2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 517043 بازدید | 37263 پست
انشاالله گلم.🌹خدا کنه همین باشه دیروز و امروز کامل درد داشتم همین الانشم دارم.اگه راستم درد نگیره د ...

ایشالله عزیزم.. مثبت بشی هم خودت شاد شی هم ما 🤲❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام منم هفته هشتم هنوز لکه بینی داشتم رفتم سونو گفتن فقط کیسه زرده داری و جنین نداری و احتمالا پوچه ...

سلام عزیزم، ای خداااا 🥺

ایشالله که دیر لقاح شده چون با آی‌وی‌اف بوده هفته بعد بری همه چی خوب باشه، خیلی سخته پروسه‌ش! خدا خودش کمکت باشه ✨❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا از این فکرا نکن الی جان میدونم خیلی سختی کشیدی و هیچ زمان نمیتونی غمی که داری رو فراموش کنی من ...

ممنون از حرفای خوب و دعای قشنگت 😍❤️

مرسی مهربون ✨ خدا برات حفظش کنه 😘

ایشالله به دل همه چشم‌انتظارا هم یه نگاهی بندازه 🌱

دوستان کسی جواب سوالمو میدونه من هیچ مشکلی مداشتم این ماه اولین ماهیه که اقدام کردم قبلش رفتم دکتر تموم چکاب هارو دادم هم خودم هم شوعرم عالی بودیم مشکل نداشتیم اولین ماه دکتر کلی قرص برام نوشت مثل اوابوست ...استرادیول...شیاف پروژسترون....امپول اچ سی جی.....نمیدونم چرا اینهمه برام نوشت حتی سینال اف الان اقدام کردم فردا موعدمه از لحظه ای که تخمکم ازاد شد تا الان لک دارم بنظرتون علتش چیه کی بی بی چک بزنم دردای مثل پریودی ولی کمتر هم دارم چند روزه

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪
عزیزم چقدر سخت بوده برات ، منم وقتی شوهرم بهم میگه فلانی ده سال باردار نشد بعد شد خیلی ناراحت میشم م ...

مرسی که برام نوشتی... نمیخواستم فضای تاپیک رو غمگین کنم اما دلم گرفته بود چه میشه کرد ما هم باید یکم صبور باشیم ایشالله خیلی زود نتیجه‌ش رو ببینیم!

اتفاقا من خیلی آدم قوی‌ام اما زور بعضی چیزا بیشتره، به خودت میای میبینی از درون نابودت کرده! این قضیه بچه هم ازون چیزاییه که انگار هرچقدر بیشتر صبوری میکنی بیشتر میشکنی!

من خودم دچار یه سری علایم شدم که همش برمیگرده به اعصابم قشنگ متوجهم چقدر تغییرم داده، کم حوصله شدم، افسردم، خیلی سخت چیزی خوشحالم میکنه، پنیک میشم و خیلی در تلاشم نزارم به اون حد برسه، خیلی وقته خواب خوبی ندارم، رو اخلاقم تاثیر گذاشته، اما همش میگم یکم تحمل کن دوباره بچه‌دار میشی، امیدم به اومدن اونه که همه این چیزا ازم دور شه!

خود منم با این داروهای هورمونی میفتم... همش باعث تشدید میگرنم میشه و کل روزای دوره به یه نحوی درگیرش میشم و فقط دراز میکشم و به خودم میپیچم از سردرد، خیلی مضره هرچی کمتر مصرف شه بهتره، اما در انتظار منم هست! خداکنه حالا کیست و ... نشه! دیگه دردسر پزشکی نداشته باشیم!

خدا برای هممون نهایت خیرش رو بخواد، الهی آمین ✨

منم دوست دارم بچه دار بشم دوساله عروسی کردم ولی میترسم مسولیت سختیه قبل اقدام باید آزمایش پیش از بار ...

آره عزیزم واقعا هم سخته... باید زمانی تصمیم نهایی بگیری که

ببینی از همه نظر آماده‌ای... فرقی نداره جسمی باشه روحی باشه مالی باشه، همراهی همسر باشه! ایشالله که بهترین زمان مصمم بشی برای این کار✨

بله تحت نظر پزشک وارد پروسه اقدام بشی خیلی بهتره، سونو و آز بده ایشالله بدون هیچ مشکلی شروع کنی و زود هم نتیجه بگیری ❤️

عزیزم خودتون باردار شدین؟تاپیکِ تون برای دو سالِ پیشِ

بله عزیزم باردار شدم اما از دست دادم، هنوز مجدد اقدام نکردم!

