2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
خانما من پریود شدم🥲خوبه باز شدم حداقل منتظرم نذاشت خیلی…

ایشالله که تو بهترین زمان و خیلی زود مثبت شی 🥲♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ایشالله که تو بهترین زمان و خیلی زود مثبت شی 🥲♥️✨

ممنونم الی جون💓🙏نمیدونم چرا با شرایط خوب نمیشه بازم🥹اسپرم خوب حرکتش عاالی ،فولیکول خوب و ازاد شده 🤦🏻‍♀️بازم نمیشه عجیبه….حالا قرص اوابوست دارم میخورم ببینم چی میشه انشالله نتیجه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم الی جون💓🙏نمیدونم چرا با شرایط خوب نمیشه بازم🥹اسپرم خوب حرکتش عاالی ،فولیکول خوب و ازاد شده ...

میگن تو شرایطی که صددرصد دو طرف سالم باشن تو هر اقدام شانس بارداری ۲۰-۳۰ درصده انگار! اصلا به ایناش فکر نکن، خداروشکر که سالمید .. نگرانی برای زمان مشکله! بلاخره میشه حتما ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنون عزیزم فقط میشه بگی برای چه کاری رفتین پیشش چون من میخوام جواب پاتولوژی ببرم پیشش میخوام ببینم ...

من واس کولپوسکوپی رفتم پیشش که نمونه هم گرفت ازم بردم پیشش نشون دادم

این نیز بگذرد....
عزیزم تو هنوز تو دوره تخمک گذاریت هستی ممکنه درد ها بخاطر تخمک گذاریت باشه. ولی در کل دکتر من میگفت ...

نه من دوره ي تخمكگذاريم رو دكتر مشخص كرد و ٣ بار يك روز دريميون اقدام كرديم و با سنو فلوكول هام رو ديد و گفت تا چه روزي اقدام بكن 

٢٧ مرداد ١٤ پريودم بود كه قبل و بعدش اقدام داشتم 

نه من دوره ي تخمكگذاريم رو دكتر مشخص كرد و ٣ بار يك روز دريميون اقدام كرديم و با سنو فلوكول هام رو د ...

یعنی امروز ۲۲ دوره‌ای؟ پس چطور میگی ۱۲ روز مونده به موعدت؟ دوره‌ت ۳۴ روز میشه اینجوری! مدتش طولانیه؟! 

حالا من بچه کوچیک دارم مدام بلندش میکنم باردار بشم نمیمونه برام نمیدونم چکار کنم سنمم بالاس باید زودتر باردار شم مطمئنم این ماه باردار بودم ولی پری اومد 

خدایا خیلی شکرت   
نه من دوره ي تخمكگذاريم رو دكتر مشخص كرد و ٣ بار يك روز دريميون اقدام كرديم و با سنو فلوكول هام رو د ...

منم همینکار رو میکرد دکتر. ولی طبق تجربه و کیت متوجه شدم انگار تخمکم دیرتر از زمان آمپول آزاد میشد. برا همین تا بیست و دوم سیکل ادامه میدادم اقدام رو. 

حالا من بچه کوچیک دارم مدام بلندش میکنم باردار بشم نمیمونه برام نمیدونم چکار کنم سنمم بالاس باید زود ...

منم بچه مو بغل میکردم اوایل. الان دیگه نه. اگه امکانش رو داری باید اول مستقلش کنی که خیلی بهت وابسته نباشه.بعد برای بارداری اقدام کنی. یا یکی کمکت باشه

سلام دوستان خوبید ؟

من پریروز دوبار ترشح زیاد ولی با رنگ طبیعی داشتم ترسیدم مال باز شدن دهانه رحم باشه دیگه دیروز رفتم سونو خدارو شکر زد سرویکس بسته . وزنشم خوب بود ماشاالله 😍۲۶۵۰🧿 

اما بچه پرررروووو همچنان بریچ بود 😐🫤

به دکتر گفتم ممکنه بچرخه گفت اگر بخواد بچرخه فضا داره هنوز برای چرخیدن ، میگم خوووب بچه یکم حرکتای مفید بزن آخه 😏😂

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
سلام دوستان خوبید ؟من پریروز دوبار ترشح زیاد ولی با رنگ طبیعی داشتم ترسیدم مال باز شدن دهانه رحم باش ...

سلام روشا جون چند هفته رفتی که ۲۶۵۰ بود؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️