2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم

144 بازدید | 8 پست

دوستان من حدودا یک سال شایدم دو ساله نمیتونم آیندرو تصور کنم. حس میکنم تموم میشه یا اینده ای وجود نداره.این چه تصوریه تو ذهنم. مثلا اونروز خالم میگفت دخترم بزرگ شه، داشتم فکر میکردم با خودم مگه این بزرگ شه دنیا هست هنوز😶یا مثلا بچه دار شدن خودمم نمیتونم قطعی بهش فکر کنم. بنظرتون باید برم پیش روانپزشکی چیزی؟ یا مسئله جدی ای نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هممون همینیم من هرروز فکر میکنم چطوری بااین ویروسا هنوز زنده اییم دوسال پیش زد به مغزم کرونا بدون سابقه تشنج کردم .این ویروسم الان ۸ روز میگذره ازمریضیم سینم خس خس میکنه نفسم بالانمیاد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بااین گرونیا ومریضیا انصافا الان اکثرمون تو خورد وخوراک حتی نمیتونیم عین سابق خرید کنیم تو خورد وخوراک اکثرا موندن الان تغذیه هاضعیف شده رنگ ندارن آدما ازکمخونی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست