2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520990 بازدید | 37363 پست
سلام خوبید همگی ؟بچه ها من امروز ۱۵روز هست از امپول ازاد سازیم میگذره !چند روز بعد تزریق پریود میشیم ...

سلام عزیزم همون سر تایم باید بشی، ولی یکم بهم ریختگی داشتی تا سی روز بود کی بود آخرین بار همونجوری موعدت رو در نظر بگیر نشد ایشالله ‌تست میزنی و مثبت میشی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم همون سر تایم باید بشی، ولی یکم بهم ریختگی داشتی تا سی روز بود کی بود آخرین بار همونجوری م ...

نه دیگه دوماه بود کلا سر سر تایم‌میشدم حتی ی روزم اینور اونور نمیشد ،دکترمم گفت تا ۱هفته تاخیر به هم ریختگی حساب نمیشه که منم اون بکی دوبار ۴روز بودتاخیرام ولی ماه پیش دقیقا سر موعد شدم🫢اگه سر موعد باشه باید فردا بشم ،بی ادبی سینه هام خیلی سنگین شدن ولی همیشه همینجوری میشه موقع پریودم😂و اینکه دیروز دردای پریودی داشتم مه حتی رفتم بیرون نوار گذاشتم از ترسم ولی امروز باز اصلا درد نداشتم🫢چی بگم ببینم‌تا فردا چی پیش میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه دوماه بود کلا سر سر تایم‌میشدم حتی ی روزم اینور اونور نمیشد ،دکترمم گفت تا ۱هفته تاخیر به هم ...

واقعا این علائم بارداری و پریود که مثل همه خیلی بده 🙄 هیچی نمیشه راجع‌بهشون گفت؛ امید به خدا که پریود نشی و مثبت شب ایشالله 🤲♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
واقعا این علائم بارداری و پریود که مثل همه خیلی بده 🙄 هیچی نمیشه راجع‌بهشون گفت؛ امید به خدا که پری ...

اصلا به فکر مثبت شدن نیستم ولی واقعا😂شک ندارم پریود میشم حالا مثبتم اگرررر شد دیگه چه بهتر🫢ولی علایمم دقیقا مثل پریودیام هست به قول شما مثل هم هست ولی کاش زودتر بشم اگه میخاد بشم تا فردا دیگه خیالم راحت شه🥲

اصلا به فکر مثبت شدن نیستم ولی واقعا😂شک ندارم پریود میشم حالا مثبتم اگرررر شد دیگه چه بهتر🫢ولی علا ...

منم تو اقدام بودن میگفتم اگه میخواد بیاد سرموقع بیاد فقط، با تاخیر هی شک میکنی میاد نمیاد! ازونورم کلا بدن بهم میریزه اعصاب خردیه !! 😭 ایشالله که مثبت میشی ♥️

منم تو اقدام بودن میگفتم اگه میخواد بیاد سرموقع بیاد فقط، با تاخیر هی شک میکنی میاد نمیاد! ازونورم ک ...

اره واقعا ادم سر موعد بشه خودش ی  نعمته حتی ۱روزم دیر نشه الکی ادم بخواد شک کنه خیلی بدتره اونجوری🥲

شوهرم آزو اسپرم خودم تنبلی۱ای یو ای و ۳ تا ای وی اف و دو تا سقط

ای بابا پس حسابی درگیر درمان بودی 🥲 بعد این همه سختی باردار شدی چرا سقط شد؟ تو هفته‌های پایین بوده؟ احتمالا به خاطر ضعیف بودن اسپرم بوده! ایشالله خیلی زود به بارداری راحت و بی‌دردسر رو تجربه کنی و یه نی‌نی سالم بغل بگیری ♥️ ناامید نشو یکی از آشناها بعد از پونزده سال باردار شد، اون بنده‌ خدا هم کلی آی‌یوآی و آی‌وی‌اف کرد، چندتا سقط هم داشت، هم هفته‌های پایین.. هم پنج/شش ماهگی! اما بعد خدا یه بچه سالم و قشنگ بهش داد، الانم بزرگ شده 😍

ای بابا پس حسابی درگیر درمان بودی 🥲 بعد این همه سختی باردار شدی چرا سقط شد؟ تو هفته‌های پایین بوده؟ ...

اولین ای وی افم مثبت شد متاسفانه یکی از دو تا جنین داخل رحم تشکیل شد و اون داخل رحمی هم سقط شد

ای بابا پس حسابی درگیر درمان بودی 🥲 بعد این همه سختی باردار شدی چرا سقط شد؟ تو هفته‌های پایین بوده؟ ...

اولین ای وی افم مثبت شد متاسفانه یکی از دو تا جنین خارج رحم تشکیل شد و اون داخل رحمی هم سقط شد

اولین ای وی افم مثبت شد متاسفانه یکی از دو تا جنین داخل رحم تشکیل شد و اون داخل رحمی هم سقط شد

متاسفم عزیزم 🥲 تجربه‌های تلخی داشتی... امید به خدا تو بهترین زمان سورپرایز شی و یه نی‌نی سالم رو بغل بگیری 🤲♥️

من شک دارم که عفونت دارم یا نه اخه ترشح پنیری ندارم اینم معاینه کرده انگشت کرده ترشح چسبیده میگه عفو ...

من خیلی خارش داشتم ترشحاتم هم خیلی معذرت میخوام سبز رنگ شده بود. دیگه سریع رفتم دکتر دارو گرفتم. حالا باز ضرری نداره دکتر خودت چکت کنه ولی احتمال زیاد همونه که خودت میگی و سرما بوده علتش

سلام نه عزیزم کسی رو نمیشناسم 🥲یه دکتری رو که تعریف میکردن میشناختن، اقوام رفتن پیشش خیلی بد بود تا ...

سلام ممنون الی جان، عمل انجام دادم هیستروسکوپی شدم برای جواب پاتولوژی دنبال دکترآنکولوژ هسم 

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
سلام عزیزم من پیش دکتر نادره بهتاش رفتم کارش خیلی خوبه با تجربس و یه ارامش خوبی داره

ممنون عزیزم فقط میشه بگی برای چه کاری رفتین پیشش 

چون من میخوام جواب پاتولوژی ببرم پیشش میخوام ببینم تشخیصش چجوریه 

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
خیلی متاسفم عزیزمدرک میکنم چقدر نا امید کننده ست ولی بالاخره اتفاق میفته برات. به این فک کن که یک ما ...

ممنونم عزیزم . من واقعن خیلی کم اوردم 😭 حس میکنم هیچ وقت نمیشه 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️