2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اصن نمیشه قطعی گقت.  تو اقداماتو منظم برو. راه دیگه ای نیست

اره میرم اقدامو 🥴چاره چیه ...

دیشب هم اقدام رفتم روز ۱۴بود دیگه حوصلم‌نمیکشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ی دو بار دیگه ۱۶و ۱۸میرم دیگه بسه😂

من که پریود شدم البته از دیروز حس کردم دارم میشم اخلاقم مث هاپو بود اصلا حوصله شوهرمو نداشتم انگشت میزد بهم هوار میزدم 🥴اعصابم ازینکه دارم پریود میشم خورد بود ماه پیش۲۶ شهریور شدم این ماه۱۹

خیلی دیگه کلافم ازین اقدامو انتظار از طرفی هم دلم نمیخواد داروهای هورمونی بخورم ولی میخوام سیزده سیکلم اگه بشه برم دوباره سونو بدم بررسی شه اووابوستم بخرم😞

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ای بابا. چقدر زود آخه😑😑😑 برو برای سونو حتما

پریودیه من هوله همیشه زود میشم جز ماه پیش که با تاخیر شدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
پریودیه من هوله همیشه زود میشم جز ماه پیش که با تاخیر شدم

قط تو نیستی . منم هفت ماهه دارم زودتر از موعد پریود میشم. و یک ماه هم هفت روز تاخیر داشتم. عجیبه که هرکس تو اقدام هست اینجوری میشه بعد من به دکترم میگم مال اقدامه میگه نه😑😑😑

سلام دوستان..

من دکترم برام آزمایش خون ادرار 

پرولاکتین و هورمون نوشته ک روز سوم تا پنجم پریودیم برم انجام بدم...

میشه تجربیاتتونو بگین بهم 

اینکه چجوریه 

شرایطش چیه ک ی وقت اشتباه در نیاد برام 

هیچی سر در نمیارم من 

و منی که میان دردهایم تو را درمان دیدم ❤کارخوبوووو خدا میکنه که با کسی حرف نمیزنه 🥲کسی که جنگیدن بلد نیست به بدبختی میگه قسمت 😏

بچه ها من خیلی استرسی شدم بنظرتون طبیعیه اینهمه مدت باردار نشم؟ 

من از فروردین ۱۴۰۱شروع به اقدام کردم تا آبان که نتیجه نگرفتمو بعد بیخیالش شدم چندماه جلوگیری کردم دوباره از بهمن ماهش شروع کردم تا به الان

یعنی یه هشت ماه و الانم۹ ماهه که تو اقدامم فقط مورفولوژی همسرم یکم ایراد داشت که دوماهه داره قرص میخوره

هروقتم رفتم دکتر گفته همه چی خوبه ادامه بده پس چرا باردار نمیشم

دوره هات چند روزست؟؟ من پسرمو که باردار بودم یه روز بعد تاخیر ترشحات به همین شکل داشتم با کمردرد فک ...

دیروز موعدم بود. دوره هام معمولا ۳۱ تا ۳۲ روز بوده. ماه پیش ۱۹ ام و ماه قبلش ۲۰ ام پریود شدم. 

ببخشید راستش دیروز نزدیکی هم داشتم بدون جلوگیری 🤦‍♀️🤦‍♀️ بعدش که رفتم دستشویی اون مایع منی که داشت خارج میشد رگه های خون رو دیدم توش . بعدش ازین پد های روزانه ی نازک گذاشتم گفتم حتما دارم پریود میشم ولی فعلا که خبری نیست. خیلی وقتا شده بود که نزدیک پریود بودم بعد از نزدیکی پریود میشدم