دوستان کسی جواب سوالمو میدونه من هیچ مشکلی مداشتم این ماه اولین ماهیه که اقدام کردم قبلش رفتم دکتر ت ...

سلام، چند سالته؟ ممکنه سنت بالا باشه یا ذخیره‌تخمک کم باشه دکتر از اول دارو داده که زمان رو از دست ندی! 

لکه‌بینی احتمالا برای همین داروهای زیادیه که مصرف کردی! من استروژن مصرف نکردم نمیدونم عوارضش چیه! اما دوفاستون مصرف میکردم لکه‌بینی نمیداد، خودش یه جورایی سفت کننده جای رویان لقاح شده‌ست، ایشالله که مثبت شی همین ماه ✨

مرسی که برام نوشتی... نمیخواستم فضای تاپیک رو غمگین کنم اما دلم گرفته بود چه میشه کرد ما هم باید یکم ...

عزیزم ما همه اینجاییم که از غم و شادی و تجربه هامون بهم دیگه بگیم،خیلی کار خوبی میکنی که اینجا حرف میزنی،من خودم اولین بارداریم تو هفته ۱۸فهمیدم بچم انومالی داره و مجبور به سقطش شدم باورت نمیشه تا یکسال مرده متحرک بودم،تو تنهایی خودم فقط گریه میکردم و زار میزدم،اما جلو بقیه خودم رو محک نشون میدادم یه روز تمام قرص و داروهامو ریختم بیرون شروع کردم به ورزش کردن خرید کردن!!کتاب خوندن واقعا کتابها زندگیمو عوض کرد، به نظرم از یه سفر شروع کن سعی کن از این روزمرگی در بیایی خودت رو مشغول ورزش و کتاب و وقت گذرونی با دوستات بکن

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ما همه اینجاییم که از غم و شادی و تجربه هامون بهم دیگه بگیم،خیلی کار خوبی میکنی که اینجا حرف م ...

ممنون عزیزم از پیشنهادات خوبت ❤️

میدونم خودتم تجربه داشتی و این روزای سخت رو گذروندی 💔

باورت میشه ازون موقع کلی سفر رفتم، بنده خدا همسرم تا میبینه یکم تو خودمم یه جایی ردیف میکنه، کلی کتاب خوندم، هر روز پادکست و موزیک گوش میدم، چندتا مبحث جدید دارم یاد میگیرم، حسابی مشغولم اما فکره دیگه، یه لحظه بیکار میشی میاد سراغت، آخر شب که میاد پلکم بره رو هم یهو یه چیزی یادم میاد بی‌خواب میشم، وگرنه اونجوری‌ام نیستم از صبح تا شب بشینم گریه کنم! اما یه زخمیه که با خودم میکشونم اینور اونور هیشکی هم نمیبیندش 🥲 

سلام، چند سالته؟ ممکنه سنت بالا باشه یا ذخیره‌تخمک کم باشه دکتر از اول دارو داده که زمان رو از دست ن ...

ممنونم ذخیره تخمدانم خوب بود سنمم ۲۶ ساله این دمتر عادتشهدهودش گفت همه چی خوبه ولی هی دارو‌میده

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪
سلام عزیزم، ای خداااا 🥺ایشالله که دیر لقاح شده چون با آی‌وی‌اف بوده هفته بعد بری همه چی خوب باشه، خ ...

ممنونم خودم امیدی ندارم ولی کاری از دستم بر نمیاد...الی جانم الان من دو صفحه قبل و دل نوشته تو خوندم.. واقعا خیلی سخته ولی بدون تو تنها نیستی دوست منم همزمان با شما دخترشو از دست داد اسم دخترشو گذاشته بود الارز..  خیلی از تراپی کمک گرفت و با دارو خوابشو تنظیم کرد الان خیلی بهتره کلاس زبان و ورزش خیلی بهش کمک کرده  مطمئنم به شما هم کمک میکنه..من از اولین روز تاپیک تا همین امروز بودم ولی خواننده خاموش بودم.. بدون که میدونم واقعا دختر قوی هستی و اصلا اشکال نداره اگه گاهی وقتا ناراحت باشی گریه کنی یا حتی پنیک بشی..واقعا از ته قلبم آرزو میکنم این روزها برای هممون بگذره.. منم آی وی افم مثبت شد جشن گرفتم همه رو دعوت کردم ولی الان فهمیدم بارداری پوچ بوده.. ولی چه میشه کرد دنیا همینه.. میگذره..ایشاله از این به بعدش به خوشی بگذره😘