2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518689 بازدید | 37276 پست
سلام عزیزم سنو دادی؟انشاالله که سنوت خوب بوده 😍

اره عزيزم خداروشكر خوب بود قلبشم تشكيل شده بود فقط گفر مايع ازاد زياد داري كه هفته بعدم بيادببينم دليلش چيه يكم نگران اين شدم فقط وگرنه بقيش خوب بود

خیلی زود ازمایش دادی بعد از موعد لااقل ازمایش و تست بزنی دقیق تره .همیشه هم تخمک ازاد نمیشه اگ انداز ...

آخه یکی از دوست هام گفت من رابطه محافظت نشده داشتم بعد یه هفته رفتم آزمایش دادم مثبت بود اگر لقلح اتفاق افتاده باشه مثبت میشه بعد یه هفته 

منم دیگه استرس اذیتم میکردم رفتم که حداقل استرسم تمام شه 

الان استرس ندارم ولی دوباره غم و غصه احاطه ام کرده 🤣😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن حداقل ۱۱ روز بعد از تخمک گذاری باید تست بزنی خیلی زود رفتی ازمایش

اره می‌دونم فقط چون دوست گفت که یک هفته بعد هم مشخصه اگر گرفته باشه رفتم که استرس تموم شه الان استرسم تموم شد عزای جواب منفی گرفتم 🥲

اره می‌دونم فقط چون دوست گفت که یک هفته بعد هم مشخصه اگر گرفته باشه رفتم که استرس تموم شه الان استرس ...

ببين اصلا زود نرو ازمايش اينجوري همون استرست كار و خراب ميكنه سرتو گرم كن هرچي كمتر بهش فكر كني بهتره بخدا

ببين اصلا زود نرو ازمايش اينجوري همون استرست كار و خراب ميكنه سرتو گرم كن هرچي كمتر بهش فكر كني بهتر ...

اره عزیزم راست میگی ولی متاسفانه نمیتونم آدم قویی نیستم برای کنترل فکرم 

ايشالله تو نت زدم يه سريا نوشتن خارج رحمي يه سريا عفونت خود دكترم گفت هفته بعد شنبه باز بيا يه چك كن ...

امید به خدا اگر قسمتت باشه هیچی نمیشه منم از ته قلب برات دعا میکنم و اینجا برات نذر میدم انشالله مشکلی نیست

اره عزيزم خداروشكر خوب بود قلبشم تشكيل شده بود فقط گفر مايع ازاد زياد داري كه هفته بعدم بيادببينم دل ...

خداروشکر😍، نگران نباش احتمالا چون اوایل بارداری هستی، بعد ازبین میره، انشاالله سنو بعدی اوک باشه

تقریبا دوساله اقدامم یبار سقط ۵ هفته داشتم.ماه اول لتروزول داد ماه دو لتروزول و اچ سی جی کلومفین داد ...

نمیدونم راستش روند داروهای هورمونی رو که هرچند وقت باید استراحت بدی، ولی وقتی مصرف داری حتما تحت نظر دکتر باش برار خودش روند درمانی رو پیش بره، با توجه به پرونده‌ت و میران دور هورمونی که داده خودش بهت برنامه میده که چند ماه مصرف کنی... ایشالله با همین داروها به زودی مثبت میشی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام بچه ها خوبید ✨منم تمروز با دو روز زودتر پریود شدم🥲روز ۲۵سیکلم بود امروز اما زودتر شدم نمیدونم ...

سلام عزیزم ♥️

ایشالله ماه‌ بعدی دیگه پریود نمیشی 🥲 و مثبت میشی 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آخه یکی از دوست هام گفت من رابطه محافظت نشده داشتم بعد یه هفته رفتم آزمایش دادم مثبت بود اگر لقلح ات ...

😂🤦🏻‍♀️ الان یه مشکل کم شد یکی اضاف شد

خب شاید دوستت یه هفته بعد موعدش آز داده.

همه بدنا ک مثل هم نیستن عزیزم یکی زود میشه یکی دیر ک با ده تا تستم مشخص نمیشه حتی برای بعضیا با این ک باردارن اما ازمایششون هم منفیه 

اره عزیزم راست میگی ولی متاسفانه نمیتونم آدم قویی نیستم برای کنترل فکرم

ببين بخدا من بدتر بودم هنوز پريود نشده بودم بيبي ميزاشتم استرسي داشتم باور كن اين ماه چون مسافرتم رفته بودم اصلا بهش فك نكردم ذهنمو خالي كرده بودم ازش

من زومبا رفتم خيلي تو روحيم تاثير داشت

يه كلاس ووزش كه دوست داري برو كار هنري كن ذهنتو ازاد كن ميشه