2777
2789
عنوان

خانم های باردار خواسته شما از همسرتون توی این دوران چیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 85 پست
همسر عزیزم مثل همیشه بگو که دوستم داری و من اولویت اصلی زندگی تو هستم. با من حرف بزن. میدانم برایت سخت است اما یک زن نیازمند شنیدن و شنیدن و شنیدن است.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بچه ها صبر کنید قرا نیست بگیم مردها خوبن یا بد. قرا نیست نقدشون کنیم. فقط خواسته هامون تو بارداری همین. بیچاره ها قبل از بارداری بهترین مرد دنیا بودن حالا ماها هورمونهامون قاطی کرده داریم نقد میکنیم. خواسته هامون چیه همین. بهشون با گفتن خواسته هامون کمک کنیم بیچاره ها گیج نشن. والا من همینجوری دستای شوهرم رو میبوسم که این همه من رو تحمل کرد. به خدا فرشته است. ولی خوب میخوایم بهشون یاد بدیم این دوران رو برا ما خوش خاطره کنن. همین و همین.
خیلی از اوقات پدر ممکن است فکر کند به او بی توجهی می شود. (حتی قبل از به دنیا آمدن بچه) بهتر است این نکته را بپذیرید که بعضی چیز ها تحملش برای مادر سخت تر شده و انجام دادن بعضی کارهای ساده نیز از توان او خارج است یا این که همسرتان اصلا دلش نمی خواهد آنها را انجام دهد. دلیل این موضوع بی توجهی همسرتان به شما نیست بلکه ناشی از تغییراتی است که به دلیل بارداری در بدن و روحیه همسرتان به وجود آمده است و بعد از ختم بارداری بیشتر این تغییرات به حالت عادی برمی گردند. بهتر است با این روحیه همسرتان کنار بیایید و با او همراهی کنید.
من یه مثال ساده بزنم اگه شوهر شما یه بیماری بگیره که شما تجربه ای ازش ندارید. آیا شوهرتون باید بگه شما چه کار کنید یا خود شما ده بار تو اینترنت میگردین تا راه درمانش رو پیدا کنید عطاری میرین از مامان بزرگ ها میپرسین . پیگیر علت و درمان بیماری میشین تا به همسرتون کمک کنید. مردها هم به نظر من وظیفه دارن تو این دوران کتاب بخونن و اطلاعات جمع کنن هم برای همسرشون هم فرزندشون. اینکه زنها همش خواسته هاشون که در اصل وظایف شوهر تو بارداری هست رو بهشون بگن به نظرم خیلی درست نیست. همسر من باید بدونه که من احتیاج به کمک دارم برای کار خونه یا من برای رفتن به دکتر بهش احتیاج دارم.
خدایی،شوهر من تو این مدت خیلی،کمکم کرده چه از لحاظ کار خونه چه عاطفی واقعا"نذاشته اذیت بشم نه اینکه مامانمینا پیشم نیستن تنهام یه جورایی جور همه رو کشیده
خدا جون ممنونم که دختر نازم و بابای گلش بهم هدیه دادی . خدا جون خودت نگهدارشون باش
من اگه بخوام بگم کلی حرف دارم برا شوهرم، دوست دارم بامن بیاد دکتر و سونو و ازمایش فقط یه دفعه اومده، دوست دارم مدام نگران من باشه و باهام تماس بگیره حالم خوبه یا نه ولی انگار از من خیالش راحت و مطمئنه مه هیچیم نمیشه، دوست دارم به تغذیه م خیلی بیشتر از اینا برسه اما تا نگم چیزی نمیخره، دوست دارم اولویتش فقط من و دخترم باشیم نه خونوادش، دوست دارم موقعی که دعوا میکنیم بیشتر هوامو میداشت اما اصلن براش مهم نیس که حامله ام، دوس دارم از رابطه جنسیش کم کنه اما اونم نمیتونم بهش بگم، دوس داشتم برا نینیم خرج کنم اما به خاطره مسائل اقتصادیمون نذاشت من خرج کنم، دوس داشتم بیشتر پول دستم بذاره تا مدام جوش پولو تو این دوران نداشته باشم، دوس دارم نگرانم باشه اما نیس
آیا دوست دارید برای صلح جهانی کاری انجام دهید ؟ به خانه بروید و به خانوادتان عشق بورزید.(مادر ترزا)