2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
ممنونم که گفتی🙏🌺 پیاز درمانی دوره ش سه ماهه ست؟

اره گلم. بعد 3 ماه استراحت دوباره اگر بخای... 

تو ازمایش و سونوت مشکل خاصی داری؟ یا بدون علت نمیشه

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا دختر خوب یکم صبر کن خب. از کجا.میدونی اون تو چه خبره. اگه لقاح دیر شده باشه چی؟  حالا ...

اخه چقدر دیر دیگه 😭😭 از آخرین اقدامم تا حالا ۱۲ روز میگذره . مگه لقاح چند روزه صورت میگیره؟؟

اره گلم. بعد 3 ماه استراحت دوباره اگر بخای...  تو ازمایش و سونوت مشکل خاصی داری؟ یا بدون علت ن ...

نه هیچ مشکلی نبوده تاحالا. ظاهرا که بدون علت هست. لوله ی راستم کامل بازه لوله ی چپم گرفتگی جزئی داره که دکتر گفت مهم نیست و باهمین میشا باردار شد. آزمایش همسرم هم مشکلی نداره و هربار آزمایش میده هم بهتر از قبله همه چیزش! ولی دیگه داره میشه دو سال که نشده...

اخه چقدر دیر دیگه 😭😭 از آخرین اقدامم تا حالا ۱۲ روز میگذره . مگه لقاح چند روزه صورت میگیره؟؟

چهارده روزه. البته میانگینشه. ممکنه زودتر و ممکنه دیرتر بشه. من میگم گرمی نخور. بخوای پریود بشی میشی دیگه. چه کاریه آخه

نه هیچ مشکلی نبوده تاحالا. ظاهرا که بدون علت هست. لوله ی راستم کامل بازه لوله ی چپم گرفتگی جزئی داره ...

الان دارویی مصرف میکنی؟ 

میخای ی دوره پیازدرمانی کن من معجزشو توی تاپیکش خیلی دیدم ضرری نداره 

کیست و فیبروم اینام نداری؟

الهی ک بزودی خبر بارداریتو میدی

چهارده روزه. البته میانگینشه. ممکنه زودتر و ممکنه دیرتر بشه. من میگم گرمی نخور. بخوای پریود بشی میشی ...

منم میگم نخور

چ عجله ایه بیبی چک انقد دقیق نیس ک مطمئن گیاهی بخوری بشی

رویا جون اگه سرعت اسپرم همسرتون a و b جمعش نزدیک ۴۰ اینا باشه طبیعی باردار میشین..البته اگه مورفولوژ ...

عزیزم سلام  میشه منو راهنمایی کنید 

Progressive (a+b) Motility
42
%
Good : >50 / Average : 30-50 / Poor : 0-30

Normal Shap Sperms
27
%
Good : >30 / Average : 20-30 / Poor : 0-20 این آزمایش شوهرم هست 

چهارده روزه. البته میانگینشه. ممکنه زودتر و ممکنه دیرتر بشه. من میگم گرمی نخور. بخوای پریود بشی میشی ...

حالا دیگه توکل به خدا امروز فقط چای زنجبیل و دارچین خوردم . حالا دیگه چیزی نمی‌خورم تا پریود بشم

الان دارویی مصرف میکنی؟  میخای ی دوره پیازدرمانی کن من معجزشو توی تاپیکش خیلی دیدم ضرری نداره& ...

پیاز درمانی انجام دادم. اما دوماه. سه ماه نشد. وسطاشم چون اقدام میرفتم فقط تا روز دوازده سیزده سیکلم میخوردم.

یکی دوسری بهم دکتر قرص لتروزول و آمپول داد که هرباره دو سه تا فولیکول بالغ داشتم.

کیست و فیبروم هم نداشتم تا حالا. یه بار یه کیست دو و هفت میل داشتم که با یه دوره قرص از بین رفت

دیگه امیدی ندارم دوبار بی بی قاطعانه منفی شد بدون کوچکترین هاله ای 😔😔 دیگه شروع کردن به گرمی خوردن ...

گرمی نخور. شاید فولیکول دیگه آزاد کرده باشی بجز اونیکه آمپول زدی، که گرفته باشه. من بوده که ۲۲ یا ۲۴ دوره فولیکول غالب داشته باشم.

بارداری اولم فقط یکبار اقدام داشتم،۲۲ دوره پریودی ام بوده. و بارداری دومم فقط یکبار اقدام داشتم که ۱۶ دوره ام بوده. 

سلام خوبید؟من امروز روز ۱۵سیکلم هست ولی زیر دلم مثل تخمک گذاری درد دارم هنوز🥴یعنی ازدا نشده هنوز 🤦🏻‍♀️اخه من همیشه روز ۱۲نهایت ۱۴دیکه ازاد میشه تخمکم🤭ولی این درد و تیر کشیدن واسه چیه الان نمیدونم🤔