من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم متاسفم برای تجربه تلخی که داشتی 💔منم بچهم رو از دست دادم درکت میکنم، شما چند هفته بودی؟علت س ...
واقعا ناراحت شدم برات خیلی حس بدیه.. هفت هفته بود که سقط شد... نه عزیزم هنوزمنتظرجواب ازمایشمم که بیاد علت سقطو بفهمم.... اگه اینجوریه که به ریسکش نمی ارزه واقعا تحمل اینک دوباره بچم سقط بشه رو ندارم
خانم ها من روز ۲۰ و ۲۱ سیکلم لکه بینی قهوه ای داشتم بعد دیگه قطع شد تا امروز که۲۳دورم بازم لکه بینی قهوه ای دارم دورهام بین ۲۸ تا ۳۰ روزه بنظرتون مشکل چیه؟تا بحال اینطوری نبودم همیشه چندساعت قبل پریود لک قهو های میشم بعد پریود میشم اینماه اینجوری شدم
واقعا ناراحت شدم برات خیلی حس بدیه.. هفت هفته بود که سقط شد... نه عزیزم هنوزمنتظرجواب ازمایشمم که بی ...
خوب میکنی حتما چک کن که خودت از دلنگرانی بیای بیرون، البته که یه سقط میگن موردی نداره اما خواستی برو تحت نظر پریناتالوژی.. من یکی از آشناهام یه سقط داشت، بعد دوتا بارداری بدون مشکل داشت، سقطهای هفتههای اول معمولا به دلیل ضعف نطفهست! اسپرم یا تخمک ضعیف بودنی لقاح درست نمیشه، نمیتونه قلب تشکیل بده یا رشد کنه، خوبه پیگیری اما نگرانی نداشته باش! بعد از معلوم شدن علت بدون استرس اقدام کن، دوس داشتی خودت و همسرت مکمل تقویت تخمک و اسپرم هم بخورید، حتما این سری به بهترین شکل پیش میره ♥️✨
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
انشاالله... خیلی دلم دوقلو یاچندقلو میخواد اما خیلی بدنم ضعیفه 23 سالمه و وزنم 38کیلوعه.. الان میخوا ...
سنی نداری که استرس نداشته باش، ایشالله یکم خودت رو تقویت کنی هر موقع که صلاح بود نینی دار میشی، دوقلو یا چندقلویی معمولا ارثیه اگه داشته باشین تو فامیل احتمالش بالاتر میره اگه نه شانسیه، امید به خدا هرچی خیره برات همون پیش بیاد
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
خانم ها من روز ۲۰ و ۲۱ سیکلم لکه بینی قهوه ای داشتم بعد دیگه قطع شد تا امروز که۲۳دورم بازم لکه بینی ...
علت لکهبینی خیلی عوامل مختلفی داره به نظر من برو حتما دکتر سونو بشی، اگه سونو واژینال هم بری که چه بهتر ممکنه خدایی نکرده پولیپ، کیست، آندومتریوز یا فیبروم باشه... همه این مسائل باعث لکهبینی بین دوره میشه! چون لک لانه گزینی از ۲۵ اینا به بعد میشه معمولا.. چون شما هم ۲۰ هم ۲۳ داشتی به نظرم خیلی زوده برای لانهگزینی احتمالا مورد دیگهای باشه... برای اینکه مطمئن باشی بارداری یا نه تا موعدت صبر کن، روزای لکهبینی رو هم دقیق یادداشت کن، اگه باردار بودی که خداروشکر، اگه نبودی بعد موعد برو دکتر هم سونو شی هم علت لکهبینیت رو دکتر بگه ممکنه احتیاج به مصرف دارو داشته باشی.