2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
اگه شوهرت بتونه بعد پریود هر ۸ساعت یه بار نزدیکی کنه توی ۷ روز بارداریت حتمیه

نه اسپرم ضعیف میشه و نیازی هم به این همه نیست

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره حتما بپرس البته اینی که گفتم شیاف ملین یا انتی همورویید نیستا گلیسیرین خالیه فقط نرم میکنه، دار ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات البته من چون قبلا هم این موارد رو مصرف میکردم همیشه 

چیزی نیست که تازه باشه 

طبعمم کلا خیلی گرمه اینارو نخورم کوره اتش سوزی میشم 

ولی خب رعایت میکنم و کمتر میخورم 

سوالم این بود که طبع مادر روی زردی بچه تاثیر داره ؟ 

چقدر ما فکر میکنیم خودم بعضی وقتا خسته میشم با این فکرا 

نگرانی های زایمان و بیمارستان و .... هیچی 

ممنون عزیزم از راهنمایی هات البته من چون قبلا هم این موارد رو مصرف میکردم همیشه  چیزی نیست که ...

نمیدونم راستش طبع تاثیری داشته باشه یا نه، اما مواردی که میخوره موثره من شنیدم ماه اخر و هفته های نزدیک به زایمان باید گرمی کمتر مصرف شه، یا شنیدم میگن کاسنی خورده بشه که زردی نگیره بچه لابد تاثیر داره که میگن، البته من به اینجاها نرسیدم اینم خونده ها و‌ تجربیات بقیه بوده

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانما میشه بپرسم شما تو چند هفته لکه بینی قهوه ای  داشتید و تا کی ادامه داشت؟

سلام من نداشتم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نمیدونم راستش طبع تاثیری داشته باشه یا نه، اما مواردی که میخوره موثره من شنیدم ماه اخر و هفته های نز ...

ماهای اخر مامانم میگه گرمی نباید بخوری بخاطر زردی و زایمان زودرس خدا کنه بتونم تا اخراش برسونم همش حس میکنم در توانم نیست 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

سلام دوستای خوبم😊

الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون

هنوز نخوندم تاپیک رو…

پسرم به دنیا اومد و سالمه خداروشکر🥹❤️

فقط خیلی کوچولوعه😂 نمیدونم چرا وزنش ۲.۵ شد🫠🫠

ولی خب همین که سالمه خداروشکر میکنم

زایمانمم خوب بود

فقط تو اتاق عمل گفتم پمپ درد میخوام گفتن نگیر 😐مخدره میره تو شیرت به بچه ضرره داره و اینا

پشیمون شدم نگرفتم ولی فکر کنم اگه میگرفتم به لحاظ بدن خودم خیلی بهتر بود

نزدیک ۲۰ بار شکممو فشار دادن🫠🫠🫠حین عمل و تو ریکاوری و اتاق🫠😐دهنم صاف شد🥲

امروز یکم بهترم ولی خب راه رفتن سخته یکم فعلا

همتونو دعا کردم تو اتاق عمل❤️

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
سلام دوستای خوبم😊 الان فرصت کردم بیام یه خبر بدم از خودمون بهتون هنوز نخوندم تاپیک رو… پسرم به د ...

سلام عزیزم خوبیییی😍😍

قدم نو رسیده مبارک باشه 😍😍♥️

عزیزممم کوچولوووو دیدی چقدحس  قشنگیه پسر گلتو دیدی☺️☺️خدا حفظش کنه واست😘

انشالله خودتم زودی رو به راه شی😍