2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520333 بازدید | 37350 پست
ممنون گلم 🥹🥹❤️ خودم و همسرم هنوز باورمون نشده این ماه خیلی نا امید بودیم حتی اقدام منظم هم نداشتیم ...

عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم

روزی چندبار میام چک میکنم منتظر بیبی چکاتونم ایشالا بقیه منتظرا هم بزودی مثبت شن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام به همه دوستانامیدوارم ماه های پیش رو برای همه ی اونایی که منتظرن پر از معجزه باشه و همتون با هم ...

روژان جون سلام خوبی عزیزم؟ چخبر؟ نینی چطوره بهتر شد؟ 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بودم 😍😍 امروز بی بی چک زدم هاله پر رنگ انداخت عصری رفتم ازمایش تیتر بتا ۲۲۰ بود 🥹🥹🥹 هنوز باورم ...

چه عالی. خیلی مبارکت باشه عزیزم خیلی برای منتظرا دعا کن تو این حال خوشت😍😍😍

روژان جون سلام خوبی عزیزم؟ چخبر؟ نینی چطوره بهتر شد؟

سلام به روی ماهت

ممنونم شکر

نی نی هم خوبه خداروشکر 

مسئله رفلاکسش همچنان هست ولی مث قبل دیگه نمیترسم باهاش کنار اومدم😁خیلی هم مراقبت میکنم البته. مثلا به پهلو میخوابونم. نیم ساعت بعد شیر نگهش میدارم و ... عملا خواب ندارم ولی فدای سرش. تنش سالم باشه فقط

وااای عزیزم مبارکت باسه😍😍

من ۱۴بهمن ماه پارسال سقط ۸هفته داشتم قلبش تشکیل نشده بود و ۷ماه زیر نظر دکتر بودم هیچ مشکلی نداشتیم منو همسرم ولی نتیجه نگرفتم الان ۲ماهه مراجعه نکردم گفتم ی استراحت کنیم از خوردن داروها خیلی زیاد میداد معدمو بهم زده بودن

سلام به روی ماهتممنونم شکرنی نی هم خوبه خداروشکر مسئله رفلاکسش همچنان هست ولی مث قبل دیگه نمیترسم با ...

خداروشکر دیگه تا شش ماهگی خوب میشه رو سطح شیبدار بخوابونش

پسر منم داره چخار ماهو پر میکنه افتاده رو لثه سفت کردن بعضی روزا بهونه گیر میشه لثه هاش میخاره واکسن چهار ماهگیشم نزدیکه همش نگرانم باز بداخلاق شه روتینش بهم بریزه😩الان همه چیش اوکی شده خوابش نظم گرفته مهارتتی جدید یاد گرفته میترسم بعداز واکسن بهم بریزه

عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدمروزی چندبار میام چک میکنم منتظر بیبی چکاتونم ایشالا بقیه منتظرا هم ب ...

ممنونم لاله جان ❤️

انشالله همه منتظرا دامنشون سبز شه 😍

عزیزم من لازمه سریع برم دکتر ؟ میگن الان دکتر رفتن بی فایدس باید تو ماه ۷ تا ۸ برم ک سونو بنویسه درسته ؟ 

چه عالی. خیلی مبارکت باشه عزیزم خیلی برای منتظرا دعا کن تو این حال خوشت😍😍😍

ممنونم عزیزم 😍 خودم هنوز باورم نمیشه 

انشالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده 🥹