2777
2789

شیاف نداری تو خونه؟

پاشویه کن تن تن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند وقتشه 

شیاف بزار قطره بریز دماغش نفس بکشه تا شیر بخوره

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

کف پاهاشو پارچه نخی نم دار که با آب گرم خیس کردی بکش اگه استامینوفن داری بده بهش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اولا تبشو بگیر اگر ۳۹ و نیم به بالا باشه سریعا ببر دکتر که خطرناگه جون بچست الکی نیست

دوما شیافش کن و با اب ولرمی که توش نمکه پاشویش کن

سوما پیاز بذار کف پاش با جوراب البته خیلی دیر جواب میده گاهی اوقات

[QUOTE=366135237]شیافت ندارم خدارشکر تبش پاین اومده دماغش گرفته قطره ندارم نمی‌دونم چکار کنم [/QUOTE

اگه پماد مسکن داری  از اینایی که بوی تند داره یه کم بزن سر انگشتت بگیر جلو بینیش زود باز میشه

ببرش دکتربچه هاچون نمیتونن بهشون دارروتزریق کنن بستریشون میکنن پس زودترببردکترتاکاربه بستری نرسیدالبته دورازجونش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

عزیزم دو سه تا اسپری بینی بخر بذار در یخچال که همیشه داشته باشی کلی اثر داره برای گرفتگی بینی .تبش هم بشین بالا سرش دو تا پارچه رو بکن زیر اب گرم تند تند بذار رو شکم و سر و پاهاش تا داغ شد پارچه دوباره برو خیسش کن .مواظب باش پارچه سرد نذاری رو بدنش شوک میشه.شیاف و بروفن حتما استفاده کن

برای تب سرگه سیب اگر نداشتین سرگه انگور ، تو لگن آب ولرم بریز توش نیم استکان سرکه بریز بچه رو پاشویه کن ، دستمال رو تو اب و سرکه فرو کن و فشار بده بعد بذار رو پیشونیش دو سوته تب فروکش میکنه

اگه بخور داریم داخلش قطره منتول بچکون و روشنش کن بینیش باز میشه