2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ...

عزیزمممم ♥️ به به مبارک باشه 😍😍😍

ایشالله به سلامتی و خوشی بغل بگیریش ✨

ایشالله فردا هم سونو عالی باشه و تا آخرش همه چی عالی پیش بره 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان واسه منم دعاکنید شوهرم راضی بشه منم دومی بیارم.خیلی ارزو دارم دومی بیارم بچمم هی میگه ...

سلام عزیزم ♥️ ایشالله شرایطتون جور بشه و دوباره مامان بشی 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم ان شالله. واسم دعاکن تا عید دامنم دوباره سبز بشه.

الهی آمین ✨

الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ...

الهی شکر عزیزم انشالله ک سونوتم خوبه‌‌..برای ما هم دعا کن طعم مامان شدنو بچشیم

سلام عزیزم ♥️ سلامتی... من هیچ منتظر 🥲میگرنامم شدید شده نمیدونم بخوام اقدام کدوم چه به روزم میاد، د ...

سلامت باشی❤️برای میگرنت درمان کاملی نیست ینی؟

ممکنه بخاطر میگرنت تخمک ازاد نشه؟!

انشالله ک هر چ زودتر بهبود پیدا کنی و خبر مثبت شدنتو همینجا اعلام کنی عزیزم

منم سلامتی تازه پری تموم شده.منتظرم چند روز دیگه برم سونو ببینم کیسته اب شده  ک اقدام کنم

بهت تبریک میگم امیدوارم بسلامتی این دوران رو طی کنی

رفتی سونوگرافی؟

سلامت باشی❤️برای میگرنت درمان کاملی نیست ینی؟ممکنه بخاطر میگرنت تخمک ازاد نشه؟!انشالله ک هر چ زودتر ...

نه میگرن درمان درست حسابی نداره، یکم که فکرم مشغول‌تر باشه بیشتر میاد سراغم، بدیش اینه با مسکن اروم نمیشه!

به سلامتی برو ایشالله کامل برطرف شده 😍 

بعدش بری برای اقدام و با نتیجه مثبت بیای 😍

نه میگرن درمان درست حسابی نداره، یکم که فکرم مشغول‌تر باشه بیشتر میاد سراغم، بدیش اینه با مسکن اروم ...

الهی امین عزیزم خدا از زبونت بشنوه😘🙏🏻

منم همسرم یه جورایی شبیه شماس ولی میگه میگرن نیس

دکترم رفت بهش چند تای قرص داد بهتر شد اما کامل نه

یهو بخاطر یه سری مسائل و استرس و چیزای دیگه سردرد میگیره باید بخوابه فقط تا خوب بشه