2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520991 بازدید | 37363 پست
واای میبینی الی جون😣🥺کاش حداقل درست حسابی میومد ماه های پیش میومد راحتتر بودم تا اینجوری🤦🏻‍♀️حال ...

خیره ایشالله.. از ته دلم از خدا میخوام مثبت باشی 🤲♥️ اما نشدم ناامید نشو، ایشالله که خبری از پریود نمیشه و چند روز دیگه بی‌بی چکت دوتا خط قرمز پرررررنگ میفته 😍 اما نشدم لابد وقتش نبوده، ایشالله که هر موقع مثبت شدی بهترین زمانش باشه با نتیجه عالی، سروقت و سلامت بیاد بغلت ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خیره ایشالله.. از ته دلم از خدا میخوام مثبت باشی 🤲♥️ اما نشدم ناامید نشو، ایشالله که خبری از پریود ...

قربونت بشم عزیزمی ممنونم از دعای خیرت فدات شم انشالله خودتم وقتی اقدام میکنی اصلا اصلا اذیت نشی و به راحتی باردار شی ♥️و نی نی نازتو سالم بغل کنی 😍سلامت باشی عزیزم💕🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من امروز موعدم بودم هنوز پریود نشدم یعنی میدونید چی شد عصر ی چیزی مثل نخ ی تیکه کوچیک‌بود ازم ...

رویا جون میخوام یکم دعوات کنم. چرا فشار میدی آخه. بیخیال باش اگه.قرار باشه پریود شی خودش میاد دیگه. فشار چیه آخه. اگه انشالله باردار باشی هم برات خطر داره. تو میگی که بیخیالی ولی همه این چیزا نشون میده بیخیال نیستی. 

بنظرم یکاری کن 

اگه تاریخای پریودت رو یادت هست همه رو بنویس ببین توی یکسال اخیر میانگین دوره ت چند روزه بوده. منم دو سال اخیر خیلی پریودام بهم ریخت. البته ما میگیم بهم ریختگی وگرنه دکترا به زیر ده روز عقب جلو شدن نمیگن بهم ریختگی. این یکی دو روز دیگه خیلی طبیعیه. بیخیالش شو بزار چند روز بگذره. اینجوری پریود بشی هم اذیت میشی. 

قربونت بشم عزیزمی ممنونم از دعای خیرت فدات شم انشالله خودتم وقتی اقدام میکنی اصلا اصلا اذیت نشی و به ...

الهی آمین ✨😍 ایشالله برای همگی.. اول از همه خودت که خیلی وقته منتظری ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

سلام دوستان خوبيد 

يه سئوال داشتم 

من اقدامم و منتظرم هنوز زمان دارم تا پريودي ١٢ روز

ماه دوم اقدامم 

من گاهي تخمدان هام تير ميكشه 

اين نشونه ي اينه كه باردار نيستم يا ربط نداره ؟

سلام دوستان خوبيد يه سئوال داشتم من اقدامم و منتظرم هنوز زمان دارم تا پريودي ١٢ روز ماه دوم اقدامم م ...

عزیزم تو هنوز تو دوره تخمک گذاریت هستی ممکنه درد ها بخاطر تخمک گذاریت باشه. ولی در کل دکتر من میگفت ایم دردهای وسط دوره نشونه اینه که تخمدان ها داره کارشو خوب انجام میده. بارداریت الان مشخص نمیشه

سلام دوستان خوبيد يه سئوال داشتم من اقدامم و منتظرم هنوز زمان دارم تا پريودي ١٢ روز ماه دوم اقدامم م ...

سلام عزیزم، دوره‌هات چند روزه‌ست؟

روژان جون درست میگه احتمالا حوالی تخمک‌گذاری هستی باید الانا اقدام کنی، اقدامات تموم شده؟ از روز چند شروع کردی؟

کلا تو اقدام درد، انقباض و حالات متفاوتی قراره تجربه کنی، سیستم بدنت و دوره‌ت هم ممکنه متفاوت‌تر از همیشه باشه، و حتی بهم بریزه... خیلی دنبال علایم و نشونه‌ها نباش بزار بدن کار خودشو کنه، حتی ممکنه تو هر دوره حالاتت تغییر کنه... ایشالله که خیلی زود باردار میشی ♥️ اما اگه خدای نکرده نشدی و چند ماه تو اقدام بمونی خودت دستت میاد و دیگه توجهی بهشون نمیکنی! سعی کن فقط آرامش داشته باشی، استرس و روزشماری برای بارداری تاثیر معکوس میزاره و به تاخیر میندازتش!

آره واقعا اونا هربار بعد اقدام امیدوارنمخصوصا اگه ایراد از طرف اونا باشههمسرم من دارو میخوره ضعیفه ی ...

من همسرم هنوز ازمایشی نداده ولی خودم مکمل تقویتی خریدم براش میخوره

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
همسرم که همیشه مولتی ویتامین رو مصرف میکرد. یه دوره هم اوومید خورده بودولی اون ماه من از سه ماه قبلش ...

من همسرم چند وقته بهش فرتیل آید مردان میدم بخوره ، خودمم اوبوست کیوتن و اینوفولیک میخورم . هر ماه لتروزول تنها میخوردم این ماه همراه باهاش کلومیفن هم خوردم  

همسرم که همیشه مولتی ویتامین رو مصرف میکرد. یه دوره هم اوومید خورده بودولی اون ماه من از سه ماه قبلش ...

من لاغرم اگ وزن کم کنم ازم فقط یه خاطره میمونه😂😂