2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519539 بازدید | 37307 پست

رویا جونی

اگه سختت نیست برو خیالت راحت شه.. اگه نه وایسا هفته بعد بعد بی‌بی چک برو! ضرری که نداره آزمایش.. اگه خودت دوس داری بری برو.. اگه استرس نداری و میتونی صبر کن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مامانهای عزیز آیا در پوز خاصی باید اقدام به بارداری کرد؟ من باردار نمیشم . دیگه زندگیم داره سیاه و ت ...

نه عزیزم، هرجور خودتون راحتید، حالت‌های نرمال! 

تحت نظر پزشکی؟ دارو مصرف میکنی؟ علت ناباروریت چیه؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزممنمم الهی شکر.. مبارررکه 😍 حس‌ها طبیعیه.. آدم باورش نمیشه مخصوصا اگه قبلش هم تجربه خوبی نداشت ...

مرسی الی جون

انشاا… بزودی با امادگی کامل روحی و جسمی و سلامتی و راحتی برای شما

دعا کنید این خونریزی تموم شه که خیلی رو اعصابه و همش استرس داری که وای الان چی میشه وای الان چی میشه

نمیدونم خودم حس میکنم بعد لک لانه گزینی چون سوار هواپیما شدم و خیلی پیاده روی کردم شاید اینجوری شدم،تا بببینم تموم میشه یا برم  سونوگرافی ببینم چی میگه

الی جون من فکرکنم لباس زیرهای حالا خیلی بدرد نخور هستن،حس میکنم بخاطر لباس زیر این بویی که میگی

یعنی من بعد چند بار استفاده احساس میکنم دیگه لباس زیرا فاسد میشن،در این حد بدرد نخور حس میکنم هستن جدیدا،چه نخی چه غیر نخی و چه ایرانی چه غیر ایرانی

رفتنش که ضرر نداره رویا جون

فقط بخاطر این گفتیم دیرتر بری که احتیاج به تکرار آزمایش نباشه

راستش منکه اگر شرایطم خاص نبود به این زودی سراغ آزمایش نمیرفتم

بی بی چکت وقتی مثبته یعنی بارداری دیگه،چون سابقه خط کاذب و هاله نداشتی

دکترم بری الان که سونو نمیکنه و داروی خاصی هم که ماه اول نمیدن انگار حالا باز یک هفته دیگه بری تو سونو ی چیزی پیدا شاید باشه الان زود بری که پیدا نیست

اما بازم خودت هرجور صلاح میدونی

واقعا خیلی رفته بالا؟ من شنیده بودم میگن باید روزانه دو برابر بشه من سه روز از آزمایش قبلیم که ۱۲۵ ...

اگر آخرین پریودیت ۲۵ شهریور باشه، و دوره هات ۳۰ روزه باشه، الان بایستی ۹ روز عقب انداخته باشی، یعنی ۵ هفته و ۴ روز ات هست و تو هفته ۶ بارداری هستی. که به نظر طبیعیه عدد بتا برای هفته ۶ بارداری.

ولی اینکه یکشنبه ۱۲۵ بوده و بعد ۷۲ ساعت به جای دوبرابر، ۷.۵ برابر شده باید بررسی بشه. اینکه لکه بینی داری ولی درد نداری باز علامت بهتریه.

من خوندم که خارج رحمی درد شدید داره، البته وقتی بتا بالا میره، اگر تونستی امشب یا فردا صبح برو دکتر ... 

البته نگران نشو، عدد بتا تو رنج و طبیعیه، ولی با توضیحات خودت اینکه یک دفعه رفته بالا و لکه بینی داری، بررسی بشه.

یک سوال دیگه این آزمایش در یک آزمایشگاه انجام شده؟ 

ای واای شاید‌دوقلو هست 😍😍‌نگران نباش ببر دکتر پس جوابو ببین چی میگه [/QUOTE]

ان 

رفتم� ...

ان شاءالله که بارداری عزیزم.

ولی یادمه رویا گفته بودی ۴ روز قبل موعدت ترشحات تخمک گذاری داشتی، اگر همون موقعه تخمک گذاریت بوده باشه، ممکنه دیرتر پریود بشی. دارو این ماه چی خورده بودی؟ آمپول زده بودی؟ احتمالا این ماه دو سری تو دو زمان مختلف تخمک گذاری داشتی. باز اگر به هاله اکتفا کنی، تیتر بتا بده. 

بعد این هاله برای من مشخص نیست، تم رنگ طوسی داره یا صورتی، یعنی تناژ رنگ قرمز صورتی داره؟ چون اگر طوسی باشه احتمالا خط تبخیره.

من اگر جات بودم، همین امشب دوتا بی بی چک برند مختلف میخریدم و مجدد تست میدادم، اگر هاله داشتم میرفتم صبح تیتر میدادم.

باز به من خبر بده چی شد

اگر آخرین پریودیت ۲۵ شهریور باشه، و دوره هات ۳۰ روزه باشه، الان بایستی ۹ روز عقب انداخته باشی، یعنی ...

