2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520668 بازدید | 37359 پست
بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره … مگه میشه این‌همه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا ...

نههههه.. باورم نمیشه 🥲 من گفتم حتما بارداری 😭

کاش آدم وقتی قراره مثبت نشه.. نه تاخیر کنه نه بی‌بی هاله بندازه.. خیلی بده خیلی‌ ی‌ی‌ی‌ی‌ی !! میدونم منم این روزا رو کشیدم! و خواهم کشید! دوباره! واقعا اعصاب خورد کنه!! اه حالم خیلی گرفته شد! خودت الان چه حالی 🤦🏻‍♀️ چی بگم.. فقط میتونم برات دعا کنم خیلی زود مثبت شی بی دردسر و هاله و کاذب! یه بی‌لی دو خط پرررررنگ قسمتت شه الهی 🤲✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانما من تا امروز سه روز تاخیر داشتم صبح خیلی عذر میخام موقع خشک کردن ی لکه خون خیلی کمرنگ دیدم ...

اگه بی‌بی چک داری بد نیست بزنی! سه روز خوبه اما ممکنه باز دقیق نشون نده! گاهی لقاح دیر میشه یه هفته ده روز بعد موعد نشون میده! اگه میتونی هم صبر کنی وایسا ببین همون یه لک بود یا خونریزی میکنی.. اگه خونریزی باشه که پریوده (که تو اقدام بهم ریخته) اگه همین لک یا لک های مشابه بود میشه شک کرد چند روز بعد اکه خونریزی نداشتی میتونی بری آز بتا بدی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره … مگه میشه این‌همه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا ...

☹️☹️عزیزم من با اون هاله ای که دیدم گفتم رویا هم رفت تو لیست باردارا از قدیمیا فقط من موندم😫خیلی بده هم تاخیر هم هاله داشتی 

امیدوارم این ماه باردار شی فک کنم دیگه باید بیخیال شیم هروقت گرفت خوش اومد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام من ۹روز تا موعدم مونده البته پریود نامنظم دارم و معمولاً یک هفته عقب میندازم

امروز تست وایتکس گرفتم کف کرد و کفش هم داشت بیشتر میشد البته چون سرماخوردم آب پرتقال هم خورده بودم

سه ماهه اقدامم

به نظرتون امکانش هست مامان بشم 🥺

اگه بی‌بی چک داری بد نیست بزنی! سه روز خوبه اما ممکنه باز دقیق نشون نده! گاهی لقاح دیر میشه یه هفته ...

گلی حوصله بی بی چک ندارم انقدر منفی شده و یا دیدم واسه دوستام مثبت شده بعد پریود شدن دگ اعصابشو ندارم فعلا که همون ی قطره بود از دیروز صبح تا الان اگر تا چند روز دگ هم نیومد میرم آزمایش

🌸

سلام من ۹روز تا موعدم مونده البته پریود نامنظم دارم و معمولاً یک هفته عقب میندازم امروز تست وایت ...

ایشالله که مثبتی.. ❤️

راستش من به این تست‌ها اعتمادی ندارم، امتحان نکردم تا حالا واسه همین نمیتونم نظری بدم؛ بی‌بی‌چک درست کار نمیکنه چه  برسه به اینا 🤭 ولی چون پریودت نامنظمه به نظرم اگه برای چکاو نرفتی دکتر، برو و تحت نظر باش.. هم سونو و آز بده، هم اگه لازم شد دارو برای تنظیم دوره‌ت بگیر، دوره هرچی منظم‌تر! زمان تخمک‌گذاری مشخص‌تر! احتمال بارداری بیشتر ✌️

گلی حوصله بی بی چک ندارم انقدر منفی شده و یا دیدم واسه دوستام مثبت شده بعد پریود شدن دگ اعصابشو ندار ...

خب پس راه‌حل صبر رو باید پیش بگیری.. 🤭

ایشالله که مثبتی و دیگه خبری از لک و خونریزی نمیشه میری برای یه بتای بالا 🤲✨❤️

وای رویا. من خیلی خسته بودم فقط اومدم ببینم تو خبر از بارداریت داده باشی. مطمئن بودم مثبتی. امیدوار شده بودم به وضعیت خودم هم😔😔😔بازم هرچی خیرت هست انشالله پیش بیاد. 😔😔😔

اخه من الان چیکار کنم☹☹☹ الان چه وقت مریض شدن شوهره 😫😫

امروز روز ۱۶ پریودم فقط روز ۱۳ و ۱۲ اقدام داشتم . نمیدونمم تخمک گذاریم کی هست چون علامتی ندارم هیچ وقت. خیر سرم گفتم امشب هم اقدام کنم که شوهر مریض با کلی دارو اومد خونه🥴🥴🥺🥺

دوستان منم این ماه یک بار اقدام داشتم البته پریود نامنظمی دارم و الآن ۴۰ روزه پریود نشدم وخیلی دلم میخواد زود پریود بشم واز ماه دیگه جدی اقدام کنم. تنبلی تخمدان دارم وخیلی زیاد دوست دارم سریع باردار بشم برام دعا کنید