ی خبر ازحال خوبتون دادی بازم خداروشکر که سالم بعل گرفتیش نگفتم نگران نباش همینکه سالمه خداروشکر کم کم تپلی میشه نگران نباش 😍😍😍

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
مشکلی ندارد مسئله ای نمیشه

رفرنستون چیه؟ چون تا اونجا که من میدونم اسپرم باید زمان چهل و هشت ساعت برای بازیابیش زمان داده بشه. حالا یکم کمتر و بیشتر. هفت ساعت رو روی چه حسابی میگید؟