2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520308 بازدید | 37349 پست
سلام عزیزم، منم دوماه پیش آز دادم برای اولین بار، زده ۱.۷ هنوز نرفتم دکتر نمیدونم چه تفسیری داره منم ...

اره رفتم ماه پیش رفتم که گفت توی تخمدان راست یکی دارم سایز ۲۲/۶ بهم گفت همون شب حتما آزاد میشه اقدام کن 

فقط همین یکبار رو رفتم دیگه نرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر ♥️یکی از بهترین چیزا تو ایدام همین بدن سالمه..خیلی هم عالی که کیستت رفته، ماشالله چندتام فو ...

انشالله عزیزم😍

آره واقعا سلامت رحم و تخمدان جز واجباته

وقتی گفت همه چیت اوکیه یه بار از دوشم انگار برداشتم

آره فولیکول‌ روزانه ۱.۵ میل رشد میکنه..دیگه تا روز ۱۴ ۱۵ رشدش کامل شده انشالله ک آزاد هم بشه

اره رفتم ماه پیش رفتم که گفت توی تخمدان راست یکی دارم سایز ۲۲/۶ بهم گفت همون شب حتما آزاد میشه اقدام ...

خب خوبه همین که تخمک آزاد میشه نگرانی کمتره، منم دقیقا همینم تقریبا یکی دارم نهایت دوتا که فقط یکی بالغ میشه، فک کنم ذخیره پایین بودنی اینطوری میشه که تعداد کمی آزاد میشه و شانس پایین میاد، ولی من همون ماهی که باردار شدم تخمک ۱۷ داشتم و شد، اصلا به تعداد و سایز نیست بخواد بشه میشه، ماه‌هایی که ۲۰ داشتم نشدم!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
انشالله عزیزم😍آره واقعا سلامت رحم و تخمدان جز واجباتهوقتی گفت همه چیت اوکیه یه بار از دوشم انگار بر ...

اره نگران نباش همه چی عالی بود تا روز آزاد شدن حسابی بالغ میشن، امید به خدا قسمتت باشه همین ماه که همه چی عالیه بشه ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خب خوبه همین که تخمک آزاد میشه نگرانی کمتره، منم دقیقا همینم تقریبا یکی دارم نهایت دوتا که فقط یکی ب ...

اره واقعا اگر بخواد بشه هرچی باشه میشه ، من دوستم توی عقد باردار شد حتی با دو دوره دارو سقط خوردن هم سقط نشد و موند براش 

در صورتی که برای یکی میبینی با به حرکت ساده آیی یه اتفاق بد میفته 

بعضی موقع ها میزنه به سرم که کلا بیخیال دارو بشم 

میگم اگر بخواد بشه و قسمت داشته باشم میشه 

نباشه هم با زور دارو نیست 😣

بچه ها آزمایش ذخیره تخمک عنوانش چیه؟ من جوابم رو گرفتم ولی نمی دونم کدومه

دکترم میگه سریع برو مرکز ناباروری تا ازت تخمک بگیرن ذخیره داشته باشی میگه خیلی کمه. من سر بچه اولم با اولین اقدام باردار شدم الان فقط دارم گریه میکنم اعصابم ریخت به هم فکرش هم نمی کردم

بچه ها آزمایش ذخیره تخمک عنوانش چیه؟ من جوابم رو گرفتم ولی نمی دونم کدومهدکترم میگه سریع برو مرکز نا ...

یه عدد داره میزانش بر اساس سن هست من که 27سالم هست تو نت زده عددش باید بین 1,5باشه تا 5

یه عدد داره میزانش بر اساس سن هست من که 27سالم هست تو نت زده عددش باید بین 1,5باشه تا 5

ممنون

بله از من خیلی پایین بود دکترم میگه برو ازت تخمک بگیرن ذخیره داشته باشی شوهرم همکاری نمیکنه. حالا اومدم سونو ببینم اندازه فولیکولم چنده چون هرچی کیت میزنم منفیه

من این ماه هم منفی شدم پریودم امروز دقیقا سر موعد اومد 😓

الهی عزیزم🥲انشالله ماه بعد پر قدرت تر بری جلو مثبت بشی

واقعا خیلی بده منم آنقدر منفی دیدم ک دیگه مثبتم ببینم شک دارم.واقعا خیلی حالگیریه این ک سر موعد پری میشی

بچه ها آزمایش ذخیره تخمک عنوانش چیه؟ من جوابم رو گرفتم ولی نمی دونم کدومهدکترم میگه سریع برو مرکز نا ...

تو‌ قسمت هورمون، برای من با عنوان anti mullerian اومده

عزیزممم میدونم خیلی سخته 🥺 اما ناامید نشو، سعی کن استرست رو کنترل کنی، با گریه که ذخیره تخمکت بالا نمیاد.. استرس خیلی مضرره، سیکل و اقدام رو بهم میریزه، فریز تخمک همکاری همسر نمیخواد که، زحمتش برای شماست، برو پیگیر شو احتمالا بهت دارو بدن تعداد فولیکولای بالغت بیشتر بشه تخمک کشی میکنن، بعدش خیالت راحت میشه، امید به خدا که با همون داروهای محرک طبیعی باردار میشی، نشد هم بعدا میتونی آی‌وی‌اف کنی، مخصوصا بچه دومه، خیالت راحت‌تره یه دسته گل داری، ایشالله قسمتت بود به زودی زود مجدد مامان میشی 😍 غصه نخور ♥️