2777
2789

با وجود بدبختیا و مشکلات تون چجوری تمرکز میکنید؟میشه راه حل هاتو بگید؟چجوری تمرکز میکنید با وجود مشکلات تون

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا برا کنکورم خودمو وفق دادم با سرصداها  مشکلاتم باعث شد بگم درس نخونی همینیه که هس

الان ولی برا دانشگاه گاهی مقاومت عجیبی میکنم برا فهمیدن😂🥲

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

نفس عمیق ، فکر به اینکه این مشکلات تموم میشه اما درس من هست ، کلا من اول به مشکلاتم فکر میکنم حل میکنم بعد میرم درس میخونم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

راستش من بخاطر اینکه نمیتونم تمرکز کنم درس نمیخونم

همه مون مشکل مون همینه ولی بعضیا با وجود اینا هم باز میتونن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو تایم کنکور فکر میکردم اگه قبول نشم دیگه بابام پول نمیده برم آزاد تا آخر عمر دیپلم باقی می مونم زندگی که آرزوم بود همسر اینا که آرزوم داشتم به دست نمیاد

بعد تو دانشگاه گفتم غم داری همه دارن خب الان به چشم یک خانم نگاهت میکنن فردا همین استادان بهت کار میدن فردا همین دختر پسرای دانشگاه دوستتان سعی کن نمره هات بالا باشه سعی کن آخر ایندت بسازی 

تهش خیلی سختی کشیدم شب بیداری با دعوا خانواده با شوهرم ولی تهش به مقصودم نزدیکم تو مریضی حال خوب وبد تلاش کردم

نفس عمیق ، فکر به اینکه این مشکلات تموم میشه اما درس من هست ، کلا من اول به مشکلاتم فکر میکنم حل میک ...

آخه بعضی چیزا رو که ما نمی‌تونیم کنترل یا حل کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه بعضی چیزا رو که ما نمی‌تونیم کنترل یا حل کنیم

غصه اش هم بخوریم فایده نداره ، درسم میمونه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگر اون مشکل قابل حل باشه اول حلش میکنم

اگر نه خب کاری از دستم برنمیاد دیگه بشینم غصه بخورم چی بشه

یه کم مدیتیشن میکنم بعد شروع میکنم به خوندن

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اگر اون مشکل قابل حل باشه اول حلش میکنماگر نه خب کاری از دستم برنمیاد دیگه بشینم غصه بخورم چی بشهیه ...

منطقی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو تایم کنکور فکر میکردم اگه قبول نشم دیگه بابام پول نمیده برم آزاد تا آخر عمر دیپلم باقی می مونم زن ...

بهترین کار و کردی همین درس که ارزش داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40