2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520335 بازدید | 37351 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی الی جون انشاا… بزودی با امادگی کامل روحی و جسمی و سلامتی و راحتی برای شما دعا کنید این خونریز ...

ایشالله که به سلامتی و خوشی میگذره این روزا و خونریزیت تموم میشه.. بدون هیچ مشکلی بارداریتو‌ ادامه میدی 😍

آره شایدم از جنس لباساست، ما بقیه هم از همینا استفاده میکنن دیگه 🤭 نمیدونم چی بگیرم.. همیشه سعی میکنم لباس زیر نخی و ترجیحا ازاد و راحت بگیرم.. الان تازگیا یه بسته ازین هفت‌تایی کوزا گرفتم، قبلا هم بسته سه تایی دومینیت میگرفتم.. یه سه تایی ان‌بی‌بی دارم زده پنبه ولی حس میکنم یکم مواد قاطیشه اصلا استفاده نمیکنم، نمیدونم چی بگیرم.. مارک خوبی میشناختی راضی بودی بگو لطفا بگیرم! مرسی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اگر آخرین پریودیت ۲۵ شهریور باشه، و دوره هات ۳۰ روزه باشه، الان بایستی ۹ روز عقب انداخته باشی، یعنی ...

من خارج رحمی بودم ولی نه درد داشتم نه خونریزی واسه همین دکترا تشخیص نمیدادن و وقتی توی سونو ندیدن میگفتن لقاح دیربوده و همین باعث شد لوله ام رو از دست بدم

من خارج رحمی بودم ولی نه درد داشتم نه خونریزی واسه همین دکترا تشخیص نمیدادن و وقتی توی سونو ندیدن می ...

پس باید خیلی حواسش به این موضوع باشه. بتاش فردا میره بالاتر، کاش یک سونو میداد، خیالش راحت بود

پس باید خیلی حواسش به این موضوع باشه. بتاش فردا میره بالاتر، کاش یک سونو میداد، خیالش راحت بود

اگر فردا جایی و پیدا کنم که باز باشه میرم ی سونو میدم

البته اگر بگه چیزی نمیبینه بیشتر آدم استرس میگیره

از طرفی چون لکه بینی و خونریزی کم دارن سونو واژینالم بکنن بدتر میشم

امشبم دکتر دیگه ای که میخوام تحت نظر اونم باشم نبود وگرنه میرفتم پیشش

کلا دکترام سر کیس من گیج میشن کلا

اونروز آنقدر ذهن دکتر درگیر شده بود حالا میتونه بمن پروژسترون بده یا نه و اینکه با این عدد بتا و خونریزی چخبره تو بدن من که به لتروزول توجه نکرد

قربونت عزیزم انشالله همین طور باشه که همتون میگید مثبته🥹♥️شما هم این ماه مثبت شی انشالله🙏

ایشالا توکل به خدا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اگر فردا جایی و پیدا کنم که باز باشه میرم ی سونو میدم البته اگر بگه چیزی نمیبینه بیشتر آدم استرس می ...

عزیزم به نظرم اصلا سونو واژینال نرو چون الان برات خطرناکه سعی کن استراحت کنی شنبه برو دکتر ببین نظرش چیه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
نه عزیزم، هرجور خودتون راحتید، حالت‌های نرمال!  تحت نظر پزشکی؟ دارو مصرف میکنی؟ علت ناباروریت ...

نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم تحت نظر هم نیستم . دو سه سال پیش تحت نظر بودم ولی جواب نگرفتیم دیگه بی خیال شدیم . یه مدت کلا فراموشش کردیم ولی همسرم دوباره میگه بچه میخواد منم تلاش میکنم بلکه فرجی شد .

وااای رویا جون چقدر خوشحال شدم بی بی چکت رو دیدم. بنظر من هم تاخیر داری هم وضعیت بی بی چکت اینه هم اون گرفتگی عضلات رو داشتی مثبتی این ماه. 

خدا روشکر انشالله نتیجه گرفتی😍😍😍🙏🙏🙏

اگر فردا جایی و پیدا کنم که باز باشه میرم ی سونو میدم البته اگر بگه چیزی نمیبینه بیشتر آدم استرس می ...

عزیزم انشالله که چیزی نیست و نی نی داره تکاملش رو به سلامتی شروع میکنه🙏🙏🙏

سلام عزیزم.. کاش زودتر می رفتی دکتر که تا الان که میخوای اقدام کنی مرتب میشدی.. علت های مختلفی داره ...

ممنون از توضیحاتت

اره قرصی که بهم داده واسه مرتب شدن پریوده

گفت اقدامتو انجام بده اگه بعد 4،5ماه باردار نشدی بیا

امروز خداروشکر پریود شدم کامل و درد پریودی هم داشتم مثل قبل اون بی نظمیا! 😊

ماه پیش که فقط لک شدم و دردنداشتم رفتم سونوگفت تخمک بالغ نشده این ماه(شاید هم فولیکول گفت یادم نیست و نمیدونم فرقشون چیه) 

بنظر شما امروز که کامل پریود شدم و دلدرد هم داشتم معنیش اینه که تخمک قراره ازاد بشه؟ 

یا علی💙