2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516810 بازدید | 37254 پست
🥲 واقعا سخته حق داری آدم از نظر روحی خسته و شکسته میشه، ایشالله خیلی خیلی زود مثبت شی راحت شی ازین ...

نگو اینجوری الی جونم 

درکت میکنم انقد تجربه تلخی داشتی و بعدشم مشکلات دیگه واقعا واسه ادم نایی نمیمونه 🥲

عزیزم دنیا که به اخر نرسیده تهش ivf میکنی 

ما یکی از اقواممون ۱۵ سال بچه دار نشد میخواست و نشد 

یه مشکل نادر داشت خانوم که حتی با ivf هم تو بدنش لقاح نمیموند و از بین میرفت ! خیلی سختی کشید ولی الان یه نور چشمی داره که انقد عززززیزه براشون حد نداره !! 

میخوام بگم نا امید نشو اصلا درسته ادم خسته میشه و کلافه ولی بسپر ب خدا ❤️

اتفاقا اون بچه هایی که با سختی دنیا میان خیلی عزیز و نور چشمی میشن 😍😍 کلا ما ادما هرچیزی رو که راحت بدست بیاریم قدرشو نمیدونیم یا کمتر میدونیم ❤️

امیدوارم از پس همه این سختیا بر بیای و خیلی زود بازم طعم مامان شدن رو بچشی عزیزم❤️🤲🏻

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
نگو اینجوری الی جونم درکت میکنم انقد تجربه تلخی داشتی و بعدشم مشکلات دیگه واقعا واسه ادم نایی نمیمون ...

اره میدونم اما توانشو ندارم بعضیا خیلی قوی‌ن! من تو همین یه سال میبینم کلی انرژیم گرفته شده ظاهرم برای خانوادم خوب و شاده که اونا ناراحت نشن اما درونم نابوده به یه تلنگر وصلم! کلی مریضی اومده سراغم.. میدونم همش به خاطر فکر و خیالای تو سرمه اما نمیره کنار! من خودم کسی رو دیدم بعد ۱۷ سال بچه‌دار شد ولی من تو این یکی دوسال نابودم نمیتونم این همه سال تحمل کنم! اگه بدونم بچه‌دار نمیشم قطعا کلا از فکرش درمیام، خیلی تحقیق کردم احتمالا برم بچه به سرپرستی بگیرم چون جاش تو زندگیم واقعا خالیه اما طاقت گذروندن این دوران رو ندارم! 🥲

حالا نمیخواستم حال و هواتون رو تلخ کنم دلم گرفته بود نوشتم وگرنه کلا همه روزام با همین فکرا میگذره ✨ ایشالله خدا به هرکی هرچی میخواد بده.. به موقع و زود بده اون موقع که آرزوعه! اون موقع که انرژی و انگیزه‌ش رو داره، بعدش دیگه فایده‌ای نداره! ایشالله همه منتظرای این تاپیکم خیلی زود مثبت شن ❤️ مخصوصا کسایی که خیلی وقته منتظرن و همیشه اینجان مامان شن مثل بقیه برن ازین تاپیک اما دلشون شاد باشه 😍 بدونیم نیومدنشون از خوشی و سرگرمیه 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میدونم اما توانشو ندارم بعضیا خیلی قوی‌ن! من تو همین یه سال میبینم کلی انرژیم گرفته شده ظاهرم بر ...

نه عزیزم کار خوبی میکنی که میگی ! ادم معمولا تو بعضی شرایط نمیتونه حرفشو به اشناها بگه ! اینجا گفتن حداقل یکم شاید دلتو اروم کنه 💔

اتفاقا من از اول تاپیک رو خوندم بنظرم روحیه خیلی قوی ای داری هرکس جای شما بود خیلی بدتر ازین میشد واقعا راحت نیست ! 

ولی هرکس غمش تو دل خودشه 

همون خانومی ک میگی ۱۷ سال بچه دار نشد شاید در ظاهر خیلی خوب و قوی نشون میداد اما از دلش خودش فقط خبر داشت ! 

هممون همینیم والا خودم که چند ماهه اقدامم گاها نا امید میشم چه برسه ب شما با این تجربه تلخ💔

ولی تو خودت نریز اصلا گریه کن بلند گریه کن 

گلایه کن 

حتی اگه دلت میخواد دعوا کن 

بزار تخلیه شی 

این تو خودت ریختن خیلی انرژی ادمو میگیره 

ولی بعد همه این سوگواری ها دستت رو به زانو بگیر بگو من میتونم 👊🏻

نگاه کن به کسایی ک تجربه های مشابه داشتن و الان نتیجه خوبی گرفتن و ناامید نشدن ازونا انرژی بگیر 😍

خودتو با کلاس و دور همی سرگرم کن 

مشاوره برو 

ولی ته دلت یقیین داشته باش حتما میشه 

همین افکار منفی خیلیییی فرکانس بدی داره همه ذوق و انرژی رو میگیره ! 