اره جفتش توی ی آزمایشگاه بود،دکترم گفت اگر سه برابر شده بود که داروهاتو شروع کن وگرنه اگر کم شده بود خودش سقط میشه

الان هر روز دوبرابر شده،من تو نی نی سایت شنیده بودم همینو میگن

والا اینجا دکتر خوبا از چهارشنبه دیگه نیستن تا شنبه 

همسرم رفت سراغ ی دکتر دیگه که برای امشب ازش وقت بگیره اونم نبود

دارو که جز پروژسترون چیزی نمیدن فکرکنم که دکترم برام نوشته روزی یکی و رفتم گرفتم استفاده کنم

نمیدونم برم سونوگرافی بیرون میتونه چیزی تشخیص بده یا نه

هماتوم باشه الان نشون میده؟

بعد ی چیز دیگه اینکه من دلم خیلی درد میکنه بالای دلم زیر قفسه سینم،اما اونجا مهدی تقریبا فکرنکنم ربطی به خارج رحمی داشته باشه

اره جفتش توی ی آزمایشگاه بود،دکترم گفت اگر سه برابر شده بود که داروهاتو شروع کن وگرنه اگر کم شده بود ...

اگر خارج رحمی باشه، فکر کنم نباید پروژسترون استفاده کنی. 

بعد یه جا خوندم خارج رحمی، کتف درد میگیره، دل و کمر درد شدید همراه با لکه و خونریزی اینا. 

بتا بالا ۱۰۰۰ فکر کنم سونو میبینه یا ۳۰۰۰ دقیق یادم نیست. فعلا تا شنبه توکل بر خدا، ان شاءالله طوری نمیشه، استرس نداشته باش، فق، اگر دل دردت شدید شد برو بیمارستان.

این ماه دارو یا آمپول زدی؟ شاید دوقلوه، من شنیدم دوقلو باشه بتا زیاد میره بالا

ان شاءالله که بارداری عزیزم. ولی یادمه رویا گفته بودی ۴ روز قبل موعدت ترشحات تخمک گذاری داشتی، اگر ...

سلام دلارام جون خوبی عزیزم‌نی نی خوبه 

والا هاله که افتاده اصلا طوسی نیس همون هاله صورتی ی قرمز میشه گفت هست 

من این ماه هم هیچ دارویی مصرف نکردم یعنی دیگه از اون ماه که بهم ریختم هیچی استفاده نکردم 

اون ماهی هم که استرادیول زدم بعدش با امپول پریود شدم‌گفتم ماه بعدش حتما به هم‌میریزم ی باز پریودم عقب میفوته که سر موعد شدم و سونو دادم روز ۱۲دوتا فولی بالغ داشتم یکیشم‌ازاد شده بود 

ولی اون ماه باز سر موعد پریود شدم وبا دوتا فولیکول بالغ بازم پریود شدم سر وقت که شد این ماه که شروع کردم اقدامو روزاری ۱۲ترشح تخمک گذاری و درد داشتم که اقدام کردم باز روز ۱۷سیکم ترشح کشدار داشتم ولی درد نداشتم ،همون روز ۱۷سیکلم‌بود که میگفتم ۲روز پشت اعضلات زانوم رگش بد جور میگرفت حتی توی خواب نمیدونم دیگه🤦🏻‍♀️ ی بار دبگه هم‌چند ماه پیش همین مدیکور زده بودم ولی بعد ۱ساعت انگاری خط تبخیر بود که فک میکردم هاله هست همون سفید ی طوسی لود که به زور دیده میشد عکسشم دارم با این‌مقایسه‌میکنم‌کلی فرق دارن با هم ولی این هاله ۱۰ دقیقه بعد افتاد صورتی کم رنگم هست 

اگر خارج رحمی باشه، فکر کنم نباید پروژسترون استفاده کنی.  بعد یه جا خوندم خارج رحمی، کتف درد م ...

من این ماه برای بار اول لتروزول خوردم اما نه تو پریود قبلی

من ۲۲ مهر لکه بینی کردم فکرکردم پریود شدم

چون پریودمم با لکه بینی شروع میشه

منم رفته بودم سفر اونجا شروع کردم لتروزول خوردن

اما از سفر برگشتیم لکه بینی من تموم نشد

اصلا اینجوری شد که من بی بی چک گذاشتم،گفتم نکنه علت لکه بینی ها بارداریه

اما دوقلو فکرنکنم بعد اینهمه روز از سیکل عدد این باشه

من این ماه برای بار اول لتروزول خوردم اما نه تو پریود قبلی من ۲۲ مهر لکه بینی کردم فکرکردم پریود شد ...

به نظر همون ۲۲ مهر لکه بینی که تو نزدیک موعدت و موعدت اتفاق افتاد، لکه لانه گزینی بود. دکتر رفتی چند روز پیش گفتی بهش لتروزول خوردی؟ البته فکر نکنم طوری بشه، چون بچه تازه ارتباط خونی گرفته، مشکل ایجاد نمیشه، بتا ات تو رنج تایم بارداریت هست. ولی تو ۷۲ ساعت ۷.۵ برابر شده، باید دکتر نظر بده.

من ۷ روز بعد موعدم تیتر بتا دادم نزدیک ۶۰۰۰ بود. که همه اینا برمیگرده به تاریخ لقاح، لقاح من زودتر از موعد بوده، من روز موعدم دو روز لکه بینی صورتی خفیف داشتم که گذاشتم به حساب اینکه پریوده، دیگه ۱۵ مرداد عمل داشتم و عمل نباید باردار میبودم، برای خیال جمعی ام ۱۴ مرداد شب ساعت ۸رفتم تیتر بتا دادم