2777
2789

دارم افسرده میشم همش استرس دارم وقتی تا این ساعت بیدارم دچار وسواس فکری میشم که من بدترین مادر دنیام و همش تاصبح گریه میکنم یا فکرای منفی یا خاطرات بد میاد توی ذهنم  واقعا شب بیداری نابودم کرده چیکار کنم اصلا شب نمیتونم زود بخوابم حتی اگر خسته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا این ساعت نخوابیدم الان از استرس تپش قلب گرفتم

همین فردا برو پیش روانپزشک دارو بهت بده یا پیش مشاور 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ممنون حتما امتحان میکنم الان

بعد سعی کن تو طول روز چرت نزنی.باعث میشه شب خوابت نبره.حتما سعی کن بخوابی.خواب غیر اینکه به آدم آرامش میده برای سلامتی مفیده.بی خوابی باعث چاقی،اضطراب و افسردگی،سیستم ایمنی ضعیف،ms,کبد چرب،دیابت میشه.اگه بازم خوابت نمیبره برو پیش دکتر نورولوژی.