سلام منم رفتم سونو فقط ساک بارداری دیده شد گفت دو هفته دیگه بیا برای قلب ..بعد تو جواب نوشته من ۴هفته هستم ولی به حساب خودم با تاریخ پریود میشم ۵ هفته .. خیلی هم ویتامین داد امگا۳ و اینا برای شما هم اینجوری بوده؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام عزیزم، منم دوماه پیش آز دادم برای اولین بار، زده ۱.۷ هنوز نرفتم دکتر نمیدونم چه تفسیری داره منم تو نت زدم به نظر کم بود ولی فک کنم اونقدری بحرانی نیست، زیر یک در حال کم شدنه و اینکه تو اینجور موارد میگن حتما اقدام کنید، چند سال بعد ممکنه بارداری سخت بشه... سونو فولی رفتی تا حالا؟ میدونی هر ماه تخمک آزاد میشه؟ چندتا میشه؟
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
الهی امین عزیزم خدا از زبونت بشنوه😘🙏🏻منم همسرم یه جورایی شبیه شماس ولی میگه میگرن نیسدکترم رفت به ...
سردرد انواع مختلف داره بعضیا تنشی یا خوشهای هست ممکنه برای ایشون از اون نوعها باشه، منم دکتر مغز و اعصاب میرم گفت میگرنه، علایمش تهوع، سردرد یک طرفه، چشم درد و ... ست. من میگرن عصبی و هورمونی دارم، به جورایی به مسکن هم مقاوم شدم دیگه خوب نمیشم، حتی بعضی وقتا که شدیده میرم کلینیک سرم میزنم داخلش ضدتهوع و مسکن قوی میزنه بازم اروم نمیشه 🥲
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
سلام منم رفتم سونو فقط ساک بارداری دیده شد گفت دو هفته دیگه بیا برای قلب ..بعد تو جواب نوشته من ۴هفت ...
سلام عزیزم، مبارک باشه ♥️
تو ۴-۵ هفته قلب نشون داده نمیشه فقط ساک چک میشه که خدای نکرده خارج رحمی نباشه... قلب بعد از ۸-۹ هفته باز به نظرم بهت زود گفته ۶ هفته! ولی برو سونو ضرر نداره قلبم دیدی زودتر که چه بهتر ندیدی دوباره دو هفته بعدش میری، استرس اینو نگیر، اوایل یکم بارداری کند پیش میره ایشالله سه ماه اول رو رد کنی هرماه که میری سونو چیزای تازه میبینی سرعت رشد و حرکات جنین بیشتر میشه 😍 ایشالله که همه مراحل رو به راحتی و سلامت بگذرونی ✨
سلام منم رفتم سونو فقط ساک بارداری دیده شد گفت دو هفته دیگه بیا برای قلب ..بعد تو جواب نوشته من ۴هفت ...
درباره ویتامینها... منم ۴-۵ هفته رفتم دکتر بهم اکتیناتال داد، مولتی ویتامین روزانه بود گفت سه ماه اول فقط همینو روزی یکی بخورم داخلش همه ویتامینا بود، به نظرم یه دونه قرص بودنی راحتتره هم ساعتش رو تنظیم میکنی هم اوایل بارداری تهوع اذیت میکنه انواع دارو و ویتامین افزایشش میده، من مولتی رو بعد ناهار میخوردم! شما هم ببین چیا بهت داده تو نت بزن یا ببین رو دارو برات چی نوشته مثلا با غذا یا قبل غذا یا بعد غذا یا صبح و ظهر و عصر ننوشته؟ چون ساعات جذب ویتامینا مختلفه، بعضیاروباهم بخوری بهتر جذب میشه... تو نت سرچ کن چند تا سایت معتبر رو بخون یه میانگین بگیر برای خودت برنامه بزار که تو ساعت مشخص مصرف کنی جذبش بهتر میشه، بعضی ویتامین ها با شیر هم تداخل داره اونم چک کن.
درباره ویتامینها... منم ۴-۵ هفته رفتم دکتر بهم اکتیناتال داد، مولتی ویتامین روزانه بود گفت سه ماه ...
ممنونم الی جون به نظر خودمم زود گفته بیام حالا برم ببینم چی میشه ایشاله خیره..آره واقعا کاش یه قرص یود چون ای وی افی هم هستم هم آمپول زیاد دارم و هم قرص حالا این ویتامین ها هم هست..مثلا ویتامین دی رو روزی دوتا ۱۰۰۰ داده نکرده یکی ۲۰۰۰ بده😂
ممنونم الی جون به نظر خودمم زود گفته بیام حالا برم ببینم چی میشه ایشاله خیره..آره واقعا کاش یه قرص ی ...
عزیزم اره سخته، ادم همش فکرش مشغوله کدومو خورده کدومو نخورده، من سه ماهه دوم با اینکه مولتی پرگمام داشتم اضافه اهن و کلسیم و منیزیوم و دی داشتم، قرص تیرویید داشتم کلافه بودم که یکیش جا نمونه 😅 منم دارو خوردن برام سخته.. حالا ویزیتهای بعدی رفتی خواست مجدد دارو بده پیشنهاد بده ببین با توجه به شرایطتت موافق بود بهت مولتی بده، کلی مکمل خوب بارداری هست
چقدر بد😥انشالله ک خوب بشی هر چ زودتر آدم یه سردرد کوچیک میگیره حال و حوصله نداره و این ک دیگه خیلی ...
فک کنم اوایل شروع میگرن باشه، همون خواب تو جای ساکت و تاریک بهترینه، تا جایی که ممکنه از دوز پایین مسکن شروع کنید رفته رفته بدنش مقاوم نشه، من بدنم به مسکن خیلی مقاوم شده، استامینوفن، ژلوفن، نوافن اینا دیگه بهم اثر نداره، گاهی شده خوردم و ساعتها رانندگی کردم حتی تو جاده دریغ از یه خمیازه، ولی همسرم یه استامینوفن ساده میخوره انقد خوابآلود میشه! این نشون میده بدن من به دوزای پایین دیگه جواب نمیده و خدایی نکرده بعدا تو بیماریها و جراحیها کارم سخت میشه