2777
2789
عنوان

خانم های باردار خواسته شما از همسرتون توی این دوران چیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 85 پست
همسر عزیزم ازت میخوام که تو این دوران سعی کنی بیشتر خوشحالم کنی. به خدا دست خودم نیست دلم میخواد همش ناز کنم و سر چیزهای بیخود قهر. 9 ماه رو به خاطر هدیه خدا و مهر همسری به من تحمل کن و با من از منطق نگو.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
من تمام خواسته هامو خیلی واضع البته محترمانه به همسرم بیان میکنم.ناگفته نماند ایشونم خیلی منطقی وفوق العاده مهربان هستن.برای مثال از ماه ۴بارداری بهش گفتم جاروکردن وتمیزکردن سرویس بهداشتی برام سخت شده ازون به بعد تمیز میکنه.ظرف شستن.یا چیدن تو ماشین.آشپزی.خلاصه همه کار.به نظر من اگر یه خانم زبان خوش ونرم داشته باشه آقایون بدون کمتریم زحمتی خودشون همهدکارمیکنن
پسر شیطون بلا همه برای دیدن لحظه شماری میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا انقدر این چند وقت خبر مرگ و میر و سرطان و مریضیهای ناجور شنیدم افسرده شدم حتا یه بارم بهش گفتم من بعد زایمان یه چکاپ اساسی میخام برم از بس این چیزا رو از صبح تا شب از دهن تو میشنوم تازه تشویقمم میکنه!!!!!
کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
یه نکته ی خیلی مهم رو هرگز فراموش نکنیم اولویتهای زندگیه مردها با ما متفاوته اون چیزاییکه برای ما خیلی مهمه برای اونا خیلی کم اهمیته و برعکس پس اگه کاری رو انجام ندادن یا فراموش کردن یا به تاخیر انداختن به حسابه لجبازی نذارید
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
همسرم عزیزم خواهش میکنم گاهی وقت بگذار و من رو به یه رستوران. پارک. یا کافی شاپ ببر حتی در خانه خودمان و از من بخواه از خواسته هام حرف بزنم از نگرانی هام از فشارهام از نوزادی که حملش میکنم و از .........
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
همسر‏ ‏من‏ ‏تنها‏ ‏کاری‏ ‏که‏ ‏برام‏ ‏کرده‏ ‏دو‏ ‏سه‏ ‏بار‏ ‏الوچه‏ ‏وچاقاله‏ ‏خریده‏ ‏کارهای‏ ‏منزل‏ ‏وبچه‏ ‏ها‏ ‏هم‏ ‏تمامش‏ ‏به‏ ‏عهده‏ ‏خودمه‏ ‏.
میدونی بهار جون من اصلا اهل ناز کردن نیستم راستش بخواین اگه به شوهرم بگم کمرم بمال به غلط کردن میفتم چون تا دستش به من برسه ...اوضاع خراب میشه ... زیاد نمیتونم اینو ازش بخوابم اما بهش گفتم تا صبح خوابم نمیبره از درد پهلو ..اونم برام همش دو تا بالش میاره میگه اینا مال نی نی هست تا برگردم رو شکمم نخوابم ... ولی اگه درد دارین بهش بگین ماساژ بده شما رو خیلی آرام بخش هست ولی شوهرم ظرفیتش نداره اصلا
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
الویت های آدمها باهم فرق میکنه.من اصلا از کارگر خوشم نمیاد .در ضمن آقایونباید توکار خانه مشارکت کنن.بعدا با امدن بچه خیلی لازم وضروری هر لحظه برای کوچکترین کار نمیشه کارگر گرفت.نازکردنم که جای خود
پسر شیطون بلا همه برای دیدن لحظه شماری میکنن.