2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520814 بازدید | 37360 پست

بچه ها سلام 

دوستان من امروز ۱۷ پریودم از صبح که از خواب بیدار شدم دلم درد میکنه کمرم وحشتناک درد میکنه یعنی از چی میتونه باشه🥴🥴

زیر دل کجا میشه؟؟ چقدر زیر ناف میشه؟

من الان بیشتر دردم ۴انگشت بالای عمل سزارینم هست که به سمت تخمدونامم بعضی وقتا میکشه . نمیدونم مال روده هامه یا رحم و تخمدانم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها سلام  دوستان من امروز ۱۷ پریودم از صبح که از خواب بیدار شدم دلم درد میکنه کمرم وحشتناک ...

شاید امروز تخمکت آزاد شده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شاید امروز تخمکت آزاد شده

نمیدونم به خدا چون این دل درد رو روز ۱۲ و ۱۳ پریود هم داشتم با خودم گفتم شاید به خاطر این هست که این دو روز اقدام داشتم ولی دیروز و امروز هیچ کاری نکردم ولی اینجوری درد داشتم . خودم که حس میکنم روده هامه . ولی ته کمرم چرا درد میکرده دیگه خدا داند

نمیدونم به خدا چون این دل درد رو روز ۱۲ و ۱۳ پریود هم داشتم با خودم گفتم شاید به خاطر این هست که این ...

اینا همه حساسیت ها ی اقدامه. منم این ماه یکی دوتا اقدام بیشتر نداشتم ولی همش ابن دردا رو دارم. یه سره قسمت چپ و راستم درد میکنه. زیر دلمم همینطور. اوایل فک میکردم یه چیزایی داره اتفاق میفته برا بارداری ولی الان دیگه شده روتین بدنم😐بیخیال باش

سلام خانم های اقدامی عزیزم،من ۴ماهه اقدامم دوره های ۲۸ روزه داشتم منظم،این ماه ۳روز عقب انداختم برای بار اول وبعد پریود شدم،امروز سومین روز پریودیمه،کیت خریدم این ماه استفاده کنم اما این ماه بعد ۳۱ روز پریود شدم از چه زمانی کیت بزنم؟دوره ۲۸روزهرو حساب کنم یا ۳۱روز این ماه رو؟!!

من اکروز میشه روز ۴پریودیم ولی از دیروز که روز ۳بود کلا پریودم قطع شد…چرا اخه؟

سلام عزیزم احتمالا بخاطر تغییر فصله منم پریودیم کوتاهو کم خون بود

من یه چیز دیگه کشف کردم تابستونا دوره هام ۲۵ روزست زمستون ۲۸ روزه😂ولی تخمک گذاریم وسطای سیکله روز سیزده چهارده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من اکروز میشه روز ۴پریودیم ولی از دیروز که روز ۳بود کلا پریودم قطع شد…چرا اخه؟

سلام

دوفاستون میخوری با گلوکوفاژ؟

علائم، علائم تنبلی تخمدان هست. فقط میتونم بگم باید اصلاح سبک زندگی کنی، قند و شکر حذف کن، قبل اینکه کیست بزنی. روزانه نیم ساعت پیاده روی تند انجام بده. لعنتی تنبلی تخمدان منشا روانی و طبع سرد هست. روح و روان ات رو آرامش بده با هر کاری که آرومت میکنه. استرس بچه دار شدن، بی تاثیر نیست.