من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
روژان جون سلام خوبی عزیزم؟ چخبر؟ نینی چطوره بهتر شد؟
سلام به روی ماهت
ممنونم شکر
نی نی هم خوبه خداروشکر
مسئله رفلاکسش همچنان هست ولی مث قبل دیگه نمیترسم باهاش کنار اومدم😁خیلی هم مراقبت میکنم البته. مثلا به پهلو میخوابونم. نیم ساعت بعد شیر نگهش میدارم و ... عملا خواب ندارم ولی فدای سرش. تنش سالم باشه فقط
من ۱۴بهمن ماه پارسال سقط ۸هفته داشتم قلبش تشکیل نشده بود و ۷ماه زیر نظر دکتر بودم هیچ مشکلی نداشتیم منو همسرم ولی نتیجه نگرفتم الان ۲ماهه مراجعه نکردم گفتم ی استراحت کنیم از خوردن داروها خیلی زیاد میداد معدمو بهم زده بودن
سلام به روی ماهتممنونم شکرنی نی هم خوبه خداروشکر مسئله رفلاکسش همچنان هست ولی مث قبل دیگه نمیترسم با ...
خداروشکر دیگه تا شش ماهگی خوب میشه رو سطح شیبدار بخوابونش
پسر منم داره چخار ماهو پر میکنه افتاده رو لثه سفت کردن بعضی روزا بهونه گیر میشه لثه هاش میخاره واکسن چهار ماهگیشم نزدیکه همش نگرانم باز بداخلاق شه روتینش بهم بریزه😩الان همه چیش اوکی شده خوابش نظم گرفته مهارتتی جدید یاد گرفته میترسم بعداز واکسن بهم بریزه
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️