2777
2789
سلام بچه ها احساس میکنم خیلی از ما زن ها هستیم که توی این دوران یه جورایی تنهاییم. و یا خیلی از مردها که نمیدونن باید چگونه با زن باردار شون رفتار کنن. این تایپیک رو زدم تا خواسته هامون رو از شوهرامون بنویسیم. بعد اون ها بیان و بخونن و باور کنن که تقریبا خواسته تمام زنان های باردار توی یه رنجه و همه شبیه هم. شاید باور کنن تمام ما به توجه ویژه توی این دوران نیازمندیم.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
الان شوهرای ما منتظرن ببینن ما چی نوشتیم بیان بخونن؟؟؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تو اینترنت گشتم که وظایف مردها توی این دوران چیه اما هیچ چیزی پیدا نکردم به جز یه متن خیلی خوب که میزارم بچه دار شدن برای خیلی از آقایان مثل پیتزا سفارش دادن است؛ منتظر می مانند تا پیک، پیتزا را حاضر و آماده تحویل شان دهد و تا زمان رسیدن پیک هم به کارهای خودشان می رسند یا لم می دهند و تلویزیون تماشا می کنند و گاهی هم حتی غر می زنند که چرا پیک این همه تاخیر دارد. توجه به مادر باردار یکی از اصلی ترین وظایف پدران است. بسیاری از آقایان ممکن است این طور فکر کنند که حاملگی و مسائل مربوط به آن یک موضوع زنانه است و بهتر است آنها دخالتی در آن نداشته باشند، درحالی که به هیچ وجه این طور نیست.
شما آقایون به نظر خودتون خیلی زیادم توجه می کنید ولی در واقعیت اینطوری نیست.به نظر شما اینکه برید کار کنید و خرج خونه بیارید یعنی توجه می کنید
با خدا حرفی نیست!خودش ناگفته ها را می داند
همسر من خیلی دلش میخواد به من کمک کنه اما نمیدونه باید چی کار کنه!!!! البته فکر کنم بشه از خواهرش بپرسه یا از اینترنت یا کتاب یا ...... اما به نظرم ساده ترین جوابه به سوال یه زن که هورموناش به هم ریخته و از شوهرش میخواد کمک کنه و شوهرش یک کلمه میگه نمیدونم خوب چه کار کنم!!!!!
زن باردار نیاز به تغذیه مناسب ، ورزش ، استراحت و خواب کافی داره روحیه اش باید شاد و خوب باشه شوهرش باید سعی کنه تنش تو خونه ایجاد نکنه خود زن هم نباید به واسطه باردار بودن دیگه دست از همه چیز بشوره یا حالا از این نکته استفاده کنه امتیاز بگیره یکی از دوستای من تا حامله شد رفت خونه مامانش گفت برنمیگردم تا برام خونه جدا بگیری شوهرش هم از اول با این شرط رفته بود خواستگاری که با مادرش زندگی کنه اصلا پسره برگشته بود ایران زندگی کنه تا مادرش تنها نباشه مادرش خیلیییی پیره به نظرم کارش غیر انسانی بود در کل پدر و مادر هر دو به یک اندازه حق دارن و زن نباید به خاطر حامله شدن احساس کنه میتونه به مرد یا خانوادش زورگویی کنه مرد هم موظفه اگر بین زنش و خانوادش یا خودش دعوا و.ناراحتی هست تو اون مدت مسکوت نگه داره
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
آفرین لیلی جان همسر من میگه برات غذا میپزم تو کارهای خونه کمکت میکنم. هر جا بگی میبرمت خوب بگو چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظور من رو نمیفهمه با اینکه جزو بهترین شوهر های دنیاست.