2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516620 بازدید | 37244 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم ❤️ مبارک باشه به سلامتی ✨قدم آلاء کوچولو پر از خیر و برکت باشه براتون 🥰اسمشم خیلی قشنگه.. ...

ممنون عزیزم،سلامت باشی❤️🥰فدات، آره عزیزم میام تعریف میکنم براتون، خداروشکر خوب بود زایمانم، خیلی درد شکم دارم، به دکترم گفتم گفت رحمت داره جمع میشه

سلام ممنون گلم🥰❤️ خوبی بچت خوبه😍

سلام قربونت بد نیستم بچمم شبا اذیت میکنه نفخ میکنه خیلی به خودش میپیچه🥲

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
واقعا چرا باید اختلاف باشه بین نتایج این نشون میده یکی ازین مراکز یا دقت کافی رو نداره یا واقعا دستک ...

ایشالله ایشالله... همین ماه مثبت شی ❤️

واااقعاااا دردسره حتی وقتی مشکلی نیست و تو اقدامی هم سخته چه برسه مشکلی باشه دارو مصرف کنی یا همش دنبال سونو و دکتر باشی! ایشالله همه زود مثبت شن از دکتر و مطب و بیمارستان دور شن، فقط برای روز زایمان برن سراغ اینکارا و بدون دردسر نی‌نی رو به سلامت بغل بگیرن ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنون عزیزم،سلامت باشی❤️🥰فدات، آره عزیزم میام تعریف میکنم براتون، خداروشکر خوب بود زایمانم، خیلی در ...

خداروشکر که خوب بوده 😍 اگه شکم‌بند نداده دکترت با یه شال دور کمر و شکمت رو ببند حتی سفت هم نباشه کمک میکنه درد کمتر شه، رحمت داره جمع میشه گرم موندن و بستنش خیلی کمک میکنه 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خوبین بچه ها.من چند روز مونده به موعد. درده یه طرفه سمت راستم دارم .طرف تخمدان راست.و یه کمم تر ...

سلام عزیزم ❤️ ایشالله علایم بارداری باشه و مثبت باشی ✨

این ماه هم نشدداره میشه دوسااال😔اصن فک نمی‌کردم اینقد سخت وطولانی باشه

🥲 واقعا سخته حق داری آدم از نظر روحی خسته و شکسته میشه، ایشالله خیلی خیلی زود مثبت شی راحت شی ازین پروسه!  منم خیلی خسته‌ام از سال ۴۰۰ رفتم مطب به هوای اقدام سه سال شده هیچی به هیچی.. فقط عمرم رفته، اعصابم خورد شده، بدنم داغونه، اونم زخمی که رو تن و روحم موند ازش! هنوزم اندرخم یه کوچه‌م... رفتم دکتر گفت تخمدان چپت کیست داره یه ماه قرص ضد بارداری بخور بیا دوباره سونو... همش باید رفت مطب و دکتر و سونو و ... همسرمم مشکل داره! هنوز به اقدام نرسیدم اون موقع که سالم بودیم کلی انتظار کشیدیم الان معلوم نیست عاقبتش چی بشه، اصلا ناامید شدم از بچه داشتن، بعضی وقتا فک میکنم میبینم ته دلی دیگه دلم بچه نمیخواد انقد اذیت شدم و ذوقم کور شده، میگم نشدم نشد چیکار کنم دیگه💔

🥲 واقعا سخته حق داری آدم از نظر روحی خسته و شکسته میشه، ایشالله خیلی خیلی زود مثبت شی راحت شی ازین ...

واقعا که دیگه هیچ ذوقی نمونده🥺

دلم میخواد کلا قیدشو بزنم ولی نمیتونم هرماه موقع اقدام که میشه میگم شاید شد 

خسته شدم از این شایدها..‌..

من تقریبا دوساله که تصمیم گرفتم اقدام کنم و نشد

ولی دوستم یک سال بعد من تصمیم گرفت والان دخترش بغلشه 

یه وقت فکر نکنین حسادت میکنم 

ولی پیش خودم میگم چرا برا هر چی که تصمیمشو میگیرم باید زجر بکشم اخرشم آیا بشه یا نشه😔

ایشالا که شما زودتر اقدام کنی واذیت نشی

من اگه به جای شما بودم مستقیم میرفتم برای آی یو آی یا آی وی اف

من همسرم همکاری نمیکنه میگه اگه خدا بخواد همینطوری میشه اگه نمیشه یعنی به صلاحمون نیست

سلام قربونت بد نیستم بچمم شبا اذیت میکنه نفخ میکنه خیلی به خودش میپیچه🥲

ای جان بسلامتی فارغ شدین ؟؟ خدا حفظ کنه کوچولونو 

اسمشو چی گذاشتین ؟؟ 

من از اوایل تاپیک خوندم تااا اخرین صفحه در جریان هستم دوستان چقد انتظار کشیدن وفتی میبینم نی نی ها بدنیا اومدن ذوق میکنم 😍😍😍

از دلارام جون و روشا جون ، مهسا خبر دارین ؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سلام خوبین بچه ها.من چند روز مونده به موعد. درده یه طرفه سمت راستم دارم .طرف تخمدان راست.و یه کمم تر ...

منم ۴ روز مونده ب موعد چند روزه سینه درد دارم ولی نوکش حساس نیست دور غالب سینم درد میکنه

دیروز هم یکم کار خونه کردم کمرم حالت پریودی گرفته بود 

امروز یکم بهتره 

دیگه نمیدونم چه خبر باشه 

امیدوارم شما و همه منتظرا این ماه نتیجه مثبت بگیرید😍🤲🏻

شما چند وقته اقدامی ؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

من ک ناامیدم خسته شدم میریزم تو خودم🥲

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
واقعا که دیگه هیچ ذوقی نمونده🥺دلم میخواد کلا قیدشو بزنم ولی نمیتونم هرماه موقع اقدام که میشه میگم ش ...

همسر منم تا دکتر و آزمایش اوکیه اما خیلی دلش راضی به آی وی اف نیست اونم میگه اگه قسمتمون باشه همینجوری میشه، اون سری که شد نیومده خدار ازمون گرفتش زوری بخواییم بگیریم دیگه نمیدونم چی میشه 🥲 حالا ببینم چی میشه! خودم بدم نمیاد برم آی وی اف اگه نشه باز آدم میفهمه کلا نمیشه قیدشو میزنه!