ته تهش هم ivf میکنی به همین راحتی 

اگه همسرت هم راضی نیست وقتی از ناراحتیات بهش بگی اونم مطمئن باش کم کم نرم میشه ❤️ کلا اقایون اکثرا سیستمشون اینجوریه جنگنده نیستن خیلی زود تسلیم میشن باید به راهشون بیاریم 

همه دکترا میگن تو عصر حاضر هیچکس نابارور نیست و راه حل داره هر مشکلی 

همه چیزایی ک گفتم رو میدونم بارها شنیدی و خودت بهتر از مت میدونی ولی ادم گاهی وقتا نیاز داره بارها بشنوه این چیزارو ❤️❤️

ببخشید ک سرتو درد اوردم 

برات بهترینارو میخوام دوست عزیزم هروقت هم دلت گرفت رو من یکی حساب کن واقعا مث یه خواهر باهم حرف میزنیم 😘

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سلام عزیزم ❤️ ایشالله علایم بارداری باشه و مثبت باشی ✨

انشاالله گلم.🌹خدا کنه همین باشه دیروز و امروز کامل درد داشتم همین الانشم دارم.اگه راستم درد نگیره دیگه چپم درد میگیره ولی راستم بیشتره 

منم ۴ روز مونده ب موعد چند روزه سینه درد دارم ولی نوکش حساس نیست دور غالب سینم درد میکنهدیروز هم یکم ...

ممنونم گلم❤️انشالله ک باردار باشی شما هم😍

منم امروز کلی کار خونه انجام دادم.نمیشه کار هم نکرد لااقل کمتر بهش فکر می‌کنیم.

یه دونه تست هم دارم گفتم نزنم انقد ک منفی دیدم میترسم باز منفی ببینم تو ذوقم بخوره هنوز هیچی نشده.

دوساله اقدامم

سلام منم هفته هشتم هنوز لکه بینی داشتم رفتم سونو گفتن فقط کیسه زرده داری و جنین نداری و احتمالا پوچه..😭😭 حالا هفته دیگه میرم اگه دیده نشه باید سقط کنم برام دعا کنید.. اینم با ای وی اف بود خیلی سختی کشیدم آخرم که....

ممنونم گلم❤️انشالله ک باردار باشی شما هم😍منم امروز کلی کار خونه انجام دادم.نمیشه کار هم نکرد لااقل ...

ممنون عزیزم ❤️

واقعا نمیشه کار نکرد 

خیلیم مسخرس اون یه هفته مونده به موعد نه میگذره نه میشه بیخیالش بود 

منم امروز میخواستم بی بی بزنم جلو خودمو گرفتم اخه ۴ روز مونده هنوز شاید فردا زدم 🤭 اگ بتونم جلو خودمو بگیرم و نزنم که عالی میشه 

اره میدونم اما توانشو ندارم بعضیا خیلی قوی‌ن! من تو همین یه سال میبینم کلی انرژیم گرفته شده ظاهرم بر ...

اصلا از این فکرا نکن الی جان 

میدونم خیلی سختی کشیدی و هیچ زمان نمیتونی غمی که داری رو فراموش کنی من خودم سقط داشتم اگر یادت باشه اونم خدا بعد از چند سال انتظار بهم داد و خیلی زود هم از پیشم رفت 😔 بعدش باز اقدام کردم و نشد و سه سال از اون ماجرا گذشت تا دوباره باردار شدم یه بار هم ای یو ای ناموفق  داشتم اما درست ماه بعد از ای یو ای تو اوج نا امیدی خدا دخترم رو بهم داد 

من کوچیک تر از اونم که بخوام کسی رو نصیحت کنم اما مطمئنم خدا خیلی بهتر از ما صلاح زندگیمون رو میدونه هر کسی هم تو این  دنیا با به چیزی امتحان میشه فقط باید صبور بود 

آخر صبر ،سبزه مطمئنم به زودی صاحب یه نی نی ناز و قشنگ میشین تا همه سختی ها رو بشوره ببره  

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سلام خوبین بچه ها.من چند روز مونده به موعد. درده یه طرفه سمت راستم دارم .طرف تخمدان راست.و یه کمم تر ...

سلام عزیزم خوبی 

علائم پریودی و بارداری خیلی شبیه به همه ولی انشالله که برای تو بارداریه

عزیزم چقدر سخت بوده برات ، منم وقتی شوهرم بهم میگه فلانی ده سال باردار نشد بعد شد خیلی ناراحت میشم منم همیشه اتفاقا میگم اون قویی بود من آدم قویی نیستم ، بنظر خودم هیچ وقت محکم و از نظر روحی قویی نبودم ولی چه میشه کرد ما فقط میتونیم تلاش خودمون رو بکنیم و اگر نشد بگیم دیگه بیشتر ازاین از دستمون بر نمیومد اتفاقا چقدر خوبه که صحبت می‌کنی 

این پروسه اقدام به همین دلیل سخته که آدم نمیتونه با هیچکس راجبش صحبت کنه 

من خودمم نهایت کارم مصرف همین دارو هاست که اونم یک ماه مصرف کردم مونده دوماه دیگه برای سه ماه بهم دارو داد نشد میرم آی وی اف 

واقعا از نظر روحی توانایی هر ماه این فشار رو ندارم 

اینقدر اذیت شدم که این ماه شروع کردم پروپرانولول خوردن شاید یکم اروم بگیرم 

فایده هم نداشت اونم از استرس زیاد شبها کابوس میبینم که بچه دار شدم و مشکل داره ☹️

نه عزیزم کار خوبی میکنی که میگی ! ادم معمولا تو بعضی شرایط نمیتونه حرفشو به اشناها بگه ! اینجا گفتن ...

ممنون ازت خیلی لطف کردی شنیدی و نوشتی.. درسته همه اینا، خودمم میدونم اما بعضی وقتا افکارم برنده میشن 🤭

مرسی از مهربونیات ❤️ خوشحالم و خداروشکر شماهارو اینجا دارم هر وقت دلم گرفت باهاتون حرف بزنم 😘

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ایشالا خدا خودش کمکمون کنه هر چی صلاحه پیش بیاد و دل ماهم راضی بشه

ایشالله ✨❤️