2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519514 بازدید | 37306 پست
من این ماه هم منفی شدم پریودم امروز دقیقا سر موعد اومد 😓

🤦🏻‍♀️ خیلی اعصاب خردکنه.. پریود تو اقدام !!!

اما باز جای شکرش هست اگه قراره بیاد سر موقع بیاد مشکل دیگه به مشکلات اضافه نکنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر اینجا سوت و کور شده،بچه ها کسی نیست تازه زایمان کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟

آره اشکال نداره ایشالله همه مشغول خوشین 😍

هر از گاهی یه تایمی کم فعالیت میشن بچه‌ها دوباره با خبرای خوش میان، به اقدام جدی بیفتن یا مثبت بشن میان زودی ✨

بچه‌های تازه زایمان کرده دارن به نی‌نی‌هاشون میرسن معلومه نمیرسن بیان، کارشون داشتی؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آره اشکال نداره ایشالله همه مشغول خوشین 😍هر از گاهی یه تایمی کم فعالیت میشن بچه‌ها دوباره با خبرای ...

میخواستم بدونم اوضاعشون چطوره.سرپا شدن؟از پس کارای بچه بر میان؟

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزممم از الان نگرانی 🥹😍

چقد مونده به زایمانت؟ اوضاع خودت خوبه؟

عزیزممم از الان نگرانی 🥹😍چقد مونده به زایمانت؟ اوضاع خودت خوبه؟

استارتر عزیزم ،من تاپیکتو الان دیدم ،یخورده منو راهنمایی میکنی؟من اینماه کلومیفن و سینال زدم روز ۱۲ رفتم سونو فولیام ۱۸ بود هردوتا تخمدونام بعد دکتر بهم شیاف اکتوژست داد و امپول اچ سی جی ک یه دونه ۱۳ سیکل زدم ،حالا هرازگاهی کمرم و زیر دلم درد میکنه ۱۴ سیکلم 

خدای مهربونم نینیمو بزار توی دلم  
استارتر عزیزم ،من تاپیکتو الان دیدم ،یخورده منو راهنمایی میکنی؟من اینماه کلومیفن و سینال زدم روز ۱۲ ...

سلام عزیزم خوش اومدی ♥️

امیدوارم همین ماه با روند درمانی‌ای که دکتر برات در نظر گرفته مثبت شی، به علایمت توجه نکن... درد و انقباض طبیعیه تو اقدام مخصوصا انقد داروی محرک و هورمونی مصرف کردی، حتی ممکنه تو سیکلتم تفاوت پیش بیاره، از عوارض مصرف داروعه باید تا موعد صبر کنی، ایشالله پریود نشدی فردا صبحش بی‌بی چک بزن، امید به خدا که مثبت باشی 

استارتر عزیزم ،من تاپیکتو الان دیدم ،یخورده منو راهنمایی میکنی؟من اینماه کلومیفن و سینال زدم روز ۱۲ ...

سلام خانمی

خب حتما داره تخمک ازاد میشه برای همی درد داری چون امپول آزاد سازی زدی ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه تخمک

سلام عزیزم من هرروز میام چک میکنم ولی کسی پیغامی واسم نذاشته چراغ خاموش میام😅اوضاع من یکم روبراه شده سزارین هیچ دردو عوارضی نداشتم ولی معدم ویروسی شد بعد شقاق سینه گرفتم بیست روز درگیر بودم بعد افسردگی گرفتم همش گریه میکردم الانم درگیر بچمم تاالان چندتا دکتر بردم زردی داره خوب نشده هیدروسل داره گوشاشم مایع از تو شکمم مونده جمع‌ نشده تست شنواییش منفیه آنتی بیوتیک میخوره تا دوباره ببرم چکاپ😣

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️