2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516483 بازدید | 37239 پست
انشالله عزیزم❤️دوساله..و ۲۹ سالمه. این ماه داروی خاصی مصرف نکردم طبیعی اقدام کردم .دیگه ببینم خدا چی ...

پس همسنیم تقریبا من ۲۸ سالمه 

من داروی خاصی بجز فولیک اسید مصرف نکردم 

این ماه اگه پریود شم میخوام برم دکتر واسه همسرمم ازمایش بنویسه  خودمم برم سونو فولی و این چیزا 🥲

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اره امتحانش ضرر نداره، منم اطرافیان متوجه نمیشن خودم حساس شدم، دوس دارم پارچه لباسام بوی تمیزی و شوی ...

منم مجرد بودم مشکلی نداشتم 

بعد ازدواجمم تا ۲ سال اوکی بودم 

ولی بعدش شروع شد همش فکر میکردم عفونته🫠

ولی علائم دیگه ای نداشتم 

منم وزنم رفت بالا ولی دوباره یکمشو کم کردم 

اما فکر نمیکنم به وزن باشه این همه خانوم تپل اگه اینجوری بود خیلیا این مشکلو داشتن🤔 

حالا تست کنم ببینم چی میشه امیدوارم جواب بده

راستی الی جون شما یبار گفتی دکترتون گفته واسه ازمایش همسرتون مراکز ناباروری دستکاری میکنن نتیجه رو و دقیق نیست ! میخواستم بپرسم صحت داشت این قضیه ؟

چون منم اگه این ماه باردار نشم میخوام همسرمم واسه چکاپ ازمایش بده

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات، زاییدم ساعت ۱۲ونیم ظهر ❤️

به سلامتی عزیزم❤️❤️❤️❤️خودت خوبی؟؟؟نی نی گلمون چطوره؟؟؟اسمشو چی گذاشتین؟؟؟سزارین شدین؟؟؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس همسنیم تقریبا من ۲۸ سالمه من داروی خاصی بجز فولیک اسید مصرف نکردم این ماه اگه پریود شم میخوام برم ...

توکل ب خدا که میشه این ماه.

منم فولیک و ویتامین د ۲۰۰۰ فقط

همه ازمایشات هم انجام دادم مشکلی نبود خداروشکر 

توکل ب خدا که میشه این ماه.منم فولیک و ویتامین د ۲۰۰۰ فقطهمه ازمایشات هم انجام دادم مشکلی نبود خدارو ...

خداروشکر که مشکلی نبوده 

انشالله شماهم این ماه نتیجه مثبت بگیری 😍

سلامت باشی عزیزم، خوبیم خداروشکر، آلاء گذاشتیم، نه عزیزم طبیعی

به به چه اسم قشنگی❤️❤️❤️چقدر خوب که طبیعی به دنیا اومد😍😍

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک باشه 😍نامدار باشه ایشالا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم مجرد بودم مشکلی نداشتم بعد ازدواجمم تا ۲ سال اوکی بودم ولی بعدش شروع شد همش فکر میکردم عفونته🫠و ...

منم حدس زدم، گفتم چون بعد ازدواجم شروع شد یا از تغییرات هورمونیه یا یکم وزنم بالا رفته گفتم شاید بیشتر تو نواحی کشاله تعریق میشه، منم وزنم بالا رفت یکم اوردم پایین اما با وزن مجردین خیلی فاصله دارم 🤭

دکتر زنان من نگفت، دکتر ارولوژی خود همسرم گفت... چون همسرم مشکل داشت چندتا دکتر ویزیت شد، یکی گفت آزمایشگاه مراکز ناباروری نرو، دیگه راست و دروغش رو نمیدونم! همسر من چندبار آز اسپرم داده اولیش رو تو آزمایشگاه بیرون داد عالی بود، بعد مشکل التهاب پروستات پیدا کرد و عفونت کرد با فاصله یه سال تقریبا رفت آزمایشگاه ابن‌سینا افتضاح، بار سوم رفت افتضاح، بار چهارم رفت بیرون باز اومده بود بالا، بار پنجم رفت ابن سینا باز افتضاح... واقعا خودمم نمیدونم این تفاوت اعداد به خاطر دقت بالای مراکز ناباروری و ضعف آزمایشگاه‌های بیرونه یا به خاطر پول و ارجاع به درمان تخصصی انقد اعداد رو میارن پایین... چون ازمایشگاه چهارم که بیرون رفت همونی بود که دکتر گفته بود مراکز ناباروری نرو چندتا ازمایشگاه به همسرم معرفی کرده بود گفته بود اینا تخصصین و کارشون دقیقه! واقعا خودمم تو این مورد به نتیجه‌ای نرسیدم، دقیقا نظرا دو دسته‌س یه عده میگن ناباروری عالیه یه عده میگن متقلبه 🥲

اگه شرایطش رو دارید به فاصله حدودی چهار روز یه بار بره مرکز ناباروری آز بده یه بار آزمایشگاه بیرون ولی معتبر ببینید جوابش متفاوته یا نه، من انقد همسرم آز داده دیگه حال نداره بره، وگرنه بهش پیشنهاد دادم گفت اگه لازم شد این سری برم همین‌کارو میکنم، فعلا دکتر تکرار آز نخواسته ازش!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

عزیزمممم ❤️ مبارک باشه به سلامتی ✨

قدم آلاء کوچولو پر از خیر و برکت باشه براتون 🥰

اسمشم خیلی قشنگه.. نامدار باشه 😍

خودت نی‌نی هردو خوبید؟ زایمان خوب بود؟

استراحت کردی بعدا بیا برامون تعریف کن 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
منم حدس زدم، گفتم چون بعد ازدواجم شروع شد یا از تغییرات هورمونیه یا یکم وزنم بالا رفته گفتم شاید بیش ...

واقعا چرا باید اختلاف باشه بین نتایج این نشون میده یکی ازین مراکز یا دقت کافی رو نداره یا واقعا دستکاری میشه 

نمیتونم قبول کنم یه مرکز ک مخصوص افراد ناباروره انقد بی انصاف باشه که بخواد بخاطر تجارت این کار کثیف رو کنه !! 

و چقد بد که ادم نمیدونه به کی باید اعتماد کنه 🥲🥲 

ممنون از توصیت ❤️ امیدوارم همین ماه مثبت شم دیگه کار به دکتر و درمون نرسه چون واقعا فرایند خسته کننده ای میشه🫠

اقایون کلا خوششون نمیاد ازین ازمایشا مجبوریه ازمایش دادنشون🤣 اونوقت ما خانوما بیچاره موش ازمایشگاهی هستم🫠

راستی من این ماه درد سینه دارم از دیروز شروع  شده

امروزم اومدم جارو برقی بکشم احساس کردم کمرم حالت گرفتگی پیدا میکنه حین جارو زدن 

۵ روز هم مونده ب موعد 

دیگه نمیدونم علائم pms هست یا خبریه !!! البته میدونم گ نباد کلا به علائم دل خوش کرد اما ناخوداگاه ادم توجهش جلب میشه